Ο ενας στο δικο του τραπεζι πηγε παντως......Καλά δεν χρειάζεται να τους χτύπησες εσύ και τους δύο.
Μπορεί να χτύπησε έναν Ο συγκυνηγος σου...
Ο ενας στο δικο του τραπεζι πηγε παντως......Καλά δεν χρειάζεται να τους χτύπησες εσύ και τους δύο.
Μπορεί να χτύπησε έναν Ο συγκυνηγος σου...
Εντάξει αδερφέ.Ο ενας στο δικο του τραπεζι πηγε παντως......
Δε νομιζω οτι ειναι παρανομοια........Εντάξει αδερφέ.
Απλά όταν δημόσια παραδέχεσαι παρανομία καλό είναι να λείπουν τα γελάκια.-
Δεν υπάρχει καμιά παρανομία.Εντάξει αδερφέ.
Απλά όταν δημόσια παραδέχεσαι παρανομία καλό είναι να λείπουν τα γελάκια.-
Αλήθεια; Συγνώμη τότε δεν το ήξερα.Δεν υπάρχει καμιά παρανομία.
Δεν έχει καμία σημασία πόσους λαγούς χτύπησε ο κάθε ένας.
Αν είναι πέντε άτομα και χτυπήσει ο ένας 3 λαγούς γιατί βγήκαν στα πόδια του, είναι παράνομος;
Κωλοφαρδος είναι ΜύροΔεν υπάρχει καμιά παρανομία.
Δεν έχει καμία σημασία πόσους λαγούς χτύπησε ο κάθε ένας.
Αν είναι πέντε άτομα και χτυπήσει ο ένας 3 λαγούς γιατί βγήκαν στα πόδια του, είναι παράνομος;
Βρε άσε τους κωλόφαρδους εσύ. Νόμιμος πες μας αν είναι...Κωλοφαρδος είναι Μύρο
Τι να σου πω ρε φιλαράκο αφού το νόμιμο το ξέρειςΒρε άσε τους κωλόφαρδους εσύ. Νόμιμος πες μας αν είναι...
Αν σου έρθει ο θηροφύλακας στο καρτέρι και σε πιάσει με 30 τσίχλες στον σακίδιο, μπορεί να σε γράψει ή θα του πεις να πάτε να μετρήσετε και τις τσίχλες του Αλεξ μήπως και οι δύο μαζί δεν εχετε 50;
Ρε Χάρη δουλευόμαστε τώρα;Τι να σου πω ρε φιλαράκο αφού το νόμιμο το ξέρεις
Αλλά τυχαίνει και αυτό που έγραψε και ο Μυρος χτυπάς έναν λαγο και είσαι παρέα δυο και τρεις ατόμων και τα σκυλιά στον φέρνουν πάνω θα τον αφήσεις όχι
Κάτσε κάτσε...ο Χάρης έχει πάντα τις λιγότερες!Πέρα από την πλάκα εδώ είναι θέμα ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.Ο νόμος λέει αλλά το θέμα είναι τι θέλεις εσύ πραγματικά μέσα σου.Θέλεις να ευχαριστηθείς ένα κυνήγι με τα σκυλιά και στο τέλος ο λαγός που θα πέσει να τιμηθεί σε ένα τραπέζι με τους φίλους σου ή θέλεις να συνεχίσεις μετρώντας κεφάλια και θηράματα.Για άλλες παρέες ισχύει το πρώτο και για άλλες το δεύτερο.Βρε άσε τους κωλόφαρδους εσύ. Νόμιμος πες μας αν είναι...
Αν σου έρθει ο θηροφύλακας στο καρτέρι και σε πιάσει με 30 τσίχλες στον σακίδιο, μπορεί να σε γράψει ή θα του πεις να πάτε να μετρήσετε και τις τσίχλες του Αλεξ μήπως και οι δύο μαζί δεν εχετε 50;
Μαζί σου σε όλα.Κάτσε κάτσε...ο Χάρης έχει πάντα τις λιγότερες!Πέρα από την πλάκα εδώ είναι θέμα ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.Ο νόμος λέει αλλά το θέμα είναι τι θέλεις εσύ πραγματικά μέσα σου.Θέλεις να ευχαριστηθείς ένα κυνήγι με τα σκυλιά και στο τέλος ο λαγός που θα πέσει να τιμηθεί σε ένα τραπέζι με τους φίλους σου ή θέλεις να συνεχίσεις μετρώντας κεφάλια και θηράματα.Για άλλες παρέες ισχύει το πρώτο και για άλλες το δεύτερο.
Ένας λαγός ανά κυνηγό ΤΣΚ.Μαζί σου σε όλα.
Μπορείς να μου πεις τώρα τί λέει ο νόμος;
Σε όλα ρε κι σύΜαζί σου σε όλα.
Μπορείς να μου πεις τώρα τί λέει ο νόμος;
Νομίζω ότι είμαι κατανοητός, μίλησα για συγκεκριμένη περίπτωση,τι μου αναφέρεις όλα τα παραπάνω θηράματα;Αλήθεια; Συγνώμη τότε δεν το ήξερα.
Αυτό ισχύει σε όλα τα θηράματα ή μόνο στους λαγούς;
Δηλαδή επιτρέπεται να πάω εγώ με τους τρεις φίλους μου και να βαρέσω 16 νησιώτικες, ή 100 τσίχλες ή 48 ορτύκια αν αυτοί δεν έχουν σκοτώσει τίποτα; Ενδιαφέρον....
Μου εχει τυχει σε κυνηγι ορεινης περδικας σε ελεγχο απο τη θηροφυλακη να ειμαστε τρεις κυνηγοι ο ενας να εχει πεντε πουλια στο σακιδιο ,ο δευτερος ενα και ο τριτος κανενα.......Νομίζω ότι είμαι κατανοητός, μίλησα για συγκεκριμένη περίπτωση,τι μου αναφέρεις όλα τα παραπάνω θηράματα;
Ο Βαγγέλης με τον συγκινηγό του πήγαν για κυνήγι, έτυχε ο Βαγγέλης να βαρεσει και τους δύο λαγούς που καρπώθηκαν,που είναι το παράνομο, παράξενο;;;; Να τον άφηνε να φύγει αφού είχε βαρεσει και τον πρώτο; Η να τον στήλει στον συνάδελφο που δεν είχε ρίξει;
Είναι παράνομοι;
Τι μέρος να πάρει η διαχείριση;
Πάμε καλά;
Απόλυτα κατανοητός, ζήτησα και συγνώμη όπως είδες, δεν ήξερα ότι αυτό ισχύει μόνο στο λαγο.Νομίζω ότι είμαι κατανοητός, μίλησα για συγκεκριμένη περίπτωση,τι μου αναφέρεις όλα τα παραπάνω θηράματα;
Κανένα παράξενο, αφού επιτρέπεται είπαμε.Ο Βαγγέλης με τον συγκινηγό του πήγαν για κυνήγι, έτυχε ο Βαγγέλης να βαρεσει και τους δύο λαγούς που καρπώθηκαν,που είναι το παράνομο, παράξενο;;;;
Μια χαρά, εσυ;Πάμε καλά;
Μήπως αντί για την διαχείριση.....να φωνάξουμε την φρουρά?!.....για κάθε ενδεχόμενο !
Όλα καλά!Απόλυτα κατανοητός, ζήτησα και συγνώμη όπως είδες, δεν ήξερα ότι αυτό ισχύει μόνο στο λαγο.
Κανένα παράξενο, αφού επιτρέπεται είπαμε.
Μια χαρά, εσυ;