Λαγός

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Άτομο που βαράει 2 ή παραπάνω λαγούς ανά έξοδο είναι παράνομος.
Ας είναι και με άλλους 5 μαζί.
Δεν θα γκριζάρουμε την παρανομία γιατί μας συμφέρει.
Από εκεί και πέρα ο καθένας όπως θέλει πορεύεται, ο νόμος πάντως είναι ξεκάθαρος σε αυτό το θέμα.
Εάν είναι μόνος ναι, εάν είναι ομάδα 5 ατόμων π.χ., μέχρι 5. Στην ομάδα μπορεί κάποιος να βαρεσει τρείς, να είναι αυτός που πάει με τα σκυλιά ή κάποιος βαρδιολογος,,,,,
Εάν επιτρέπεται εσείς τι κυνηγάτε;

Ας πουμε οτι παμε δυο ατομα παρεα στον λαγο

Ο ενας ειναι με τα σκυλια και ο αλλος μπαινει κινητο
Καρτερι

Βγαινει ο πρωτος λαγος και τον βαραει αυτος που ειναι καρτερι

Στην συνεχεια μετα απο ενα διαλειμα αλλαζουν μερος και πιανονται σε αλλον λαγο

Βγαζουν τον λαγο τα σκυλια ,αστοχει αυτος που ειναι με τα σκυλια και ο λαγος βγαινει στο καρτερι

Αν τον βαρεσει αυτος που ειναι καρτερι που ηδη βαρεσε εναν τον πρωι θα ειναι παρανομος;
Θα τον αφησει να φυγει;

Λοιπον
Ο Κυριακος ηθελε απλα να θειξει οτι πρεπει να προσεχουμε τι λεμε
Μπορουσε ο Βαγγελης να γραψει πειραμε δυο λαγους και τελος!
Το πητα δυο λαγους ειναι κτυπητο!
Αυτο ηθελε να θειξει ο Κυριακος

Ο Βαγγελης δεν ειναι παρανομος
Δυο λαγοι σε παρεα δυο ατομων συχνα θα βαρεθουν απο τον εναν απο τους δυο

μην τα μηδενιζουμε ολα ειδικα εαν δεν εχουμε κανει το κυνηγι αυτο

Απο την αλλην ας μην γινομαστε ανηθικοι επειδη ο νομος εχει γκριζα σημεια

Δηλαδη 20 σκυλια και 10-15 ατομα ομαδα
Δηλαδη αυτοι αμα βαρεσουν 15 λαγους ο καθε ενας σε μια εξορμηση που ειναι νομιμο παει να πει ειναι και σωστο και ηθικο;
Οχι δεν ειναι!

Η ουσια ολη ειναι να προσεχουμε τι λεμε
Τιποτα αλλο

Μια χαρα τα λεει ο Μυρος, μια χαρα καταλαβαινει ο Κυριακος (που ειναι απο τα πιο σωστα μελη εδω μεσα)και καθολου παρανομος δεν ειναι ο Βαγγελης που ποτε δεν θυμαμαι να εχει δωσει αφορμη

Καλη Χρονια με υγεια σε ολους και ας μην το τραβαμε αλλο ολοι καταλαβαινουμε το σωστο το ηθικο και το νομιμο και ξερουμε οτι αν καποιος θελει να γινει μαλακας η ανηθικος στο βουνο μπορει να το κανει και με νομιμους τροπους
Οπως και με παρανομους

Σαν λαος την ´´εξυπναδά´´ εμεις την ανακαλυψαμε!

Βάρα ότι θες και κάνε ότι θες πολλά γνωρίζουμε όλοι μας,το θέμα θίχτηκε διότι έγραψε έκανα 2 λαγούς εγω δεν ήταν ανάγκη νομίζω να γράψει αυτό απλά.μπορουσε να γράψει πήραμε 2 λαγούς και τέλος...
Προσωπική μ άποψη χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης

Βάρα ότι θες και κάνε ότι θες πολλά γνωρίζουμε όλοι μας,το θέμα θίχτηκε διότι έγραψε έκανα 2 λαγούς εγω δεν ήταν ανάγκη νομίζω να γράψει αυτό απλά.μπορουσε να γράψει πήραμε 2 λαγούς και τέλος...
Προσωπική μ άποψη χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης
Μιλαμας και για λαγούς εσύ τώρα 😂🤣😂😂

Παρεπιπτοντως με ολη την κουβεντα γυρω απο το θεμα της καρπωσης ξεχασα να αναφερω ενα φυσιγγι δικο μου που χρησιμοποιω φετος στο λαγο με την καραμπινα,γιατι περισσοτερο τον κυνηγω με δικανο,που ειναι με m92s 2,05x40 No 4n με z2m15 6* 57,70mm........
Πολυ αποτελεσματικο στο θηραμα,το δοκιμασα και σε Νο 5 σε φασες.
Στον πινακα τα πηγε αριστα με 68% συγκεντρωση με 3* στα 36,50 μετρα.....
Σε δοκιμη που καναμε με τον φιλο μου στα 50 μετρα σε τενεκε λαδιου εβαλε με 1* 16 4ρια εκ των οποιων τα 12 τρυπησαν τον τενεκε.....
Ενα ακομη για μακρυνες ντουφεκιες
M92s 2,25x46 z2m18 No 2n σε καλυκα 12/76 πηγε στα 50 μετρα στην κατω πλευρα του τενεκε που ειναι μικρη 12 σκαγια που φυσικα τον τρυπησαν ολα.... .

