Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Aristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά. Μία βλάβη στο intenet με κράτησε εκτός forum για μία εβδομάδα περίπου. Εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Εστω και καθυστερημένα εύχομαι σε όλους όσους εόρταζαν χθες να είναι πολύχρονοι και να χαίρονται τις οικογένειες τους.

Καλησπέρα σε όλους!
Η απόφαση πάρθηκε Δευτέρα ξανά επιστροφή στο χωριό για έναρξη! Μία ζωή την έχουμε!
Και όπως είπαμε άμα δεις τα σκούρα και θες μύες χτύπα τηλέφωνο, έχω κάτι φιλαράκια να σου στείλω 🤣

Και όπως είπαμε άμα δεις τα σκούρα και θες μύες χτύπα τηλέφωνο, έχω κάτι φιλαράκια να σου στείλω 🤣
Χαχαχα
Μην αγχώνεσαι φέτος το τερμάτισα το γυμναστήριο. Έβλεπα μπροστά🤣

Πέρα από την πλάκα είμαι πριν κάποια χρόνια στο γυμναστήριο όπου έχω γνωρίσει αρκετούς από τους συστηματικούς θαμώνες καθώς ο ένας βοηθούσε τον άλλο στον πάγκο σαν spotter όταν φορτώναμε κιλά.
Μεταξύ αυτών ήταν και ένα παλικάρι πραγματικά ντουλάπα. Ο Γιάννης λοιπόν πολύ αυστηρός στην προπόνησή του, αλλά πάντα με το χαβαλέ στην παρέα μεταξύ των σετ. Είμαι μία μέρα λοιπόν και μιλάω στο τηλέφωνο. Μάλλον κάπως έντονα όπως αποδείχθηκε. Έρχεται ο Γίαννης αφού έχω κλείσει το τηλέφωνο και μου λέει: Σε άκουσα που μιλούσες στο τηλέφωνο, αν έχεις πρόβλημα με κάποιον πες μου να πάμε μαζί για να τον περάσουμε ένα κολέγιο. Επειδή λοιπόν γενικότερα ήταν χαβαλές δεν έδωσα σημασία. Μετά από κανα 2 μήνες εξαφανίστηκε από το γυμναστήριο. Οπότε μας λέει ο ένας από τα άλλα παιδιά:
Τα μάθατε για τον Γιάννη;
Όχι ρε τι έπαθε και έχει εξαφανισθεί;
Τον πιάσανε για ξυλοδαρμό στο μαγαζί όπου δούλευε. Έδειρε 3 από μία παρέα και είναι μέσα τώρα.

Καλός ο χαβαλές, αλλά οι εποχές που έπαιζε ρόλο μόνο η μυική δύναμη έχουν περάσει. Πλέον δεν ξέρεις με τι κυκλοφορεί πάνω του ο κάθε παλαβός. Πολλά τα παραδείγματα που βγήκαν όπλα μέρα μεσημέρι με κόσμο μπροστά.
Όσο για το κυνήγι που έτσι και αλλιώς κουβαλάμε όπλα θέλει ψυχραιμία. Φυσικά δεν θα κάνει ο καθένας ότι θέλει, αλλά σε καμία περίπτωση η ένταση δεν πρέπει να ξεφύγει και να φτάσει σε χειροδικία.

