Μη Σταμάτη σταματά
Πάντα τέτοια
Να σαι καλά φίλε. Είχε περδικαδες πάνω σήμερα για εκπαιδευτικό
Μη Σταμάτη σταματά
Πάντα τέτοια
Μπραβο Σταματη!!!
Να σαι καλά φίλε μου. Δεν ξέρω. Άμα δεν το δεις με τα μάτια σου δεν μπορείς να είσαι σίγουροςΜε το σκυλι εχω περιεργεια τι πιθανολογεις;;;;....
Και παλι κριμα...
Ηρθα χθες το απόγευμα εφαγα νερόΝα σαι καλά φίλε. Είχε περδικαδες πάνω σήμερα για εκπαιδευτικό
Βγάζει η καρέκλα τέτοια ντουφεκια?91% στα 36.5μ με 3*
Βγάζει η καρέκλα τέτοια ντουφεκια?
Ηρθα χθες το απόγευμα εφαγα νερό
Εχεις δει τίποτα
Καναμε δευτερες αναλυσειςΧρύσανθε,τί έγινε με τον σκύλο σου;
Ρε μπαμ κάνει και η δικιά μου απλά έχει δεί ότι χρειάζομαι ένα φυσίγγι και δε μπαίνει στον κόπο να φέρει δεύτερο στη θαλαμη.Τουλάχιστον η δικιά μου κάνει μπαμ όταν χρειαστεί
Ρε μπαμ κάνει και η δικιά μου απλά έχει δεί ότι χρειάζομαι ένα φυσίγγι και δε μπαίνει στον κόπο να φέρει δεύτερο στη θαλαμη.
Το έχει μάθει το όπλο και δεν θέλει ν'αλλαξει πιάσιμο!Πάρε μονοκαννο τότε
Μπράβο ρε φίλε!
εχη περδικια εκη πανω φιλεμου;;;; πωλη κακοτραχαλο μερωςςς για να σπας τα ποδιασου και του σκυλουυυΕμείς κυνηγήσαμε σε πέτρα σήμερα με ντόπιους κρητικούς ιχνηλάτες, πήραμε δύο λαγουδάκια αλλά δυστυχώς δεν βγάλαμε φώτο...
View attachment 91480View attachment 91481
Πολύ πέρδικα Σάκη αλλά δεν τους βάζεις εύκολα χέρι φίλε!εχη περδικια εκη πανω φιλεμου;;;; πωλη κακοτραχαλο μερωςςς για να σπας τα ποδιασου και του σκυλουυυ
Να σαι καλά φίλε μουΜπράβο ρε φίλε!
Εμείς κυνηγήσαμε σε πέτρα σήμερα με ντόπιους κρητικούς ιχνηλάτες, πήραμε δύο λαγουδάκια αλλά δυστυχώς δεν βγάλαμε φώτο...
View attachment 91480View attachment 91481
Εύχομαι πάντα "Γρηγόρης" Σταμάτη!!!Μη Σταμάτη σταματά
Πάντα τέτοια