Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φίλε μου με την ζέστη η χοντρός είσαι η αδύνατος η τριχωτος η ατριχος τα ίδια σκατα ειναι. Και ξεβρακωτος τελείως να είσαι σταζεις. Ενώ τον υπέροχο , φανταστικό χειμώνα με το αναζωογονητικό κρυουλακι ένα ρουχαλακι παραπανω και είσαι κομλπε! Και όσο σκέφτομαι ότι έχουμε 4 μήνες ακομα........
Συμφωνώ! Βέβαια υπάρχουν και μέρες του χειμώνα που ότι και να βάλεις την ακούς κανονικά από το κρύο!

Ζηλεύω ρε! Εδώ ο στθμος των Ψαχνών γράφει 32,3 και ο νοτιάς είναι ο κλασσικός λιβας.
Εδω ολο κ συννεφιαζει κ δυναμωνει ο αερας....ευτυχως τυναζει κ τις μούρες να φαν κι κότες...χα χα χα....

20220529_134347.jpg

Last edited:
Ευχαριστω
Ελπιζω να ναι καλα και τα πληρωματα των πλοιων…

Να είστε όλοι καλά! .love.

Ολα Ο.Κ!...κανένας κίνδυνος...

Καλά να περνάτε!:)

Υ.Γ....Κουμπάρε (Alex37) άσε τις μακακίες, τέτοια όπλα δεν ανεβαίνουν σε πλοίο που είμαι εγώ, το γράφει το κοντράτο μου ....άκου benelli!...να γελάνε και τα ψάρια ( με το συμπάθιό στους κάτοχους ε? ).....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Φίλε μου με την ζέστη η χοντρός είσαι η αδύνατος η τριχωτος η ατριχος τα ίδια σκατα ειναι. Και ξεβρακωτος τελείως να είσαι σταζεις. Ενώ τον υπέροχο , φανταστικό χειμώνα με το αναζωογονητικό κρυουλακι ένα ρουχαλακι παραπανω και είσαι κομλπε! Και όσο σκέφτομαι ότι έχουμε 4 μήνες ακομα........
Εδώ με χιόνι έβγαζες ποδαράκι και το έβαζες στο χιόνι, με τέτοια ζέστη τι θα κάνεις;;;; .yel.

Εδώ με χιόνι έβγαζες ποδαράκι και το έβαζες στο χιόνι, με τέτοια ζέστη τι θα κάνεις;;;; .yel.
Αυτό είναι το θέμα ρε. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Εδώ τωρα έβγαλε λίγα σύννεφα και φυσάει δυνατα. Κάνει τα πάντα για να χαλάσει το παλιουρι τωρα που δίνει μέλι για τα μελίσσια. Κλασική περίπτωση....

Status
Not open for further replies.
Back