....περβολάρη με βλέπω!
....περβολάρη με βλέπω!
Καλημέρα Νίκο!Καλημερα και καλη κυριακη να εχετε παλικαρια , παντα με υγεια!!!
Αυτος ο κοκορας της γειτονισας....ρολό'ι' ειναι ο μπαγλαμας....λεπτο δεν ''χανει'' .....!!!!
Καλημέρα Νίκο!
Κοκκινιστός, κοκκινιστός....!!!
Κάμε την κότα καλά το λες!....να λασκάρει από τις υποχρεώσεις ο καψερός...Οχι φιλε !!!! Προτιμω να τον ακουω καθε πρωι.....Σκεψου αντι για τον κοκορα να ακουγα κόρνες
αυτ/των....
Τον γουσταρω τον ''μπαγλαμα''.....Αστον να κακαριζει....
ΥΓ. Κοκκινιστη την κοτα με χοντρο μακαρονι....δεν με χαλαει !!!
Ετοιμάζεσαι για το βράδυ να είσαι φράπα;Χαίρετε παίδες
Έχεις ακούσει που λένε ότι όλες οι βλάβες πέφτουν ΣΚ?Εεε... Ισχύει!Μην κοιμηθούμε την μοναδική μέρα που μας μένει.Ετοιμάζεσαι για το βράδυ να είσαι φράπα;
Τώρα έβγαλες τα αγγουράκια από τα μάτια;
Αν ισχύει λέει.......Έχεις ακούσει που λένε ότι όλες οι βλάβες πέφτουν ΣΚ?Εεε... Ισχύει!Μην κοιμηθούμε την μοναδική μέρα που μας μένει.
Άντε παράτα μας και συ!Χσιρετώ την παρέα!
Βάλε την Μαρίνα να πάρει τηλέφωνο ότι άρπαξε φωτιά ο πίνακας μεσημεριάτικα για να μάθει να είναι πιό ευγενικός ο κύριοςΧσιρετώ την παρέα!
Πλέον μόνο αυτά μπορούμε να κάνουμε καλάΚαλησπέρα παλικαρια. Πολύ αέρας σήμερα αλλά από αύριο ανάβει το καμίνι για τα καλα.
Άρχισα το χαλασμα των ζώων που εκτρεφω. Δεν με συμφαιρει οικονομικά πλεον. Το δέμα το τριφύλλι πάει για 10€!!! Έλεγα να κρατήσω 4 μανες αλλά θα μου στοιχίζει η εκτροφή τους τόσο όσο όταν είχα 14!!! Τα αρσενικά πανε σήμερα λοιπόν και όταν τελειώσουν το γάλα θα φύγουν και τα θηλυκά. Μόνο 15 κοτούλες και 2-3 χοιρινά τον χρόνο θα εχω.
Ρίξε και σε κανένα χωράφι γύρω τον χρόνο 2-3 αρνιά να το κάνουν γήπεδο.Λίγο καρπό, ό,τι φλούδια από μαγειρική, από κήπο,σύκα, λίρες,βελάνια κτλ.Το αρνί δεν ζητάει πολλά απλά μην έχεις δέντρα,όσο μαθαίνουν τον χώρο και δεν υπάρχει και χορτάρι, τα αφήσεις πολύ να μεγαλώσουν και ξύνονται στις ελιές μετά....Κρίμα πατρίδα...Καλησπέρα παλικαρια. Πολύ αέρας σήμερα αλλά από αύριο ανάβει το καμίνι για τα καλα.
Άρχισα το χαλασμα των ζώων που εκτρεφω. Δεν με συμφαιρει οικονομικά πλεον. Το δέμα το τριφύλλι πάει για 10€!!! Έλεγα να κρατήσω 4 μανες αλλά θα μου στοιχίζει η εκτροφή τους τόσο όσο όταν είχα 14!!! Τα αρσενικά πανε σήμερα λοιπόν και όταν τελειώσουν το γάλα θα φύγουν και τα θηλυκά. Μόνο 15 κοτούλες και 2-3 χοιρινά τον χρόνο θα εχω.
Οτι χειροτερο ακουσα σημερα....Άρχισα το χαλασμα των ζώων που εκτρεφω. Δεν με συμφαιρει οικονομικά πλεον....
Άμα είχε λίρες θα έβαζε αρνιά?λίρες
...ποιες λίρες? ....δολάριο τώρα! και ....ο κήπος είναι ανθηρός κουμπάρε!Άμα είχε λίρες θα έβαζε αρνιά?