Ο συγκεκριμένος βάζει δόντι άμα προλάβει αλλά το δικαιούται συνήθωςκαλοφαγωτος φιλεμουυυυυ πριν τον φαη ο σκυλος βλεπωωωω
Ο συγκεκριμένος βάζει δόντι άμα προλάβει αλλά το δικαιούται συνήθωςκαλοφαγωτος φιλεμουυυυυ πριν τον φαη ο σκυλος βλεπωωωω
Να σαι καλά φίλε μου. Από εδώ και πέρα τελείωσαν τα εύκολα φετιναρια και μένουν οι ποιο παλιοί λαγοιΠάρα πολύ ωραίος ! ... θηρίο και αυτός
Αστα αυτα τωρα μας το παιζεις και μπραβο καλοφαγωτος κτλ, ενω ελεγες αλλα προαλλες.Κουτοπονηρε σακουληηηηηηκαλοφαγωτος φιλεμουυυυυ πριν τον φαη ο σκυλος βλεπωωωω
Κρυφοbrownakias????Τον είδες πως του τρέχανε τα σάλια με το δίκαννο browning που πούλαγε συμφορουμιτης έτσι?
Κρυφοbrownakias????
Τη δικαιολογια ξερεις, ετοιμη την εχει, -μα αυτο ειναι δικαννο-.....Άμα κάνεις και αφήσεις κάνα 525 μπροστά του το πηρε και έφυγε τρέχοντας
με τον σταματη δεν ειχα και δεν εχω κατι ,,και τις προαλλες που λες δεν εγηνε τιποτε απλα μια παρεξηγησηη ηταν,,εας μην αναμωχλευουμε λοιπων τα περασμενααααα ξεχασμενααααΑστα αυτα τωρα μας το παιζεις και μπραβο καλοφαγωτος κτλ, ενω ελεγες αλλα προαλλες.Κουτοπονηρε σακουληηηηηη
Μπραβο λεβεντια μουΜπορεί το Σαββατοκύριακο να μην πήγα κυνήγι, σήμερα το μεσημέρι μετά την δουλειά όμως δεν το έχανα με τίποτα. Παρέα με το ξαδερφακι μου.
View attachment 93702
Το εχεις κανει το θεμα του Σταμάτη ( ΛΑΓΟΣ )Μπορεί το Σαββατοκύριακο να μην πήγα κυνήγι, σήμερα το μεσημέρι μετά την δουλειά όμως δεν το έχανα με τίποτα. Παρέα με το ξαδερφακι μου.
View attachment 93702
Όχι ρε ανεβάζω και στο καθαρισμος όπλουΤο εχεις κανει το θεμα του Σταμάτη ( ΛΑΓΟΣ )
Να σαι καλά φίλε μουΜπραβο λεβεντια μου
Και στα ταιρια του
Ρε αυτά είναι Nesquik τα τρώνε τα παιδάκια με γάλαΛαγός πάγκαλοςView attachment 93739
Μικροι που ειχαμε ωρες και ξεγνοιασια τα μαζευαμε τα βερνικοναμε τα τρυπουσαμε με βελονι και τα καναμε κομπολογιαΡε αυτά είναι Nesquik τα τρώνε τα παιδάκια με γάλα
Τα Nesquik ή τις κακαρατζεςΜικροι που ειχαμε ωρες και ξεγνοιασια τα μαζευαμε τα βερνικοναμε τα τρυπουσαμε με βελονι και τα καναμε κομπολογια
Εμένα για θηλυκού μου μοιάζουν οι παραπάνω...Δεν έχω δει ποτέ σερνικο να κάνει τόσο μεγάλες κακαρατζες.
Πάντα μόνο κακαρατζες από θηλυκούς βρίσκω τόσο τεράστιες.
Αυτό σχολίασα, μόνο θηλυκού έχω δει τόσο μεγάλες. Ισως να μη το διατύπωσα σωστά.Εμένα για θηλυκού μου μοιάζουν οι παραπάνω...
Κροκέτες ρε ανέβασες;Λαγός πάγκαλοςView attachment 93739