Με συγγεντρωτηρα φίλε τα παίρνω αλλά το καλοκαίρι πήρα ένα κουτί μάλλινη σε νο7 που το χα ξεχάσει... Δεν τα χω ρήξει.. Λέω να τα δοκιμάσω με τσοκαρισμα ** και αυλό 18,3 στα περιστερομορφαΓιατι δεν παιρνεις με τον συγκεντρωτηρα?
Με συγγεντρωτηρα φίλε τα παίρνω αλλά το καλοκαίρι πήρα ένα κουτί μάλλινη σε νο7 που το χα ξεχάσει... Δεν τα χω ρήξει.. Λέω να τα δοκιμάσω με τσοκαρισμα ** και αυλό 18,3 στα περιστερομορφαΓιατι δεν παιρνεις με τον συγκεντρωτηρα?
Ε δοκιμασε τα τοτε να δουμε κι εμεις τι κανουνΜε συγγεντρωτηρα φίλε τα παίρνω αλλά το καλοκαίρι πήρα ένα κουτί μάλλινη σε νο7 που το χα ξεχάσει... Δεν τα χω ρήξει.. Λέω να τα δοκιμάσω με τσοκαρισμα ** και αυλό 18,3 στα περιστερομορφα
δωσε πονο!Για τα speed 34 fibre τι λέτε?
δηκο σου ειναι αυτο μαστορα?
Καλό φαίνεται! Στείλε μου αντικαταβολή κάνα δυο κουτάκια για δοκιμή
Θα δουλέψουν καλά άραγε και ένα τόσο ανοιχτό όπλο Κώστα?Καλό φαίνεται! Στείλε μου αντικαταβολή κάνα δυο κουτάκια για δοκιμή
Πέρα από την πλάκα με έχετε μπριζωσει να δοκιμάσω μαλινοταπα και μισοταπα για την μπεκάτσα και είμαι και κολλημένο μυαλό με τα συγκεντρωτικα
Με τα μισοταπα δεν ειμαι φιλος... Μάλλινες με προστατευτικό σωληνα η πτερύγια χωρίς φοβο και για μακριαΚαλό φαίνεται! Στείλε μου αντικαταβολή κάνα δυο κουτάκια για δοκιμή
Πέρα από την πλάκα με έχετε μπριζωσει να δοκιμάσω μαλινοταπα και μισοταπα για την μπεκάτσα και είμαι και κολλημένο μυαλό με τα συγκεντρωτικα
https://www.skroutz.gr/s/17739172/Baschieri-Pellagri-MB-Super-Gigante-36gr-10τμχ.htmlΑυτό θέλω να μάθω ποτέ θα το φέρουν, είναι το μεγαλύτερο αδερφάκι Super gigante.
image sharing sites
screen cap
free image host
free image uploading