Και που'σαι ακόμα Σπύρο!Καλησπέρα ! Τι έγινε παιδιά, μας την πέσανε και οι Ιρανοί;
Και που'σαι ακόμα Σπύρο!Καλησπέρα ! Τι έγινε παιδιά, μας την πέσανε και οι Ιρανοί;
Μην πάρει κανένας όπλο από το Ιράν.Καλησπέρα ! Τι έγινε παιδιά, μας την πέσανε και οι Ιρανοί;
Σε έχει πειράξει η υπόθεση και το καταλαβαίνω αλλά τα παιδιά τα έχουν φτύσει να μεταφέρουν μηνύματα, λίγο αυτοσυγκράτηση σε παρακαλώ Παναγιώτη.Μην πάρει κανένας όπλο από το Ιράν.
Βασίλη για πλάκα το έγραψα , εγώ την γνώμη την έχω γράψει εκεί πού έπρεπε .Σε έχει πειράξει η υπόθεση και το καταλαβαίνω αλλά τα παιδιά τα έχουν φτύσει να μεταφέρουν μηνύματα, λίγο αυτοσυγκράτηση σε παρακαλώ Παναγιώτη.
Σήμερα αυτή τη δουλειά έκανα, ραντισα για τις κατσαρίδες και μοίρασα ποντικοφάρμακο ( για τον ίδιο λόγο) χαχαχαχαΗρθε το καλοκαιρι
Φανηκαν οι κατσαριδες
Αρχισε η μουρμουρα
Ελπιζω να μοιρεσω να ψεκασω την κυριακη γιατι δεν εχω καμια διαθεση να ακουω μεχρι τον οκτωβρη
Αααααααα τρεχα κατσαριδαα
Θέλει και μέσα στα φρεάτια, και στα σιφώνια του μπάνιου. Υπάρχουν και " οικολογικά" σκευάσματα. Ένα τέτοιο μου έδωσαν δεν ξέρω αν είναι καλό, αλλά δεν σκέφτηκα να φωτογραφίσω και τη συσκευασία δυστυχώς.
Έχω βάλει σιφώνι με κλαπετο αντεπιστροφοκαι στα σιφώνια του μπάνιου.