Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα Νίκο!

Κοκκινιστός, κοκκινιστός....!!!;).sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Οχι φιλε !!!! Προτιμω να τον ακουω καθε πρωι.....Σκεψου αντι για τον κοκορα να ακουγα κόρνες
αυτ/των....
Τον γουσταρω τον ''μπαγλαμα''.....Αστον να κακαριζει....:)

ΥΓ. Κοκκινιστη την κοτα με χοντρο μακαρονι....δεν με χαλαει !!! ;)

Οχι φιλε !!!! Προτιμω να τον ακουω καθε πρωι.....Σκεψου αντι για τον κοκορα να ακουγα κόρνες
αυτ/των....
Τον γουσταρω τον ''μπαγλαμα''.....Αστον να κακαριζει....:)

ΥΓ. Κοκκινιστη την κοτα με χοντρο μακαρονι....δεν με χαλαει !!! ;)
Κάμε την κότα καλά το λες!....να λασκάρει από τις υποχρεώσεις ο καψερός...;).sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα παλικαρια. Πολύ αέρας σήμερα αλλά από αύριο ανάβει το καμίνι για τα καλα.
Άρχισα το χαλασμα των ζώων που εκτρεφω. Δεν με συμφαιρει οικονομικά πλεον. Το δέμα το τριφύλλι πάει για 10€!!! Έλεγα να κρατήσω 4 μανες αλλά θα μου στοιχίζει η εκτροφή τους τόσο όσο όταν είχα 14!!! Τα αρσενικά πανε σήμερα λοιπόν και όταν τελειώσουν το γάλα θα φύγουν και τα θηλυκά. Μόνο 15 κοτούλες και 2-3 χοιρινά τον χρόνο θα εχω.

Καλησπέρα παλικαρια. Πολύ αέρας σήμερα αλλά από αύριο ανάβει το καμίνι για τα καλα.
Άρχισα το χαλασμα των ζώων που εκτρεφω. Δεν με συμφαιρει οικονομικά πλεον. Το δέμα το τριφύλλι πάει για 10€!!! Έλεγα να κρατήσω 4 μανες αλλά θα μου στοιχίζει η εκτροφή τους τόσο όσο όταν είχα 14!!! Τα αρσενικά πανε σήμερα λοιπόν και όταν τελειώσουν το γάλα θα φύγουν και τα θηλυκά. Μόνο 15 κοτούλες και 2-3 χοιρινά τον χρόνο θα εχω.
Πλέον μόνο αυτά μπορούμε να κάνουμε καλά
Και από άποψη χρόνου είναι πιό εύκολα,αμνοερίφια έχουνε παραπάνω απαιτήσεις

Ρίξε και σε κανένα χωράφι γύρω τον χρόνο 2-3 αρνιά να το κάνουν γήπεδο.Λίγο καρπό, ό,τι φλούδια από μαγειρική, από κήπο,σύκα, λίρες,βελάνια κτλ.Το αρνί δεν ζητάει πολλά απλά μην έχεις δέντρα,όσο μαθαίνουν τον χώρο και δεν υπάρχει και χορτάρι, τα αφήσεις πολύ να μεγαλώσουν και ξύνονται στις ελιές μετά....Κρίμα πατρίδα...

Άρχισα το χαλασμα των ζώων που εκτρεφω. Δεν με συμφαιρει οικονομικά πλεον....
Οτι χειροτερο ακουσα σημερα....
Αυτο για μενα σημαινει οτι μας εχουν δεσει χειροποδαρα...
Και ειναι η απαντηση σε οσους μου λενε ¨δεν με νοιαζει θα παω στο χωριο και θα εχω τα ζωντανα μου¨
Ποια ζωντανα θα εχεις βρε μαυρε?? με τι θα τα ζησεις??

Status
Not open for further replies.
Back