Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Aristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εδώ και πολλά χρόνια έχω την συνήθεια να αγοράζω κάθε καλοκαίρι το περιοδικό κυνηγεσία και κυνοφιλία των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου. Νιώθω ότι μπαίνω στην κυνηγετική σεζόν από τος διακοπές μου. Φέτος πήρα μόνο του Ιουλίου. Ο λόγος είναι ότι το περιοδικό έχει γίνει παρα πολύ μικρό και σίγουρο το μισό από αυτό αφορά διαφημίσεις. Θεώρησα λοιπόν ότι δεν αξίζει τα επιπλέον €6 για να πάρω και αυτό του Αυγούστου. Καταλαβαίνω την κατάσταση αλλά πραγματικά αν έβαζα όλα τα άρθρα μαζί θα ήταν πολύ λίγες σελίδες. Πάντως έχει ωραία άρθρα ένα εκ των οποίων είναι του Αρι.

Last edited:
Καλησπερα σας κ Χρόνια πολλά σε όλους
να είμαστε καλά κ του χρόνου!

Εδώ και πολλά χρόνια έχω την συνήθεια να αγοράζω κάθε καλοκαίρι το περιοδικό κυνηγεσία και κυνοφιλία των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου. Νιώθω ότι μπαίνω στην κυνηγετική σεζόν από τος διακοπές μου. Φέτος πήρα μόνο του Ιουλίου. Ο λόγος είναι ότι το περιοδικό έχει γίνει παρα πολύ μικρό και σίγουρο το μισό από αυτό αφορά διαφημίσεις. Θεώρησα λοιπόν ότι δεν αξίζει τα επιπλέον €6 για να πάρω και αυτό του Αυγούστου. Καταλαβαίνω την κατάσταση αλλά πραγματικά αν έβαζα όλα τα άρθρα μαζί θα ήταν πολύ λίγες σελίδες. Πάντως έχει ωραία άρθρα ένα εκ των οποίων είναι του Αρι.
Όταν λέω πως πολλα πραγματα του χτες είναι καλυτερα απο του σήμερα με λένε ρομαντικό....

Και ναι, μπορεί το διαδίκτυο(που όπως κ να το κάνουμε ειναι κ περισσοτερο στην μόδα απο ενα περιοδικο)να έκανε ζημιά στα έντυπα αλλά αν συνεχιζαν με τον ίδιο ζήλο όπως κάποτε τα πραγματα θα ήταν διαφορετικά.....

Status
Not open for further replies.
Back