Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω την παρέα και καλό ΣΚ να έχουμε!
Έψαξα ένα καινούριο μέρος σήμερα, που είχα ακούσει από γουρουνάδες ότι γυρνούσαν κοπαδάκια με φάσσες το προηγούμενο ΣΚ, άλλα ''έφαγα φόλα''...
Μια μονή ''βολοδέρνε'' δεξιά και αριστερά, που ποιος ξέρει από που είχε ξεκόψει...
Βέβαια το πρωί, που ανέβαινα την πλαγιά και έβλεπα δεξιά και αριστερά φρέσκα παγανοφύσιγγα, το ''ψιλιάστηκα'' ότι θα την είχαν κάνει τα πουλιά, αλλά είπα μια που πήγα να περπατούσα λίγο το βουνό να το έχω υπόψη για άλλη φορά.
Μες στις 10 αναγκάστηκα να κάνω ''σλάλομ'' ανάμεσα σε 2 παγάνες και έτσι κατέβηκα χαμηλά στο ποτάμι και περπάτησα κάνα 2ωρο παράλληλα στην κοίτη, μήπως κάνα κοπαδάκι είχε πέσει μετά τη βοσκή για χαλικάκι και νερό στις άκρες, αλλά και κει ''τζιφος''.
Δε πειράζει, περπάτησα λίγο που είχα καιρό και πήρα και τον αέρα μου.
Στα θετικά είναι ότι δεν χρειάζεται να χαλάσω καθαριστικά για το δίκαννο, όπως το πήρα έτσι το έφερα.sarcastic.

Καληνύχτα Μάκη!
Νωρίς-νωρίς απόψε...
ναι ρε φίλε ταλαιπωρημένος αρκετά σήμερα μεταφυτεύαμε μεγάλα δένδρα και είχε ζόρι
αύριο εγερτήριο νωρίς να πάω την γυναίκα μου με 2 θειές και 2 ξαδέρφες στο λιμάνι της Ραφήνας,πάνε για την Τήνο
μετά στην δουλειά :)

ναι ρε φίλε ταλαιπωρημένος αρκετά σήμερα μεταφυτεύαμε μεγάλα δένδρα και είχε ζόρι
αύριο εγερτήριο νωρίς να πάω την γυναίκα μου με 2 θειές και 2 ξαδέρφες στο λιμάνι της Ραφήνας,πάνε για την Τήνο
μετά στην δουλειά :)
Καλή ξεκούραση φίλε...
έχεις αγώνα κ' αύριο...

Καλησπερίζω την παρέα και καλό ΣΚ να έχουμε!
Έψαξα ένα καινούριο μέρος σήμερα.................Στα θετικά είναι ότι δεν χρειάζεται να χαλάσω καθαριστικά για το δίκαννο, όπως το πήρα έτσι το έφερα.sarcastic.
Πάρε μια σφεντόνα καλύτερα που δεν θέλει καθόλου καθάρισμα . .sarcastic.

Στα ποταμάκια που περπατάς έχει κάτι ωραίες ...
Σωστός, ωραίες άσπρες στρογγυλές για να μην χάνουν από την πορεία τους.;)
Έχω φάει ολόκληρα μεσημέρια, τα καλοκαιριά των παιδικών μου χρόνων για να τις ψάχνω....sarcastic.
Παρεμπιπτόντως σφεντόνα έχω και μάλιστα χειροποίητη, από ξύλο ελιάς δουλεμένο στη φωτιά προκειμένου να πάρει τέλειο σχήμα U.

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.
BECATSA.jpg

Καλημέρα στην παρέα. Πυκνή ομίχλη και 5 βαθμούς, πολλή υγρασία όπως κάθε μέρα άλλωστε. Ακούω πρωινές ιχνηλασιες, είχε μια πολλή ωραία συζήτηση γύρω από το πρόγραμμα Άρτεμις. Περιμένω τον κουμπάρο μου, μάλλον τον πλάκωσε το πάπλωμα. Θα βγούμε να πιάσουμε το μέρος για να μην καθήσει κανα λιγουρης για καρτέρι εδώ κοντά μας. Καλή συνεχεια.

Καλημερα παλικαρια ;)
Ωραια μερα σημερα για καμια εξορμηση για κοψιδια με φοντο θαλασσα ;)
Που ομως .xm.καμια προταση για να μην φαμε καμια φολα ? .xm.

Καλημερα παλικαρια ;)
Ωραια μερα σημερα για καμια εξορμηση για κοψιδια με φοντο θαλασσα ;)
Που ομως .xm.καμια προταση για να μην φαμε καμια φολα ? .xm.
Εγώ είμαι ήδη στην Πάχη

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back