Αυγομενοι!!!Οι λαγοί μεγάλοι;
Αυγομενοι!!!Οι λαγοί μεγάλοι;
Αυτές είναι σίγουρα πεδινές πέρδικες Δημήτρη , σε κυνήγια που έχουμε κάνει σε υψόμετρο 600 και 700 μέτρα έχει τύχει να δούμε , βέβαια πολύ σπάνια .Αυτά ακριβώς τα οπίσθια μου έδειξαν με το έντονο κόκκινο στην ουρα.
View attachment 48468
Ναι αλλά το Πιο σύνηθες είναι στην Β.ελλαδα, τώρα Εύβοια δεν ξέρω πολύ δύσκολο.Αυτές είναι σίγουρα πεδινές πέρδικες Δημήτρη , σε κυνήγια που έχουμε κάνει σε υψόμετρο 600 και 700 μέτρα έχει τύχει να δούμε , βέβαια πολύ σπάνια .
Οι δύο τέρατα και ο τρίτος ένα σκατουλι ούτε κιλό ζωντανος!Οι λαγοί μεγάλοι;
Ναι για κεντρική Μακεδονία αναφέρομαι , τώρα για Εύβοια δεν ξέρω καθόλου , όμως με αυτά που γίνονται τίποτα δεν είναι απίθανο πλέον .Ναι αλλά το Πιο σύνηθες είναι στην Β.ελλαδα, τώρα Εύβοια δεν ξέρω πολύ δύσκολο.
Από οτι ξέρω πεδινές στην Εύβοια δεν εχουμε. Λογικά είναι τα πουλιά εκει αμολημενα , δεν εξηγείται αλλιως. Ορεινές και τσουκαρ πάντως δεν ηταν ούτε μισή περίπτωση στο εκατομμυριο.Ναι αλλά το Πιο σύνηθες είναι στην Β.ελλαδα, τώρα Εύβοια δεν ξέρω πολύ δύσκολο.
Καποιος τις βαρεθηκε και τις ελευθερωσε...Από οτι ξέρω πεδινές στην Εύβοια δεν εχουμε. Λογικά είναι τα πουλιά εκει αμολημενα , δεν εξηγείται αλλιως. Ορεινές και τσουκαρ πάντως δεν ηταν ούτε μισή περίπτωση στο εκατομμυριο.
Έλα ντε!Έχει γεμίσει η Αθήνα πουστρακια!Είναι σωστό να απελευθερώνεις ότι να ναι όπου να ναι;
Που τα εκτρέφουν;Έλα ντε!Έχει γεμίσει η Αθήνα πουστρακια!
Λογικά μας ραντίζουν με σπόρους και στην πρώτη βροχή φυτρώνουν.Που τα εκτρέφουν;
Είδος που θα κυριαρχήσει.Λογικά μας ραντίζουν με σπόρους και στην πρώτη βροχή φυτρώνουν.
Θα κυριαρχήσει αλλά δεν θα γαμ....Είδος που θα κυριαρχήσει.
Ωχ!κακός οιωνός!Καλησπέρα παίδες
Αραχτός στα μπαλκονησια και για πρώτη φορά είδα κίσσα στην γειτονιά.
???Ωχ!κακός οιωνός!