Ευριπίδη είδες την ομαδα?καληνυχτα σας αλλα οι πανουτσηδες και οι λοιποι βλεπε μακης dim63 και αλλοι να μου στειλουν εδω κατω λιγο απ αυτο που πινουν γιατι τα ζωνιανα μου πεφτουν λιγο μακρια.και τωρα μια παραφραση γνωστου παλαιου και γνωστου επιφωνηματος για τους παλαιους οι καινουργιοι ισως να μην το ξερουν.εμπενε πανουτσοοοοοο κατα το εμπενε γιουτσοοο.γεια σας για σημερα μουρλοπαιδα.αυριο παλι
Γιωργο κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα εχουν φανει στο λιμανι του λαυριου!κραταει καλαμαρια αρκετα και μεγαλουτσικα εσωτερικα του λιμανιου.Και αλλο ενα μερος ειναι στο "νεο" λιμανι του ωροπου που δενουν τα ψαροκαικα.Να κανονίσουμε να πάμε για κάνα καλαμάρι. Κρύο έχει, να έχουν φανεί άραγε; .xm.
τασο καλημερα.το ειδα αλλα ευτυχως ητανε ηττα χωρις ζημια.και ειναι οπως το ειπες πολλες οι απουσιες.το κακο ειναι οτι πεσαμε σε ομιλο οχι φωτια αλλα πυρακτωμενοΕυριπίδη είδες την ομαδα?
Το παλέψαμε αλλα δυστυχώς..πολλές και η απουσίες..Δεν πειράζει λιγο το κακό..
Να κανονίσουμε να πάμε για κάνα καλαμάρι. Κρύο έχει, να έχουν φανεί άραγε; .xm.
Γιωργο κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα εχουν φανει στο λιμανι του λαυριου!κραταει καλαμαρια αρκετα και μεγαλουτσικα εσωτερικα του λιμανιου.Και αλλο ενα μερος ειναι στο "νεο" λιμανι του ωροπου που δενουν τα ψαροκαικα.
Εγώ μόνο από έξω έχω δει να βγάζουν ... .xm.Γιωργο κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα εχουν φανει στο λιμανι του λαυριου!κραταει καλαμαρια αρκετα και μεγαλουτσικα εσωτερικα του λιμανιου