Εισαι ο τυπος διπλα του που γιαλιζει το ματι του οπως του δρακουμελ οταν εβλεπε τα στουμφακια(σουβλακια)Αν δεν ήμουν δίπλα,ναι!
Η αυτος που βγαζει την φωτο
Εισαι ο τυπος διπλα του που γιαλιζει το ματι του οπως του δρακουμελ οταν εβλεπε τα στουμφακια(σουβλακια)Αν δεν ήμουν δίπλα,ναι!
Δεξιά ο Κώστας και ναι δεν είναι χοντρός, είναι ζουμερός και τον πειράζω!Ομολογώ όχι...
Θα παίξω τζοκερ. Καλά ποντάριζα σε σεναΔεξιά ο Κώστας και ναι δεν είναι χοντρός, είναι ζουμερός και τον πειράζω!
Φοβερός γύρος!!!! Ο δίπλα είμαι ναι! Αυτός με το σαγηνευτικό βλέμμα!Εισαι ο τυπος διπλα του που γιαλιζει το ματι του οπως του δρακουμελ οταν εβλεπε τα στουμφακια(σουβλακια)
Καλος ειναι ο γυρος, αλλά άλλο ρωτησε ο Χρυσανθος......Φοβερός γύρος!!!!
Γεια σας Μάγκες πουτσούλες!!!! Τον Δημήτρη τον γνώρισα έκθεση κυνηγεσία μαζί με τον αγαπητό @wingmaster ,εξαιρετικοί και οι δύο!!!
Πολύχρονος Φιλιππε! Υγεία και τύχη!Καλησπερα παλικαροι
Μπαρμπα στρούμφ....χαλάλι σου που'σε στη Κυπρο κι εσυ κ δε φτανει το χέρι μου.....Εισαι ο τυπος διπλα του που γιαλιζει το ματι του οπως του δρακουμελ οταν εβλεπε τα στουμφακια(σουβλακια)
Που θα μου πας, θα σε στριμωξω κι εσενα...χε χε.Γεια σας Μάγκες πουτσούλες!!!! Τον Δημήτρη τον γνώρισα έκθεση κυνηγεσία μαζί με τον αγαπητό @wingmaster ,εξαιρετικοί και οι δύο!!!
Τον πουτσουλογοριλινο @Kostas ContraDosi δεν τον έχω γνωρίσει μα θα το ήθελα πολύ, μιλάμε και στο messenger!!!
Μπράβο, πάντα τέτοια!!!
Η φωτογράφος, ειναι ενα ιδιαίτερο μαναράκι....αυτος που βγαζει την φωτο
Καλησπερα παλικαροι
Χρόνια πολλά με υγεία!!!!Καλησπερα παλικαροι
Δλδ, τα καλυτερα τα κρατατε για παρτυ σας......Η φωτογράφος, ειναι ενα ιδιαίτερο μαναράκι....
Καλησπέρα Φίλιππε και χρόνια σου πολλά με υγεία!Καλησπερα παλικαροι
Κατι τετοια ελεγε και ο @Alex37 με το Μαρινάκι και μολις το δα κοντεψα να λακησω να το πω λαικα...Δλδ, τα καλυτερα τα κρατατε για παρτυ σας......
Μια ρουφηξια θα σου κάνε.Κατι τετοια ελεγε και ο @Alex37 με το Μαρινάκι και μολις το δα κοντεψα να λακησω να το πω λαικα...
Σα δε ντρέπεσαι....και εσύ κ αυτός!!!!Κατι τετοια ελεγε και ο @Alex37 με το Μαρινάκι και μολις το δα κοντεψα να λακησω να το πω λαικα...