Πάω Τετάρτη πρωι για λαγό χτυπάω έναν, γυρίζω τρώω ρίχνω και ένα στην κυρία του σπιτιού και το απόγευμα βγαίνω πάλι και χτυπάω άλλον έναν. Σε τι από τα παραπάνω είμαι παράνομος ;
Κορόιδα είμαστε να σε πάμε κόντρα να μας ρίξεις κι εμάς κανένα;

Πάω Τετάρτη πρωι για λαγό χτυπάω έναν, γυρίζω τρώω ρίχνω και ένα στην κυρία του σπιτιού και το απόγευμα βγαίνω πάλι και χτυπάω άλλον έναν. Σε τι από τα παραπάνω είμαι παράνομος ;
δεν είχες πάει στο δικό σου το σπίτι 😜

Ας πουμε οτι παμε δυο ατομα παρεα στον λαγο

Ο ενας ειναι με τα σκυλια και ο αλλος μπαινει κινητο
Καρτερι

Βγαινει ο πρωτος λαγος και τον βαραει αυτος που ειναι καρτερι

Στην συνεχεια μετα απο ενα διαλειμα αλλαζουν μερος και πιανονται σε αλλον λαγο

Βγαζουν τον λαγο τα σκυλια ,αστοχει αυτος που ειναι με τα σκυλια και ο λαγος βγαινει στο καρτερι

Αν τον βαρεσει αυτος που ειναι καρτερι που ηδη βαρεσε εναν τον πρωι θα ειναι παρανομος;
Θα τον αφησει να φυγει;

Λοιπον
Ο Κυριακος ηθελε απλα να θειξει οτι πρεπει να προσεχουμε τι λεμε
Μπορουσε ο Βαγγελης να γραψει πειραμε δυο λαγους και τελος!
Το πητα δυο λαγους ειναι κτυπητο!
Αυτο ηθελε να θειξει ο Κυριακος

Ο Βαγγελης δεν ειναι παρανομος
Δυο λαγοι σε παρεα δυο ατομων συχνα θα βαρεθουν απο τον εναν απο τους δυο

μην τα μηδενιζουμε ολα ειδικα εαν δεν εχουμε κανει το κυνηγι αυτο

Απο την αλλην ας μην γινομαστε ανηθικοι επειδη ο νομος εχει γκριζα σημεια

Δηλαδη 20 σκυλια και 10-15 ατομα ομαδα
Δηλαδη αυτοι αμα βαρεσουν 15 λαγους ο καθε ενας σε μια εξορμηση που ειναι νομιμο παει να πει ειναι και σωστο και ηθικο;
Οχι δεν ειναι!

Η ουσια ολη ειναι να προσεχουμε τι λεμε
Τιποτα αλλο

Μια χαρα τα λεει ο Μυρος, μια χαρα καταλαβαινει ο Κυριακος (που ειναι απο τα πιο σωστα μελη εδω μεσα)και καθολου παρανομος δεν ειναι ο Βαγγελης που ποτε δεν θυμαμαι να εχει δωσει αφορμη

Καλη Χρονια με υγεια σε ολους και ας μην το τραβαμε αλλο ολοι καταλαβαινουμε το σωστο το ηθικο και το νομιμο και ξερουμε οτι αν καποιος θελει να γινει μαλακας η ανηθικος στο βουνο μπορει να το κανει και με νομιμους τροπους
Οπως και με παρανομους

Σαν λαος την ´´εξυπναδά´´ εμεις την ανακαλυψαμε!
Οπως το περιεγραψες γινεται........
Με το φιλο μου κυνηγαμε συνηθως οι δυο μας παντα αυτος μπαινει μεσα με τα σκυλια,εγω παρακολουθω την εξελιξη του κυνηγιου και αλλαζω θεσεις,καρτερια......
Ετσι οπως ειναι επομενο κατα 90% εγω θα ντουφεκισω το λαγο και κατα 10% εκεινος αφου τα μερη που κυνηγαμε ειναι αρκετα εως πολυ πυκνα και ο λαγος θα σου δωσει χερι σε κανεναν λαιμο που θα μπορεσεις να τον δεις λιγο......

Γράφτηκε κάτι από ένα μέλος και κάποιοι το θεωρήσατε παράνομο και κάποιοι όχι.Γραφτηκε ότι μας βλέπουν και μάτια κτλ.
Καλό είναι να μην συνεχίσουμε να το αναπαράγουμε γιατί δεν κάνει καλό για αυτά τα "μάτια".Είπε ο καθένας την άποψη του πάμε παρακάτω.
Καλή χρονιά σε όλους

Γράφτηκε κάτι από ένα μέλος και κάποιοι το θεωρήσατε παράνομο και κάποιοι όχι.Γραφτηκε ότι μας βλέπουν και μάτια κτλ.
Καλό είναι να μην συνεχίσουμε να το αναπαράγουμε γιατί δεν κάνει καλό για αυτά τα "μάτια".Είπε ο καθένας την άποψη του πάμε παρακάτω.
Καλή χρονιά σε όλους
καλη χρονια φιλεμου.RESPECT.

Back