Μην λες τέτοια πράγματα αδερφουλη γιατί στο τελος θα το πιστεψω!!!!Καλημέρα παλικάρια και καλή Παρασκευή. Έρχεται και ΣΚ για ξεκούραση και ηρεμία.
Γιατί το λες αυτό Δημήτρη; Έχει πέσει δουλειά;Μην λες τέτοια πράγματα αδερφουλη γιατί στο τελος θα το πιστεψω!!!!
Ναι Βασίλη , γίνεται χαμος. Έχω ξεχάσει το 8ωρο και το ΣΚ αν δεν δουλεύω, πρεπει να τρέξω τις δικές μου δουλειες!Γιατί το λες αυτό Δημήτρη; Έχει πέσει δουλειά;
Καλησπέρα, έχεις δίκιο ώρα για καφεδάκι .Καλησπέρα αγοράκια
Ωρα για φραπεδιά πολυ παγωμένη .
Το χειροτερο ειναι οτι μπουκαρουν ζευγαριαΗρθε το καλοκαιρι
Φανηκαν οι κατσαριδες
Αρχισε η μουρμουρα
Ελπιζω να μοιρεσω να ψεκασω την κυριακη γιατι δεν εχω καμια διαθεση να ακουω μεχρι τον οκτωβρη
Αααααααα τρεχα κατσαριδαα
Και τι να κανω;Το χειροτερο ειναι οτι μπουκαρουν ζευγαρια
και αν την σκοτωσεις μεσα στο σπιτι αφηνει αυγα
οποτε στην συνεχεια θελει καλο καθαρισμα στο σημειο
Καλησπερα Παλικαρια
Απλα του χρονου θα εχεις και τεκνα της μαζιΚαι τι να κανω;
Να την πω ´´συγνωμη κυρα μου κυοφορειτε;
Περαστε σας παρακαλω εξω
Υπομονή! Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά εγώ επειδή κάνω δουλειά γραφείου τα ΣΚ είναι σχεδόν πάντα για χαλάρωση. Ακόμα και δουλειές σπιτιού να έχω, πχ. βάψιμο μπαλκονιού που είχα τώρα, το βλέπω σαν χαλάρωση αφού ξεφεύγει ο εγκέφαλος από το κόλλημα του υπολογιστή.Ναι Βασίλη , γίνεται χαμος. Έχω ξεχάσει το 8ωρο και το ΣΚ αν δεν δουλεύω, πρεπει να τρέξω τις δικές μου δουλειες!
Όντως έτσι ειναι με τις εκτός δουλειάς, δουλειές.Υπομονή! Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά εγώ επειδή κάνω δουλειά γραφείου τα ΣΚ είναι σχεδόν πάντα για χαλάρωση. Ακόμα και δουλειές σπιτιού να έχω, πχ. βάψιμο μπαλκονιού που είχα τώρα, το βλέπω σαν χαλάρωση αφού ξεφεύγει ο εγκέφαλος από το κόλλημα του υπολογιστή.
ΜπαΑπλα του χρονου θα εχεις και τεκνα της μαζι