Mafia Calabria
Moderator
Ευχαριστώ φίλε Νικόλα δεν παλεύεται η αναμονή,πλάκα πλάκα πέρασαν σχεδόν τρία χρονάκια.Τι να πω. Να περασει ο χρονος νερο. Με το καλο στην πατριδα.
Ευχαριστώ φίλε Νικόλα δεν παλεύεται η αναμονή,πλάκα πλάκα πέρασαν σχεδόν τρία χρονάκια.Τι να πω. Να περασει ο χρονος νερο. Με το καλο στην πατριδα.
Και για ποσο καιρο θα μεινεις στην πατριδα φιλε;Ευχαριστώ φίλε Νικόλα δεν παλεύεται η αναμονή,πλάκα πλάκα πέρασαν σχεδόν τρία χρονάκια.
Νικόλα μου την περασμένη φορά έκλεισα εισιτήρια για πέντε μήνες και έκατσα ακόμα ένα από τη σημαία δύσκολο πράγμα όταν έρθει η ώρα να φύγεις, τώρα λέω κάνα τρίμηνο για την πέρδικα αν κάνει όμως κάνα μπασιμο τσίχλες δύσκολα τα πράγματα το αφεντικό μου ξεκαθάρισε ότι η δουλειά δεν θα με περιμένει αν κάτσω παραπάνω.Και για ποσο καιρο θα μεινεις στην πατριδα φιλε;
Ευτυχώς που έχεις αφεντικά Ελληνες .......Νικόλα μου την περασμένη φορά έκλεισα εισιτήρια για πέντε μήνες και έκατσα ακόμα ένα από τη σημαία δύσκολο πράγμα όταν έρθει η ώρα να φύγεις, τώρα λέω κάνα τρίμηνο για την πέρδικα αν κάνει όμως κάνα μπασιμο τσίχλες δύσκολα τα πράγματα το αφεντικό μου ξεκαθάρισε ότι η δουλειά δεν θα με περιμένει αν κάτσω παραπάνω.
Περδικα στο νησι...ασυγκριτο κυνηγι
Οι χειρότεροι φίλε ένα ευχαριστώ δεν ακούς ποτέ.Ευτυχώς που έχεις αφεντικά Ελληνες .......
Το καλύτερο μου Γιάννη να είσαι στα γκρεμια και να κοιτάς τη θάλασσα πολλές φορές να την ακούς κιόλας.Περδικα στο νησι...ασυγκριτο κυνηγι
Με το καλο. Ολα.Νικόλα μου την περασμένη φορά έκλεισα εισιτήρια για πέντε μήνες και έκατσα ακόμα ένα από τη σημαία δύσκολο πράγμα όταν έρθει η ώρα να φύγεις, τώρα λέω κάνα τρίμηνο για την πέρδικα αν κάνει όμως κάνα μπασιμο τσίχλες δύσκολα τα πράγματα το αφεντικό μου ξεκαθάρισε ότι η δουλειά δεν θα με περιμένει αν κάτσω παραπάνω.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μακάρι να ήσουν πιο κοντά να δοκιμάζαμε τα εικοσαριά παρέα.Με το καλο. Ολα.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μακάρι να ήσουν πιο κοντά να δοκιμάζαμε τα εικοσαριά παρέα.
Και η λαβη ντεμι...μακηφαράγγι Οινόης,Μαραθώνας Αττικής http://marathoninfo.gr/index.php/simeia-endiaferontos-nea-makri-marathonas/item/το-φαράγγι-της-οινόης
χθεσινή πρωινή βόλτα με τα σκυλάκια μας
το τουφέκι κοντό και μ ανοιχτό τσοκάρισμα
Σε καταλαβαίνω μίστερ Αρι έχεις το μικρόβιο και το ταλέντο σε μια άλλη χώρα θα ασχολιωσουν με το κυνηγετικά ντοκιμαντέρ και φώτο.Ονειρο...
Ονειρο...
μικρός είχα φάει τους μαγείρευε στιφάδο ο παππούς αλλά ήταν μεγαλύτεροι τότε με μαύρα αγκάθια και πολύ πιο σκληράΦαντάζομαι οτι τα τσιμπούρια τα εβγαλες πριν το μαγείρεμα .....
Τα αγκαθια, σου πληγωναν το στοματακι;μικρός είχα φάει τους μαγείρευε στιφάδο ο παππούς αλλά ήταν μεγαλύτεροι τότε με μαύρα αγκάθια και πολύ πιο σκληρά