Κυνηγετική Γωνιά

Συγνώμη να ρωτήσω κάτι...
Στο ότι θα μου κατασχεσουν το όπλο και σε 2 αλλά ποστ, υπάρχουν κάποιοι φίλοι που πατάνε τον αντίχειρα like ότι τους αρέσει αυτό...!!!
Μήπως δεν καταλαβαίνω κάτι ;;
Σίγουρα δεν χαίρονται που θα κατασχεσουν το όπλο κάποιου που από λάθος ξέχασε να ανανεώσει τον δελτίο κατοχής.. όπως και σε σένα και στο Παναγιώτη που ανέβασε το μηνημα που του πήγε από το υπουργείο προστασίας..κανείς like για την ενημέρωση για τις συνέπειες που έχει κάποιος που δεν έχει προέβη σε ανανέωση

Επίσης μου είπε ότι το όπλο θα κατασχεθει έως την έκδοση της νέας άδειας
Έλα φίλος σιγά μην σε στειλουν και εξορία. Χαλάρωσε . Το πολύ να στο κρατήσουν μέχρι να βγει η καινούργια άδεια. Εννοείται πως θα σου τα ψάλουν πρώτα και θα σε ψαρωσουν και στο τέλος το κλασικό "τελευταια φορα στη χαρίζουμε, κοίτα να μην το ξανακάνεις ". Δεν πάνε να πιάσουν κανένα γύφτο πρώτα που χουν ρημάξει τα σπίτια

Πολυ φιλος μου ο Χρυσοχοιδης.:cool:
Πηγες για κυνηγι σημερα που το περιμενες πως και πως απο την προηγουμενη Δευτερα ?
Δυστυχώς όχι διότι πέρασα μια ίωση αυτήν την εβδομάδα.Πέρασε ουσιαστικά αλλά ακόμη και στην αποδρομή της με ταλαιπωρεί λίγο,άσε που με έκανε κάπως ''ψοφίμι''... :( 😿

Back