Λαγός

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
συνεχηζω να σε εχω φιλαρακιμουυυ αλα ΛΑΙΚ δεν πρωκητε να ξαναπαρης απο μενα σταματηη διωτι τα λαγουδακια τα εχεται ξεπαστρεψηηηη:( χαριτολογωντας δεν θα παρης laik.my man. ΚΑΙ σε εμας αρχησε το ξαδελακιμου να βγαζη αυτιαδεςς με την αλαγη του καιρουυυ με ζηταηηηη και θα κανουμε της τουφεκιεσμαςςς.terror. παντα γεροςςςς και δυναταααα τα σκυλακιασαςςςς σταματιιιιιι.sex hard.
Παλληκάρια μην αρπάζεστε, ειναι προφανές οτι το ποστ είναι χιουμοριστικό...΄΄χαριτολογωντας δε θα πάρεις like΄΄-΄΄πάντα γερός και δυνατά τα σκυλάκια σας''Αυτα δεν ειναι κουβεντες καποιου που θέλει να κακολογήσει κάποιον άλλο...Τουναντίον θέλει να παινέψει το Σταμάτη οτι ειναι πολύ δυνατός σ΄αυτο που κάνει, απλά δε το εξέφρασε ετσι οπως το σκέφθηκε...Φιλικά πάντα.

αντε ρε σταματι κανα αυτια δεν ειχαμε σημεραααα ;) με το ξαδελφακιμου που κυνηγαμε σημερα ενας αυτιας τον εφαγε 6 φυσιγκιαααα.hair. ποληηηηη καταδιωξη μου ειπεεε και στο τελος τον πηρε μωνοστου,, ο λαγαρος 4,150 κιλα :oops::oops: παπουλης να πω;; δεν ξερωω

αντε ρε σταματι κανα αυτια δεν ειχαμε σημεραααα ;) με το ξαδελφακιμου που κυνηγαμε σημερα ενας αυτιας τον εφαγε 6 φυσιγκιαααα.hair. ποληηηηη καταδιωξη μου ειπεεε και στο τελος τον πηρε μωνοστου,, ο λαγαρος 4,150 κιλα :oops::oops: παπουλης να πω;; δεν ξερωω
Μεσημεράκι μετά την δουλειά σήμερα. Τα δύο μας με το ξαδερφακι μου. Πολυ αέρας και μας έριξε και μια ψιχαλα για λίγο. Ο ξάδερφος κάθεται σε μια λάκα κι εγώ σε ένα ρεματακι ποιο πάνω. Τον σηκώνουν και του τον περνάνε μπροστά του..... ακούω 3 τουφεκιες και μετά από λίγο ακούω μου έφυγε μες την λάκα ρε ο καριόλης μες στο ίσωμα 🤣 🤣του κάνουν μια στροφή και μου τον φέρνουν τέζα. Του ρίχνω ένα μεσοταπο (ειδική κατασκευή του θείου Νίκου χωρίς αλευρια) και τέλος. Ο ποιο μεγάλος που έχουμε βαρεσει φέτος.....

1000687602.jpg
1000687603.jpg
1000687605.jpg

Μεσημεράκι μετά την δουλειά σήμερα. Τα δύο μας με το ξαδερφακι μου. Πολυ αέρας και μας έριξε και μια ψιχαλα για λίγο. Ο ξάδερφος κάθεται σε μια λάκα κι εγώ σε ένα ρεματακι ποιο πάνω. Τον σηκώνουν και του τον περνάνε μπροστά του..... ακούω 3 τουφεκιες και μετά από λίγο ακούω μου έφυγε μες την λάκα ρε ο καριόλης μες στο ίσωμα 🤣 🤣του κάνουν μια στροφή και μου τον φέρνουν τέζα. Του ρίχνω ένα μεσοταπο (ειδική κατασκευή του θείου Νίκου χωρίς αλευρια) και τέλος. Ο ποιο μεγάλος που έχουμε βαρεσει φέτος.....

View attachment 93482
View attachment 93483
View attachment 93484
σταματη ετσι ακρηβως ητανε ο αυτιας που πηρε το ξαδελφακιμου σκουρος μαυροςςς αρσενικοςςς παπουλις λες με τα κιλα που ειχεε;;;

View attachment 93482
View attachment 93483
View attachment 93484
Δοσεεεε

Back