Πατρίδα αυτές θέλουν συνοδευτικό γιαουρτο-σκορδιον
( έτσι το είχε παραγγείλει ένας Φελος με φουλαρι στον σβέρκο σε χασαποταβερνα της Χασιάς )
μισόκιλο και βάλε
Πατρίδα αυτές θέλουν συνοδευτικό γιαουρτο-σκορδιον
Θα ταισεις και τις γατες????
Έχω φτιάξει μισό κιλό και.Πατρίδα αυτές θέλουν συνοδευτικό γιαουρτο-σκορδιον
( έτσι το είχε παραγγείλει ένας Φελος με φουλαρι στον σβέρκο σε χασαποταβερνα της Χασιάς )
μισόκιλο και βάλε
Αυτές το πρότειναν...Θα ταισεις και τις γατες????
Μάλλον έχει καλέσει τα πεθερικά για φαγητό αλλά δεν το λέει προς τα έξωΘα ταισεις και τις γατες????
Μόνο την πεθερά.Να ξέρω τι θα τρώω στα 58 μου.Μάλλον έχει καλέσει τα πεθερικά για φαγητό αλλά δεν το λέει προς τα έξω
Η κοψτην σε τακους η φτιάξε μια σχάρα από δομικό πλεγμα...1,5 μέτρο τσίπουρα δεν χωράει σε αυτή την ψησταριά.
Μάλλον έχει καλέσει τα πεθερικά για φαγητό
Ώστε για αυτό προηγουμένως κράταγε ένα ποζε κ τραγουδουσεΜόνο την πεθερά...
Τέτοιες μπριζόλες λαιμού στα πεθερικά μόνο αν έχεις περάσει το κτεο - -εγκριση της πεθεράςΜάλλον έχει καλέσει τα πεθερικά για φαγητό αλλά δεν το λέει προς τα έξω
Είναι ακίνδυνος Τάσο,και να ρίξει δεν θα την πετύχειPerazzi που θα σκοτώσω την πεθερα μου, perazzi?
Οχι δεν perazzi..
Διαφορετικά από τα LIDL γκοτζίλα Αργεντινής
και εγω θελωωωω
...ρε συ τι να πω κοπίασε?...μακριά είμαστε!και εγω θελωωωω
και μωνο που το ειπες ειναι σαν να τους εφαγααααα,,και εμης εδω τα τρωμε σαν τρεληηηη,,αντε καλημου χωνεψη τωρααααα...ρε συ τι να πω κοπίασε?...μακριά είμαστε!
...πάντως τώρα Ψιμόκτωβρα είναι μεγάλοι, αξίζουν τον κόπο, και αν πότε περάσεις απο τα Δωδεκάνησα , όσους θες!
...με το θάρρος ολα αυτά...