Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Aristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Kάτι πεζό θα σας ρωτήσω φίλοι κυνηγοί:πήγα να παραλάβω την Περιφερειακή μου 14/8.Ο υπάλληλος μου είπε ότι εκτός από τρυγόνι πρέπει να αναφέρω όλη τη χρονιά πόσα και τι σκοτώνω και για άλλα 14 θηρεύσιμα είδη!!.hair.Ισχύει;Και τι θα κάνω που έχω πρωτόγονο κινητό,ικανό για να μιλάς και να στέλνεις sms μόνο;.think.

Kάτι πεζό θα σας ρωτήσω φίλοι κυνηγοί:πήγα να παραλάβω την Περιφερειακή μου 14/8.Ο υπάλληλος μου είπε ότι εκτός από τρυγόνι πρέπει να αναφέρω όλη τη χρονιά πόσα και τι σκοτώνω και για άλλα 14 θηρεύσιμα είδη!!.hair.Ισχύει;Και τι θα κάνω που έχω πρωτόγονο κινητό,ικανό για να μιλάς και να στέλνεις sms μόνο;.think.
Ισχύει. Εναλλακτικά νομίζω μπορείς να κάνεις τη δήλωση μέσω sms

Attachments

• IMG_2457.png
    IMG_2457.png
    540,2 KB · Προβολές: 20
Μόλις τελειώσαμε το φαγητό. Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε σαν έθιμο ανήμερα της Παναγίας να φτιάχνουμε λαγό στιφάδο. Οπότε μαγειρεύτηκε ο προτελευταίος περσινός. Έχει μείνει άλλος ένας που μέχρι την έναρξη θα φύγει και αυτός. Πραγματικά έγινε λουκούμι! Να είμαστε καλά και του χρόνου!

Ναι ισχυει
Και σε εμας το ιδιο για ολα τα θηραματα
Υπαρχει διαδικασια με σμς πως και τι θα κανεις και το εχουν αναρτησει τα παιδια που ανανεωσαν

Υπαρχει διφορουμενη αποψη σχετικα με την δηλωση των υλπολοιπων ειδων

Περσυ απο ευρωπαικη ενωση ενας που ηρθε μας ειπε οτι η δηλωση συμφερει και πρεπει να γινεται για να φαινετε ο πραγματικος αριθμος που θηρευετε και να μην αντικρουονται οι αποψεις των οικολογων που λενε ανυποστατους αριθμους και καρπωσεις
Επισης για να φανει οτι καποια ηδη παρουσιαζουν αυξηση ενω κυνηγιουνται και να αποδεικτει οτι δεν αποτελει προβλημα για το θηραμα το ιδιο το κυνηγι-αντιθετα αποτελει την πλεον φυσικη του προστασια και διαχειρηση- αλλα η καταστροφη των βιοτοπων και της διατροφικης του δυνατοτητας οπως και την μετανασταυτικης του δυνατοτητας( φωτα ψηλα κτηρια φωτοβολταικα ανεμογεννητριες πυρκαγιες αναπτυξη ακινητων κλπ)

Η αλλη αποψη που λεει πολυς κοσμος ειναι οτι θελουν να περιορισουν και αλλο το κυνηγι και θελουν να καταγραφει η καρπωση για να βασιστουν σε αυτη

Προσωπικα πιστευω οτι ευσταθει η πρωτη περιπτωση απλα γιατι οι οικολογοι του καναπε δεν περιμενουν κανενα στοιχειο για να κατηγορησουν το κυνηγι , το κανουν ετσι και αλλιως
Ενας αριθμος καρπωσης δεν μπορει να τους ενισχυσει γιατι την ιδια ωρα τρεχουν μελετες που αποδεικνυουν οτι το κυνηγι εχει την κιγοτερη αρνητικη επιδραση

Επιπλεον ενω στην τουρκια ηδη κυνηγανε οπως και αλλου και ενω σε τριτες χωρες γινεται σφαγη ολων των ειδων με καθε μεςο στην ευρωπαικη ενωση ο νομιμος κυνηγος περιοριζετε και στοχοποιειτε ενω θα επρεπε να μπουν κυρωσεις

Attachments

• IMG_3823.png
    IMG_3823.png
    574,9 KB · Προβολές: 11
Καλησπέρα .
Φεύγω για τη χαράδρα του Αράχθου μπας και δροσιστούμε .
View attachment 89983
Μολις τους ειπα οτι θα φυγω να μετακομισω
Θα παω Αυστρια Σκωτια η οπου αλλου εχει δροσια και ολοχρονα πρασινο
Αηδιασα ρε δεν αντεχω αλλο την @@@@@@@@ την ζεστη

Status
Not open for further replies.
Back