Σάκη δεν ξέρω αν ήτανε κάνα καπρι πολύ μεγάλο που δεν το πρόσεξαν στο καθάρισμα η ούτως ή άλλως μύριζε, αλλά αυτό που γίνεται συνήθως μετά το κυνήγι που το τεμαχίζουν και με τα αίματα βάζουν τα κομμάτια σε σακούλες , το μοιράζουν και όπως είναι πάει η κατάψυξη. Είναι ότι χειρότερο .γιασας παιδες,,χθες μετα απο ενα μαγκαλι που ειχα ψαρακια,,μου δηνη ο θειοσμου 2 μεριδες αγριογουρουνο κατεψηγμενω,,,, εχθες κιωλας το εβαλα στο νερο με ξυδι να ξεμυριση και να καθαριση απο τα αιματα αλλαζωνταστο 2 3 νερα,,,,,σημερα το πρωι ο πατερασμου το βραζη καλαααα,και μετα το βαζη στον φουρνο με κριθαρακι ωπος εχουμε κανη πωλλεςςς φωρες και ειναι νωστιμοτατοοοο,,,εγω το πρωι βωηθουσα ενα ξαδελφακιμου στης ελιες και το μυαλομου ητανε στο γουρουνακι εμ ελα που το λες γυρναω σπιτι και με το που μπαινω μεσα μου ερχαιτεεεε μια ΒΡΩΜΑ και ταραχη για μετο,,βλεπω το γουρουνακι στο ταψακι ετοιμω παω το μυριζω και το πεταω απο το παραθυρο στην αυληηηη,,εγω λεω παντως παιδες οτι ητανε κανα παλιοκαπρι μεγαλο και το κρεαστου μυριζε σαν αναμαινω,,πητεμου την γνωμισας και εσηςςς
Αυτό που γράφεις έγινε Δημήτρη. Αν το ζώο μύριζε βαρβατήλα, θα το καταλάβαινε στο φαγητό. Αφού μύριζε από "μακριά", ήταν αίμα που είχε μυρίσει μέσα στην σακούλα. Αν τι έχεις στην σακούλα και έχει αίμα και στο ψυγείο μέσα να είναι, θα μυρίσει.Σάκη Δεν ξέρω αν ήτανε κάνα κσπρι πολύ μεγάλο που δεν το πρόσεξαν στο καθάρισμα η ούτως ή άλλως μύριζε, αλλά αυτό που γίνεται συνήθως μετά το κυνήγι που το τεμαχίζουν και με τα αίματα βάζουν τα κομμάτια σε σακούλες , το μοιράζουν και όπως είναι πάει η κατάψυξη. Είναι ότι χειρότερο .
Το κρέας πρέπει να μείνει να στραγγίξει μετά να τεμαστεί και μετά να μπει κατάψυξη.
Αλλά εντάξει ,πες ότι δεν μπορεί να το κρατήσουνε για ένα εικοσιτετράωρο ολόκληρο και να το τεμαχίσουν την επόμενη μέρα. Αυτοί όμως που παίρνουν τα κομμάτια γιατί τα βάζουν κατάψυξη ρε φίλε κατευθείαν όπως είναι μέσα στο αίμα;
Χρήστο και με ομελέτα είναι μεζές που κατεβάζει άνετα το μισό λίτρο κοκκινέλιΣυκωτάκια και τα παρεμφερή!!View attachment 59374
Εννοείται και καλύτερα!! Απλά έτσι βγαίνει φσγητό κανονικό να σε πιάσει!!!!Χρήστο και με ομελέτα είναι μεζές που κατεβάζει άνετα το μισό λίτρο κοκκινέλι
Πεστον να φορεσει ενα γιαλλακι πρασινο ντε
Συκωτάκια και τα παρεμφερή!!View attachment 59374
Το αγριογουρουνο φιλε θελει 2 μερες το λιγοτερο μαριναρισμα με λαδι,κρασι ,λιγο ξυδι, κρεμμυδια , 4-5 σκελιδες σκορδο , αλατι , πιπερι , μπαχαρια , καροτο , σελινο και ανακατεμα καθε 6 ωρες. φυσικα στο ψυγειο. Και ο ιδανοκος τροπος μαγειρεματος ειναι στιφαδο!!!γιασας παιδες,,χθες μετα απο ενα μαγκαλι που ειχα ψαρακια,,μου δηνη ο θειοσμου 2 μεριδες αγριογουρουνο κατεψηγμενω,,,, εχθες κιωλας το εβαλα στο νερο με ξυδι να ξεμυριση και να καθαριση απο τα αιματα αλλαζωνταστο 2 3 νερα,,,,,σημερα το πρωι ο πατερασμου το βραζη καλαααα,και μετα το βαζη στον φουρνο με κριθαρακι ωπος εχουμε κανη πωλλεςςς φωρες και ειναι νωστιμοτατοοοο,,,εγω το πρωι βωηθουσα ενα ξαδελφακιμου στης ελιες και το μυαλομου ητανε στο γουρουνακι εμ ελα που το λες γυρναω σπιτι και με το που μπαινω μεσα μου ερχαιτεεεε μια ΒΡΩΜΑ και ταραχη για μετο,,βλεπω το γουρουνακι στο ταψακι ετοιμω παω το μυριζω και το πεταω απο το παραθυρο στην αυληηηη,,εγω λεω παντως παιδες οτι ητανε κανα παλιοκαπρι μεγαλο και το κρεαστου μυριζε σαν αναμαινω,,πητεμου την γνωμισας και εσηςςς
Δώσε λινκ ΚώσταView attachment 59490
Από σχόλια ακούγονται τα καλύτερα οπότε μου φαίνεται ότι είναι μονόδρομος η απόκτηση του