Λαγός

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ένα πόδι.
*Γυναικείο
Σκλεναρικοβα ή βατιδου ? .yel.
κοψτε το δουλεμα, σχεδιάζω μεγάλο κυνηγι, διαβαζω, ρωταω, κοιταζω διαγραμματα, συμβουλεύομαι καιρό, ανεμολογιο προσπαθω να επιλέξω κατάλληλο φυσίγγι, μην το χάσουμε στην προσκόπευση....

κοψτε το δουλεμα, σχεδιάζω μεγάλο κυνηγι, διαβαζω, ρωταω, κοιταζω διαγραμματα, συμβουλεύομαι καιρό, ανεμολογιο προσπαθω να επιλέξω κατάλληλο φυσίγγι, μην το χάσουμε στην προσκόπευση....
Άμα το εννοείς και δεν τρολάρεις πες και απόσταση να ρίξουμε διαγράμματα.

Εγώ?Η επιτομή της επιστημονικής προσέγγισης των κυνηγετικών θεμάτων?

Άμα το εννοείς και δεν τρολάρεις πες και απόσταση να ρίξουμε διαγράμματα.
σε τσιχλοκυνηγότοπο που πηγα την Κυριακή περασε διπλα μου ενας λαγός. Λαγάδες εκει δεν έχω δει ποτέ μου και λόγο των περιφράξεων στα κτηματα υπολογίζω ότι εάν στηθώ στο ανοιχτό εαν ξαναπεράσει θα είναι από 5 έως 50μετρα. Δεν εχω ρίξει ποτέ σε λαγό ούτε φυσίγγια έχω. Αλλά την Κυριακή θα πάω για την τιμή των όπλων. Άλλωστε το πλάγιο του πατέρα έχω που πήγαινε και για λαγό.

σε τσιχλοκυνηγότοπο που πηγα την Κυριακή περασε διπλα μου ενας λαγός. Λαγάδες εκει δεν έχω δει ποτέ μου και λόγο των περιφράξεων στα κτηματα υπολογίζω ότι εάν στηθώ στο ανοιχτό εαν ξαναπεράσει θα είναι από 5 έως 50μετρα. Δεν εχω ρίξει ποτέ σε λαγό ούτε φυσίγγια έχω. Αλλά την Κυριακή θα πάω για την τιμή των όπλων. Άλλωστε το πλάγιο του πατέρα έχω που πήγαινε και για λαγό.
Θα ξαναπεράσει

Ψυχραιμια θελει ,μην βιαστεις,την προσκοπευση θα την βρεις μονος σου αναλογως πως πηγαινει(σφαιρα η κυριλε...)και σε τι αποσταση....

Δεν πρόκειται να βγει μέρα μεσημέρι να σουλατσαρει χωρίς λόγο... Προφανώς κάτι τον ενόχλησε προχθές και τον είδες. Επίσης, 5 έως 50 μέτρα; Βάλε του ότι σε φωτίσει ο Θεός. Η προσκόπευση είναι αίσθηση, όχι μαθηματικά.

Ειχατε δεν ειχατε τον μπαναρατε παλι το Βασιλη...γιατι ρε τι σας ζητησε, ενα διαγραμματακι ηθελε να βαλει....
ποιος ειναι ο Βασίλης; μπορεί να συμβάλει θετικά στο θέμα μου; Να αιτηθώ την επαναφορά του, γιατί εαν περιμενω από την britannica larousse τα πιάσαμε τα λεφτά μας

Λαγό που δε τον σκότωσα λόγο μέρας ( στα περάσματα τσίχλας),δε τον ξαναείδα ποτέ στο ίδιο σημείο!! Βάλε δύο φυσέκια 34 γρ 7+6 νούμερο και όπου και να βγει ριχτου . Τώρα που είναι ακόμα καλοκαίρι πέφτουν πιο εύκολα.

τι ωρα;
Πως ειναι το μερος
Καθαρο , συνορα πυκνου, περιβολι, ισιαδα κλπ
Ειχε ενοχληση;
Πηγαινε με τα αυτια πανω η κατω;
Πηγαινε ευθεια απλα και υσηχα η σταματουσε συχνα και πηγαινε ζικ ζακ;

Αυτα για να σου πω αν θα τον ξαναδεις και το φυλο

Για την βολη σου
ΑΝ τον ξαναδεις και περνα αμεριμνος χωρις να σε παρει πρεφα ριξε ενα κοφτο σφυριγμα
Θα κατσει να αφουγκραστει
Του την αμολας τοτε
Δεν θελει προσκοπευση

Εαν ερχετε προς τα εσενα ειτε καθετα ειτε τραβερσα λοξως αστον να πλησιασει και μετα να σφυριξεις
Σφυρα και σταματα τον στο σημειο που αν σου φυγει να χεις περιθωριο για δευτερη βολη

Στοχος σου ως αναφορα στον λαγο ειναι το κεφαλι του και οχι το σωμα του

Αν θα του ριξεις αταματημενο στα 50 μετρα σημαδευεις κεφαλι οχι το κορμι γιατι θα ριξεις χαμηλα

Και θα χεις μεσα χοντρο σκαγιο 4αρι
Και με 5αρι και 6αρι θα πεσει απλα εισαι απειρος και αν δεν τον κρατησει και παρει μετρα δεν ξερεις να τον ακολουθησεις και ειναι κριμα να χαθει
Καλυτερα να μεινει επιτοπου

Μην βιαστεις

Μια τσιχλα μαυρη στο ξημερωμα ειναι πολυ πιο δυσκολος στοχος

τι ωρα;
Πως ειναι το μερος
Καθαρο , συνορα πυκνου, περιβολι, ισιαδα κλπ
Ειχε ενοχληση;
Πηγαινε με τα αυτια πανω η κατω;
Πηγαινε ευθεια απλα και υσηχα η σταματουσε συχνα και πηγαινε ζικ ζακ;

Αυτα για να σου πω αν θα τον ξαναδεις και το φυλο

Για την βολη σου
ΑΝ τον ξαναδεις και περνα αμεριμνος χωρις να σε παρει πρεφα ριξε ενα κοφτο σφυριγμα
Θα κατσει να αφουγκραστει
Του την αμολας τοτε
Δεν θελει προσκοπευση

Εαν ερχετε προς τα εσενα ειτε καθετα ειτε τραβερσα λοξως αστον να πλησιασει και μετα να σφυριξεις
Σφυρα και σταματα τον στο σημειο που αν σου φυγει να χεις περιθωριο για δευτερη βολη

Στοχος σου ως αναφορα στον λαγο ειναι το κεφαλι του και οχι το σωμα του

Αν θα του ριξεις αταματημενο στα 50 μετρα σημαδευεις κεφαλι οχι το κορμι γιατι θα ριξεις χαμηλα

Και θα χεις μεσα χοντρο σκαγιο 4αρι
Και με 5αρι και 6αρι θα πεσει απλα εισαι απειρος και αν δεν τον κρατησει και παρει μετρα δεν ξερεις να τον ακολουθησεις και ειναι κριμα να χαθει
Καλυτερα να μεινει επιτοπου

Μην βιαστεις

Μια τσιχλα μαυρη στο ξημερωμα ειναι πολυ πιο δυσκολος στοχος

Σεμιναριακο!!

Στα 50μ, ακίνητος,θα σκέπαζα το κεφάλι του με την μπίλια.
Το κεφάλι του!

Back