Λαγός

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Mια υπέροχη μέρα παρά το γεγονός ότι δεν μπορεσαμε να καρπωθούμε κάποιο αυτιά. Ξεφωλιάσανε τα σκυλια 2 λαγούς από τις 9 το πρωί και μετά και τους δώσαν πολύ καταδίωξη. Δυστυχώς τόσο στο πέταγμα όσο και μετά αν και τους είδαμε δεν μπορέσαμε να τους ρίξουμε.

Κρατάμε την τρομερή απόδοση των σκύλων

Το ότι ο μπάρμπας κλείνοντας τα 80 πια συνεχίζει να είναι ακμαίος και να βγαίνει στο βουνό με την ίδια δίψα όπως την πρώτη του φορά

Και ότι στα σχεδόν 20 χιλιόμετρα που έκανα από τις 7 το πρωί έως το μεσημέρι πίσω από τα σκυλιά και σε κινητό καρτέρι είδα λαγούς, φάσες, πολλές τσίχλες καθώς και πέρδικες που ήταν εξαφανισμένες στα μέρη μας για πάνω από 10 χρόνια...

Το επόμενο σκ ξανά...
Robust είναι το δίκαννο;

Πες μου οτι το πλάγιο, ειναι 76cm...???
Να χαιρεσαι τον πατερα, τα σκυλακια κ τα ωραια μεροι σας....😍
Με καστομ κοντάκι ο μπάρμπας 🤔😲

Robust είναι το δίκαννο;
Είναι ένα δίκανο Merkel Shuhl 76 εκ με σφιχτά τσοκ. Το κοντάκι του είναι monte carlo με ένα πολύ περίεργο μάγουλο εσωτερικά που μοιάζει με ανισοσκελή πυραμίδα.

Δεν τον έχω ρωτήσει ποτέ για το πότε, πού και πώς το έφτιαξε. Πάντα συζητάμε για σκυλιά, για όπλα και πυρομαχικά ποτέ...

Είναι ένα δίκανο Merkel Shuhl 76 εκ με σφιχτά τσοκ. Το κοντάκι του είναι monte carlo με ένα πολύ περίεργο μάγουλο εσωτερικά που μοιάζει με ανισοσκελή πυραμίδα.

Δεν τον έχω ρωτήσει ποτέ για το πότε, πού και πώς το έφτιαξε. Πάντα συζητάμε για σκυλιά, για όπλα και πυρομαχικά ποτέ...
Με το ιδιο δικαννο (αν υπηρχε μονο ενας τύπος φυσικα) αλλα πιο ταλαιπωριμένο οπτικά, κυνηγαει μπεκατσα ενας πολυ καλος μου φιλος, νεοτατος σε ηλικια...εχει μουρλια με τα παλια οπλα κ δε θελει με ΤΙΠΟΤΑ τα νεα οπλα που κυκλοφορουν.

Υ.Γ. Αν θυμαμαι καλα, ειναι 1* & 2* οι κάννες του......

Με περνει τηλέφωνο ο ξα κατά της 8.30 δεν έρχεσαι να τα αμολεισω να τους βαρέσεις έναν λαγο γιατί δεν προλαβαίνω..
Του λέω 9 θα φτάσω δε θα βγάλουν ρε.
Και μου λέει οι ΒΡΙΚΌΛΑΚΕΣ; δεν θα βγάλουν;;
Στο τέταρτο... έπεσε 😉

Με περνει τηλέφωνο ο ξα κατά της 8.30 δεν έρχεσαι να τα αμολεισω να τους βαρέσεις έναν λαγο γιατί δεν προλαβαίνω..
Στο τέταρτο... έπεσε 😉
και ατα ταιρια του φιλε
Σεκκος με την πρωτη;
Αρα οκ τα μετρα στο κοντακι;
.shake hands.

Στο τέταρτο... έπεσε 😉
με φυσιγγι 35 ετων τουλαχιστον ; ή κανω λάθος ;

τι σεκος !δεν τον βλεπεις ?ζωντανος και αυτος ηταν .
Εσυ θες να υσηχασει με το οπλο να σταματισει να ντουφεκα οπου βρει χαρτονι να υσηχασουμε και εμεις η οχι; .big smile.
Να του βρουμε και μια γυναικα να τον παντρεψουμε μπας και ηρεμισει και δεν σκαρταρει σκυλια και οπλα ολη μερα καθε μερα.yel..big smile.

Σεκος επεσε τελος.big smile.

Στο τέταρτο... έπεσε 😉
Είσαι πολύ ωραίος !!
Τον επόμενο σκύλο σου να πεις στον ξάδελφο να τον βαφτίσει !!! 😂 😂
Πάντα τέτοια ...

Στο τέταρτο... έπεσε 😉
ωραιο ΣΤΥΦΑΔΟ θα κανης .shake hands.

Σήμερα ο λαγός είχε άγιο. Τον σηκώσαν πρώτη φορά τα σκυλιά και πέρασε από το μόνο αφύλακτο σημείο. Στη συνέχεια του κάνανε δεύτερο σήκωμα και πέρασε από καρτέρι που του έριξε 3 ντουφεκιές και ακόμα πάει. Τον ξανά σηκώσαν και περνάει ξανά από το καρτέρι που τουφεκίστηκε χωρίς να τον καταλάβει, αλλά τον βλέπω εγώ οριακά εκτός βολής ( πραγματικά πολύ μεγάλος λαγός), γυρνάει ξανά και μετά από 30’ στη δίωξη περνάει πάλι εκτός βολής από το διπλανό μου καρτέρι. Μας πέθανε! 4 ώρες τρέχαμε και εμείς και τα σκυλιά αλλά τη γλίτωσε προς το παρόν. Αν δεν θέλει να στον δώσει, ότι και να κάνεις άδικος κόπος. Παρ’ όλα αυτά ήταν μια χορταστική μέρα, που περάσαμε όμορφα κάνοντας την αγαπημένη μας δραστηριότητα. Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων μόλις γύρισα Αθήνα, αλλά με βλέπω το επόμενο ΣΚ να ξανά ανεβαίνω! Γιατί τελικά η τρέλα πάει στα βουνά!🤣

Back