Μάκης
Banned
Μας εγινε το χατηρι χθες με τον θειο μου μετα απο πολυ καταδιωξη
μπράβο σας καλή συνέχειαΣήμερα κουνούσαν το μαντήλι σε εμένα .buy.
Το team μάζεψε και τα μαντήλια
Μας εγινε το χατηρι χθες με τον θειο μου μετα απο πολυ καταδιωξη
μπράβο σας καλή συνέχειαΣήμερα κουνούσαν το μαντήλι σε εμένα .buy.
Ο δεύτερος πέρασε απο μένα πολύ μακριά, περίπου 90-100μ με ένα σάλτο πέρασε το μονοπάτι και χάθηκε.Μπράβο παλικάρια!
Ωρε Νικόλα τι έχετε κάμει εκει κατω; Μέσα στο μυαλο τους είστε;
Επίσης Μάκη !μπράβο σας καλή συνέχεια
Καλησπέρα! Δεν παίζεστε εσείς! Μπραβο σε σένα και σε όλη την παρέα! Καλοφαγωτοι και καλη συνέχεια!Σήμερα κουνούσαν το μαντήλι σε εμένα .buy.
Ωραιότατος! Μπραβο σας! Πολύ ταίριαζει το kicks στο κανόνι!Μας εγινε το χατηρι χθες με τον θειο μου μετα απο πολυ καταδιωξη
Ευχαριστω Μακη και Γιαννη το kicks δεν βλεπω να βγει ποτε απο το οπλο ειναι ομορφο και απο αποδοση ακομη ομορφοτερο
Ναι το xfull ειναι και ειμαι κομπλε πλεον απο θεμα τσοκ, ειναι αρκετα κλειστο αλλα δεν εχω προβλημα γιατι σπανια τουφεκαω κατω απο τα 20 μετρα, μια φασσα σημερα το ανατιναξε η τουφεκια και ηταν 40+ μετρα. Δεν εχω ξαναδει τετοιες τουφεκιες με αλλο τσοκ, ο λαγος επισης πατημενα 45 μετρα και ειχε διαμπερη τραυματα απο το 2αρι που εριξα
Είναι το xfull από ότι έχεις πει νομιζω..έχεις σκεφτεί να έπαιρνες και κανένα Modified για πιο ανοιχτές τουφεκιές σε κυνήγια που ίσως τουφεκας πιο κοντά?
Μπράβο στο Nikolis-Team
Ναι το xfull ειναι και ειμαι κομπλε πλεον απο θεμα τσοκ, ειναι αρκετα κλειστο αλλα δεν εχω προβλημα γιατι σπανια τουφεκαω κατω απο τα 20 μετρα, μια φασσα σημερα το ανατιναξε η τουφεκια και ηταν 40+ μετρα. Δεν εχω ξαναδει τετοιες τουφεκιες με αλλο τσοκ, ο λαγος επισης πατημενα 45 μετρα και ειχε διαμπερη τραυματα απο το 2αρι που εριξα
Νικολη τι γινεται με τους λαγους;Σήμερα κουνούσαν το μαντήλι σε εμένα .buy.
Ναι remington 1100 G3, γιατι ανατριχιασες για το Νο2? Αν βγει μακρια ο λαγος θελει χοντρο φυσιγγι για να πεσει και εφοσον ηταν διαμπερη τα τραυματα εχει πολλα μετρα ακομα η τουφεκιαXfull.....!!!!!!!! Ανατρηχιασα.....μολλης διαβασα και το Νο 2..........
Εση δεν εισαι που το εχεις πανω σε remington......????
Μπραβο λεωνιδα καλη αρχη αδελφε και στο επομενα
Μπραβο Νικολη παντα τετοιαΣήμερα κουνούσαν το μαντήλι σε εμένα .buy.
Μπραβο Αλεξη και στα ταιρια τουΜας εγινε το χατηρι χθες με τον θειο μου μετα απο πολυ καταδιωξη
Μπραβο Αλεξη και στα ταιρια του
Ναι remington 1100 G3, γιατι ανατριχιασες για το Νο2? Αν βγει μακρια ο λαγος θελει χοντρο φυσιγγι για να πεσει και εφοσον ηταν διαμπερη τα τραυματα εχει πολλα μετρα ακομα η τουφεκια
Για ιδιογομωση που λες καημο το εχω να δοκιμασω κανενα πυραυλο με μπαφερ να δω τι τουφεκια θα βγαλει, αλλα να ασχοληθω ο ιδιος δυσκολο το βλεπωΧα χα χα.......ανατριχιασα γιατι ξερω πολλη καλα τη κανει αυτος ο συνδιασμος ........
Αν ειναι και με ιδιογομωση..........κλαφτα χαραλαμπε........
Καλησπέρα Μανώλη,Νικολη τι γινεται με τους λαγους;
Τοσους πολλους εχετε κατα 'κει;
Σε διαφορετικα μερη τους χτυπας;
Παντως μπραβο σας κ το κυνηγι σας να το ευχαριστιεστε οσο επιθυμειτε