Αστα ψόφια αυτός τα εκτελείΤου πατερα μου είναι η 302 φίλε μου. Δυστυχώς δεν το έχει ματώσει φέτος αλλά έχει και πολλές απουσίες όμως.
Αστα ψόφια αυτός τα εκτελείΤου πατερα μου είναι η 302 φίλε μου. Δυστυχώς δεν το έχει ματώσει φέτος αλλά έχει και πολλές απουσίες όμως.
Αστα ψόφια αυτός τα εκτελεί
Εννοειται αστιευομαι, μπραβο Σταματη ειστε σουπερ ομαδα!!Είχε πολύ αέρα σήμερα φίλε. Με κουκούλα και μπουφαν κουμπωμένο και πάλι δεν την πάλευες
πηγες πάνω ρε θηρίοΧθες άδεια από τη δουλειά για να πάω για κυνήγι, καθώς είχα χάσει πολλές αγωνιστικές. Ο τόπος έχει δεχθεί πολύ νερό, λάσπη παντού. Πουρνάρι σε πρόποδες βουνού ο τόπος. Τα σκυλιά επιμείναμε σε ένα σημείο πολύ σφιχτό και καταφέρανε να τον σηκώσουν. Τρία καρτέρια πολύ κοντά στο σήκωμα αλλά δεν πέρασε από κανένα. Η πορεία τελείως διαφορετική απ’ αυτήν που είχε άλλες φορές με αποτέλεσμα να μην περάσει ούτε από το 4ο καρτέρι που είχε μπει για back up. Τον κυνηγήσαν τα σκυλιά για αρκετή ώρα μέχρι που πήγε και πλάκωσε σε διπλανό μέρος όπου υπήρχαν άλλοι κυνηγοί. Τα σκυλιά τους πέσανε πάνω μέχρι να φτάσουν τα δικά μας με αποτέλεσμα να τον σηκώσουν να βγει σε δικό μας καρτέρι και να χτυπηθεί. Ο λαγός δόθηκε μιας και ανεξαρτήτος του πώς κατέληξε εκεί βρέθηκε μπροστά στα σκυλιά τους και τον κυνήγησαν. Πάμε γι’ άλλα!
Είχα να ανέβω τρεις εβδομάδες λόγω βροχής και δουλείας, οπότε δεν με κρατούσαν με τίποτα Χάρη.Πηγε
πηγες πάνω ρε θηρίο
Η περιγραφη και μονο είναι υπερ αρκετη.Χθες μία πολύ ωραία μέρα στον λαγό.
Μόλις αφήσαμε τα σκυλιά πιάσανε ντορό και τον σηκώσανε άμεσα, 2 ντουφεκιές από το φιλαράκι και ο πρώτος λαγός της ημέρας ήταν γεγονός. Γυρνάμε τα σκυλιά, πιάνουν νέο ντορό και μετά από λίγο τον σηκώνουν. Τον κυνηγήσαν γύρω στην 1,5 ώρα χωρίς να περάσει από καρτέρι, μέχρι που τον πιάσαν. Παίρνουμε τον λαγό και συνεχίζουμε. Τρίτο σήκωμα και μετά από κανένα μισάωρο βλέπω τον λαγό οριακά σε μεγάλη απόσταση και με μία μπηχτή ντουφεκιά (δεν θα είχα περιθώριο για δεύτερη) καταλαβαίνω ότι τον τραυμάτισα. Έρχονται τα σκυλιά και τον βρίσκουν αμέσως. Την ώρα που ντουφέκισα, ένα από τα σκυλιά σηκώνει τον 4ο και δυστυχώς περνάει από μαντρί όπου τα τσοπανόσκυλα μας κόψανε.
Γεμάτη μέρα, που σου αφήνει ένα αίσθημα πληρότητας.
Φωτογραφία για κάποιον λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω
και μαμοοο της φωτο με αυτα τα ωμορφα τοπια και τον αυτιαααα,,καλες γιορτες και καλα κυνηγιαααΕπιτέλους μετά από 2 βδομάδες αποχής κατάφερα να πάω σήμερα. Ψηλά στην κορυφή στα βράχια έριξε και την πρώτη πασπαλα της χρονιάς. Ωραία ήταν αν και ξεπαγιασαμε σήμερα. Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους
View attachment 94397
View attachment 94398
View attachment 94399
View attachment 94400
και μαμοοο της φωτο με αυτα τα ωμορφα τοπια και τον αυτιαααα,,καλες γιορτες και καλα κυνηγιααα