Είμαι για μπάνιο και έχω παρκάρει το αυτοκίνητό στην άκρη του δρόμου με τις δύο Ρόδες της δεξιας πλευράς να πατούν στην άκρη της αμμουδιάς .
Μετά το μπάνιο πάω με τα πόδια σε κοντινό ταβερνάκι.
Γυρίζοντας βλέπω ότι δύο παρέες της συμπαθεστατης φυλής των γύφτων έχουν κάνει στρωματσαδα στην αμμουδιά και με έχουν κλείσει με ένα σαραβαλιασμενο smart από πίσω μου και ένα χιλιοτρακαρισμενο Golf μπροστά μου.
Σπασμένα τζάμια ,ανοικτά παράθυρα κλπ...
Τα έχουν βάλει κατά τέτοιο τρόπο διαγώνια ώστε να μη μπορώ να βγω ενώ είχαν άνετο χώρο να τα βάλουν σωστά.
Πλησιάζοντας το αυτοκίνητο με κοιτούν καλά καλά...
Πριν φτάσω έκοψα την κατάσταση...
Μπαίνω στη Mitsuba, βάζω τετρακίνηση, κόβω όλο το τιμόνι δεξια , το ρίχνω το μισό στην άμμο , όπισθεν και γεια σας !😆
Κοιτούσε καλά καλά η ομάς των σκούρων ευπαθών...😂
Δλδ τα πάρκαραν έτσι ώστε να διαμαρτυρηθείς όπως ο άλλος στο πλοίο και να σου επιτεθούν οι παλιόγυφτοι;.think.

Χαχαχα
Μην αγχώνεσαι φέτος το τερμάτισα το γυμναστήριο. Έβλεπα μπροστά🤣

Πέρα από την πλάκα είμαι πριν κάποια χρόνια στο γυμναστήριο όπου έχω γνωρίσει αρκετούς από τους συστηματικούς θαμώνες καθώς ο ένας βοηθούσε τον άλλο στον πάγκο σαν spotter όταν φορτώναμε κιλά.
Μεταξύ αυτών ήταν και ένα παλικάρι πραγματικά ντουλάπα. Ο Γιάννης λοιπόν πολύ αυστηρός στην προπόνησή του, αλλά πάντα με το χαβαλέ στην παρέα μεταξύ των σετ. Είμαι μία μέρα λοιπόν και μιλάω στο τηλέφωνο. Μάλλον κάπως έντονα όπως αποδείχθηκε. Έρχεται ο Γίαννης αφού έχω κλείσει το τηλέφωνο και μου λέει: Σε άκουσα που μιλούσες στο τηλέφωνο, αν έχεις πρόβλημα με κάποιον πες μου να πάμε μαζί για να τον περάσουμε ένα κολέγιο. Επειδή λοιπόν γενικότερα ήταν χαβαλές δεν έδωσα σημασία. Μετά από κανα 2 μήνες εξαφανίστηκε από το γυμναστήριο. Οπότε μας λέει ο ένας από τα άλλα παιδιά:
Τα μάθατε για τον Γιάννη;
Όχι ρε τι έπαθε και έχει εξαφανισθεί;
Τον πιάσανε για ξυλοδαρμό στο μαγαζί όπου δούλευε. Έδειρε 3 από μία παρέα και είναι μέσα τώρα.

Καλός ο χαβαλές, αλλά οι εποχές που έπαιζε ρόλο μόνο η μυική δύναμη έχουν περάσει. Πλέον δεν ξέρεις με τι κυκλοφορεί πάνω του ο κάθε παλαβός. Πολλά τα παραδείγματα που βγήκαν όπλα μέρα μεσημέρι με κόσμο μπροστά.
Όσο για το κυνήγι που έτσι και αλλιώς κουβαλάμε όπλα θέλει ψυχραιμία. Φυσικά δεν θα κάνει ο καθένας ότι θέλει, αλλά σε καμία περίπτωση η ένταση δεν πρέπει να ξεφύγει και να φτάσει σε χειροδικία.
''Από τότε που βγήκαν τα κούφια σίδερα οι παλικαράδες πέθαναν!''.

Έλα έλα... Θα σου έχω milko 1lt με τυροπιτα χωριατικη special!!!! 😂 😂 😂
Χίλιες φορές προκάτ καβουροψυχα...
Ps: Χρόνια πολλά για χθες!!! Με υγεία να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!!
Ευχαριστώ!
Επίσης!

Status
Not open for further replies.
Back