Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παλικάρια.
Σε καμία ώρα αναχώρηση για τιμωρία να δούμε τι κάνει τι ζαρζαβάτι και ίσως το βραδάκι κάνα ψαρεματακι.

Είχα καιρό να μπω και ειδα ένταση στα μνμ με διάφορες αιτίες.
Εγκράτεια μάγκες και μόνο τα θετικά να κρατάμε.
Αυτά που μας εκνευρίζουν και μας χαλάνε ας τα προσπερνάμε και να μην τα δίνουμε σημασία.

Καλό απόγευμα σε όλους

Ηρθε το καλοκαιρι
Φανηκαν οι κατσαριδες
Αρχισε η μουρμουρα

Ελπιζω να μοιρεσω να ψεκασω την κυριακη γιατι δεν εχω καμια διαθεση να ακουω μεχρι τον οκτωβρη

Αααααααα τρεχα κατσαριδαα
Το χειροτερο ειναι οτι μπουκαρουν ζευγαρια
και αν την σκοτωσεις μεσα στο σπιτι αφηνει αυγα
οποτε στην συνεχεια θελει καλο καθαρισμα στο σημειο
Καλησπερα Παλικαρια

Το χειροτερο ειναι οτι μπουκαρουν ζευγαρια
και αν την σκοτωσεις μεσα στο σπιτι αφηνει αυγα
οποτε στην συνεχεια θελει καλο καθαρισμα στο σημειο
Καλησπερα Παλικαρια
Και τι να κανω;
Να την πω ´´συγνωμη κυρα μου κυοφορειτε;
Περαστε σας παρακαλω εξω .yel. .sarcastic.

Ναι Βασίλη , γίνεται χαμος. Έχω ξεχάσει το 8ωρο και το ΣΚ αν δεν δουλεύω, πρεπει να τρέξω τις δικές μου δουλειες!
Υπομονή! Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά εγώ επειδή κάνω δουλειά γραφείου τα ΣΚ είναι σχεδόν πάντα για χαλάρωση. Ακόμα και δουλειές σπιτιού να έχω, πχ. βάψιμο μπαλκονιού που είχα τώρα, το βλέπω σαν χαλάρωση αφού ξεφεύγει ο εγκέφαλος από το κόλλημα του υπολογιστή.

Υπομονή! Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά εγώ επειδή κάνω δουλειά γραφείου τα ΣΚ είναι σχεδόν πάντα για χαλάρωση. Ακόμα και δουλειές σπιτιού να έχω, πχ. βάψιμο μπαλκονιού που είχα τώρα, το βλέπω σαν χαλάρωση αφού ξεφεύγει ο εγκέφαλος από το κόλλημα του υπολογιστή.
Όντως έτσι ειναι με τις εκτός δουλειάς, δουλειές.
Είτε στον κήπο, είτε σε κανένα χωράφι, είτε σε σπιτικές δουλειες μπορεί να κουραστείς παραπάνω απ ότι στην δουλειά αλλά λειτουργούν και ως ψυχοθεραπεία και ξεφεύγεις από το καθημερινό πρόγραμμα της δουλειάς.

Status
Not open for further replies.
Back