Οτι πρεπει η φωτο για τον αμπελωνα
μπας και γλιτωσει καμια ρογα απο τα γρν

Καλησπερα Αρχοντες
Οτι πρεπει η φωτο για τον αμπελωνα
Kαλα κανεις.. Οι χυμοί από τα δέντρα κολλάνε κ οξειδώνουν το μέταλλο...Μαζέψαμε εκκρεμότητες σφαίρα σπίτι, λύση, αρμολογηση, τροχισμα, αποστείρωση, λίπανση τα κλαδευτικα να είναι ετοιμα
Η ελιά είναι το χειρότερο δέντρο στο κόλλημα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα αλλά πιο ευπαθή δέντρα (μηλιές, αχλαδιές, καρυδιές, κερασιές, ξινά, δαμασκηνοκορομηλοειδη) που κλαδεύοντας υγιή και άρρωστα με την ίδια μη αποστειρωμένη ψαλίδα τελικά καταντάς να καταστρέψεις μόνος σου το περιβόλι σου νομίζοντας ότι κάνεις καλό...Καλησπερα σε όλους...
Kαλα κανεις.. Οι χυμοί από τα δέντρα κολλάνε κ οξειδώνουν το μέταλλο...
Felco είναι?
Εχώ κάμποσα χρόνια την "10" (για αριστεροχειρες) με την περιστρεφομενη λαβή.... Πολυ βολική κ από ποιοτητα εξαιρετική.....
Και ομως ειναι αγνωστες..Είναι μια samurai ks4... Οι Felco είναι η Ferrari των ψαλιδιών για μένα, αλλά έχω αυτή και εγώ πάνω απκ 10 χρόνια και δεν καταλαβαίνει τίποτα... Η επόμενη μου θα είναι Felco...
Ξερεις ποσες φορες εχω αναρωτηθει πως κρατουν ¨ισσοροπια¨οι ανθρωποι που ζουν στις πολεις και δεν εχουν ενα κτημα, ενα περιβολι, η δεν εχουν σχεση με κυνηγι με ψαρεμα?Μαζέψαμε εκκρεμότητες σφαίρα σπίτι, λύση, αρμολογηση, τροχισμα, αποστείρωση, λίπανση τα κλαδευτικα να είναι ετοιμα
Και βουρ για το χωριο