Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είμαστε με την μεγάλη Λίβερπουλ.
Θα ήθελα έναν τελικο όπως της Κωνσταντινούπολης με ανατροπη αλλά χωρίς παράταση.
Μην ξενυχτισουμε εργαζόμενοι κιολας.
Λιβερπουλαρα και τα μυαλά στα καγκελα!!! Βασικά οποίος και να παιζει εναντίον Ισπανικών ομάδων τον υποστηρίζω ενθερμα!

Καλημερα σε ολους κ καλη κυριακη.... .cofee.
Δροσουλα σημερα σαν σεπτεμβρης...διχνει κατι βροχουλες για σημερα...για να δουμε....:rolleyes:

Καλημέρα!!! Τι δροσουλα ρε???? Εδώ μιλάμε για αποπνικτική ατμόσφαιρα γαμω το καλοκαίρι....

Καλημέρα σας.
Αυτο που εχω να πω είναι "γαμώ τη ζέστη και γαμώ τα καλοκαίρια ! "
Εκτός από το όνομα έχουμε και αυτό κοινο. Fuck summer και τους καλοκαιρακιδες καυσωνολαγνους γιατί υπάρχουν και τετοιοι! Ένας ανώμαλος ήθελε και ευχόταν 40αρι τον...Απρίλιο!!!!!

Καλημέρα!!! Τι δροσουλα ρε???? Εδώ μιλάμε για αποπνικτική ατμόσφαιρα γαμω το καλοκαίρι....

Εκτός από το όνομα έχουμε και αυτό κοινο. Fuck summer και τους καλοκαιρακιδες καυσωνολαγνους γιατί υπάρχουν και τετοιοι! Ένας ανώμαλος ήθελε και ευχόταν 40αρι τον...Απρίλιο!!!!!
Δεν την μπορώ και εγώ με τίποτα την πουτάνα τη ζέστη. Είμαι και σαν γιέτι από την τρίχα, πού να αντέξω :eek:

Δεν την μπορώ και εγώ με τίποτα την πουτάνα τη ζέστη. Είμαι και σαν γιέτι από την τρίχα, πού να αντέξω :eek:
Φίλε μου με την ζέστη η χοντρός είσαι η αδύνατος η τριχωτος η ατριχος τα ίδια σκατα ειναι. Και ξεβρακωτος τελείως να είσαι σταζεις. Ενώ τον υπέροχο , φανταστικό χειμώνα με το αναζωογονητικό κρυουλακι ένα ρουχαλακι παραπανω και είσαι κομλπε! Και όσο σκέφτομαι ότι έχουμε 4 μήνες ακομα........

Status
Not open for further replies.
Back