Λαγός

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα κατσει να αφουγκραστει
Του την αμολας τοτε
Δεν θελει προσκοπευση
Κάτσε ρε φίλε, εμείς τον βλέπουμε εκεί που κάθεται και τον σηκώνουμε για να του ρίξουμε όταν τα έχει δώσει όλα και εσύ μας λες να του σφυρίξουμε να σταματήσει; .yel.

Κάτσε ρε φίλε, εμείς τον βλέπουμε εκεί που κάθεται και τον σηκώνουμε για να του ρίξουμε όταν τα έχει δώσει όλα και εσύ μας λες να του σφυρίξουμε να σταματήσει; .yel.
Μακαρι να τον παρει ο ανθρωπος να κανετε αλλον εναν λαγα γιατι εκει στην ελλαδα λαγας και περδικας μειωνονται φιλε

Αμα παρει τον πρωτο τον δευτερο θα τον βαρεσει στο τρεχα .big smile.

Συνάδελφοι λαγάδες πεστε μου στο καινούργιο μου πλαγιόκαννο baikal που θα κυνηγήσω πρώτη φορά τι φυσίγγια να χρησιμοποιήσω στο κυνήγι του λαγού?
Εξαρτάται αν θα είσαι κοντά στα σκυλιά ή καρτέρι. Επιπλέον ποια είναι η μορφολογία του εδάφους. Μιλάμε για κάμπο ή μεγάλο υψόμετρο; Σαν γενικό κανόνα εγώ θα πρότεινα No5 έως No3 36 γραμμάρια μιας και οι ντουφεκιές είναι λίγες.

Εξαρτάται αν θα είσαι κοντά στα σκυλιά ή καρτέρι. Επιπλέον ποια είναι η μορφολογία του εδάφους. Μιλάμε για κάμπο ή μεγάλο υψόμετρο; Σαν γενικό κανόνα εγώ θα πρότεινα No5 έως No3 36 γραμμάρια μιας και οι ντουφεκιές είναι λίγες.
Συνήθως κάθομαι καρτέρι. Να πάω στα rotweil wainmansel?

Συνήθως κάθομαι καρτέρι. Να πάω στα rotweil wainmansel?
Πολύ καλό και μαλακό φυσίγγι! Αν έχεις απόθεμα μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Πολύ καλές επιλογές επίσης είναι και το Remington express, nsi lepre και winchester super speed.

Συνάδελφοι λαγάδες πεστε μου στο καινούργιο μου πλαγιόκαννο baikal που θα κυνηγήσω πρώτη φορά τι φυσίγγια να χρησιμοποιήσω στο κυνήγι του λαγού?
Ένα dispersante prestige n5 nsi
Και ένα ρεμικτον εξπρές
Η lepre nsi

Ωραιο οπλο, ωραιος λαγος και ωραια φυσιγγια!
Σφυρικτος πηγε ?
Πέρα από την πλάκα, αυτός ο λαγός σηκώθηκε μόνος του όταν τον πέρασα και εννοείται έφυγε πίσω,Ακούω την φασαρία,
μέχρι να καταλάβω τι είχε γίνει, γυρίζω πίσω 10-15 μέτρα την κατηφόρα τρέχοντας και τον βλέπω απέναντι σε πολύ μεγάλη απόσταση να ανεβαίνει το βουνό.
Του ρίχνω την πρώτη,τον βλέπω σταματάει και γυρίζει πίσω προς εμένα,😳 τον αφήνω να έρθει κοντά,όταν έφτασε γύρω στα 25 μέτρα,του έριξα την άλλη λοξά εισερχόμενα προς εμένα.
Με την πρώτη τουφεκιά, είχε πάρει ένα σκάγι Νο5 από τον σβέρκο και είχε περάσει διαμπερές από τον λαιμό.

Όταν γράφει το όνομά σου ότι και να γίνει θα μπει στον ντρουβά....

Back