Ωραία η Άρτα !!! ...Εκανες Αρτα 4 χρόνια ; Δεν μας τα πες αυτά .
Πως άντεξες; ωωωωχχχχ βαια βαι
Τα ξέρω τα κατατόπια ... αρκεί να χιονίζει και να μην ρίχνει νερόΠάρε τον Σκυλο Δευτέρα και πήγαινε Μπαλτούμα .Οταν χιονίζει μαζεύει μπεκάτσες
Μην φοβάσαι θα κυνηγήσεις κανονικά.Ωραία η Άρτα !!! ...
Τα ξέρω τα κατατόπια ... αρκεί να χιονίζει και να μην ρίχνει νερό
Αν σε βολέψει την Παρασκευή το απόγευμα πίνουμε και καφέ !!!Μην φοβάσαι θα κυνηγήσεις κανονικά.
Ναι θα μιλήσουμε.Αν σε βολέψει την Παρασκευή το απόγευμα πίνουμε και καφέ !!!
Και όχι μόνο.και καφέ !!!
Ωχ τι μου θύμησες τώρα μπαλτουμαΠάρε τον Σκυλο Δευτέρα και πήγαινε Μπαλτούμα .Οταν χιονίζει μαζεύει μπεκάτσες
Έχω πάθει το ίδιο με ένα polo !! στην κατηφόρα πριν τη γέφυρα ... τελικά δεν βγήκα από τ δρόμο ούτε κόλλησα !Ωχ τι μου θύμησες τώρα μπαλτουμα
Πριν φτάσεις απο τον παλαιό δρόμο
Έχει ένα πέταλο στροφή με το φορτηγό ήμουν κατω πάγος
Λέω Χάρη θα αφήσεις τα Κόκκαλα σου εδώ πως το έφερα πως σταμάτησε ένας θεός ξέρει
Αστα Γιώργο αυτός ο δρόμος ήταν θάνατος τον χειμώνα ώσπου να ανέβω στο κάμπο του δεσπότη κα να κατέβω για Ηγουμενίτσα πεθαίναμεΈχω πάθει το ίδιο με ένα polo !! στην κατηφόρα πριν τη γέφυρα ... τελικά δεν βγήκα από τ δρόμο ούτε κόλλησα !
Γιατι με μπερδευεις.Ο καμπος του δεσπότη ειναι στην ΚατάραΑ
Αστα Γιώργο αυτός ο δρόμος ήταν θάνατος τον χειμώνα ώσπου να ανέβω στο κάμπο του δεσπότη κα να κατέβω για Ηγουμενίτσα πεθαίναμε
Παίρνεις όρκο ;Μην φοβάσαι θα κυνηγήσεις κανονικά.
Ατσα πονηρουλη εχεις αγριες διαθεσειςΚαι όχι μόνο.
Είναι άλλος δεσπότης κι άλλος κάμπος...Ω ρε τι ριχνει πάλι και με αέρα.
Γιατι με μπερδευεις.Ο καμπος του δεσπότη ειναι στην Κατάρα
Ρε Δημητρη πριν γίνει η ΕγνατίαΩ ρε τι ριχνει πάλι και με αέρα.
Γιατι με μπερδευεις.Ο καμπος του δεσπότη ειναι στην Κατάρα
Το καταλαβα αυτό. Μίλαγες για Μπαλτούμα και μετα πήγες στον καμπο του απο κείνου για να πέσεις Ηγουμενίτσα.Ρε Δημητρη πριν γίνει η Εγνατία
απο την γέφυρα του μουργκανη πηγαιναμε
Πες του το βίτσιο σουΚαι όχι μόνο.
Λέω το δρομολόγιο που έκανα απο το χωριό μου για Κέρκυρα ρε κι σύΤο καταλαβα αυτό. Μίλαγες για Μπαλτούμα και μετα πήγες στον καμπο του απο κείνου για να πέσεις Ηγουμενίτσα.
Ολο κείθε δόθε πάνω κατω εισαι. Σε εκαναν οι καργιόλες γιο γιο
Πρίτς !Για κατεβα στον κηφισο να στανιάρεις