Καλησπέρα, σύμφωνα με το gfs τωρα έξω βρέχει και καλά μαλιστα......Καλησπέρα σας! Πολλές βροχές λένε...
Χρήστο....παρασκευή προς το μεσημέρι περνάω από Αμάρυνθο λέω να κάνω μια μικρή στάση για ούζο....άμα είσαι κοντά έλα να κεράσω ένα να πιούμε παρέα....συνεχίζω μετά για Κύμη...παραλία...ΣΚ και βλέπω βροχές ειδικά Σάββατο...με βλέπω να μπαίνω σε μαγαζί..Πλατάνα η Κύμη και να μην ξαναβγω...έχεις καμιά πρόταση για κάτι συγκεκριμένο προς τα εκεί...Καλησπέρα σας! Πολλές βροχές λένε...
Δημήτρη αν είσαι κοντά ισχύει και για σένα αυτό που έγραψα στον ΧρήστοΚαλησπέρα, σύμφωνα με το gfs τωρα έξω βρέχει και καλά μαλιστα......
Κάτι θα κανει όμως Π/Σ...
Μπορείς να πεις ότι είμαι κοντά αλλά τόσο μακρια! Παρασκευή 12ωρο και Σάββατο συντήρηση από τις 6 μέχρι το πέρας αυτηςΔημήτρη αν είσαι κοντά ισχύει και για σένα αυτό που έγραψα στον Χρήστο
Γυρίζω Αθήνα αύριο πρωί!Χρήστο....παρασκευή προς το μεσημέρι περνάω από Αμάρυνθο λέω να κάνω μια μικρή στάση για ούζο....άμα είσαι κοντά έλα να κεράσω ένα να πιούμε παρέα....συνεχίζω μετά για Κύμη...παραλία...ΣΚ και βλέπω βροχές ειδικά Σάββατο...με βλέπω να μπαίνω σε μαγαζί..Πλατάνα η Κύμη και να μην ξαναβγω...έχεις καμιά πρόταση για κάτι συγκεκριμένο προς τα εκεί...
Πήγαινε παραλία Θαψά Κύμη αξίζει!Χρήστο....παρασκευή προς το μεσημέρι περνάω από Αμάρυνθο λέω να κάνω μια μικρή στάση για ούζο....άμα είσαι κοντά έλα να κεράσω ένα να πιούμε παρέα....συνεχίζω μετά για Κύμη...παραλία...ΣΚ και βλέπω βροχές ειδικά Σάββατο...με βλέπω να μπαίνω σε μαγαζί..Πλατάνα η Κύμη και να μην ξαναβγω...έχεις καμιά πρόταση για κάτι συγκεκριμένο προς τα εκεί...
Μπορείς να πεις ότι είμαι κοντά αλλά τόσο μακρια! Παρασκευή 12ωρο και Σάββατο συντήρηση από τις 6 μέχρι το πέρας αυτης
Γυρίζω Αθήνα αύριο πρωί!
Ευχαριστώ, άλλη φορά ευχαρίστως αν ξανατύχει!
Θα πέσει ξενύχτι, ε; Δε σε φοβάμαι....Γυρίζω Αθήνα αύριο πρωί!
Ευχαριστώ, άλλη φορά ευχαρίστως αν ξανατύχει!
Tι έγινε Γιάννη? Διορίστηκες?Χρήστο....παρασκευή προς το μεσημέρι περνάω από Αμάρυνθο λέω να κάνω μια μικρή στάση για ούζο....άμα είσαι κοντά έλα να κεράσω ένα να πιούμε παρέα....συνεχίζω μετά για Κύμη...παραλία...ΣΚ και βλέπω βροχές ειδικά Σάββατο...με βλέπω να μπαίνω σε μαγαζί..Πλατάνα η Κύμη και να μην ξαναβγω...έχεις καμιά πρόταση για κάτι συγκεκριμένο προς τα εκεί...
Άδεια δημοσίου υπαλλήλου.....Tι έγινε Γιάννη? Διορίστηκες?
Τι ΠΣΚΔ είναι αυτό?
Αν σε βγάλει ο δρόμος προς Χαϊδάρι άλλαξε δρόμοΓυρίζω Αθήνα αύριο πρωί!
Γράψε μου και εμένα μία...Άδεια δημοσίου υπαλλήλου.....