Μαγκάλια και Σούβλες

Ναι σιγά μην σε λυπηθώ. Κάτι βραδυνές αναρτήσεις σου, με κάτι ταψιά, με έχουν αφήσει άυπνο πολλές φορές.
Κοίτα που είμαι τι κάνω και σύγκρινε ρε απονε! Κυνηγάω ένα δοκάρι 5 πόντους στραβό και ο Χάρης δεν έφερε ούτε καφέ.

Κοίτα που είμαι τι κάνω και σύγκρινε ρε απονε! Κυνηγάω ένα δοκάρι 5 πόντους στραβό και ο Χάρης δεν έφερε ούτε καφέ.

Η μαγική λύση. Δύο στρώσεις επισκευαστικό στόκο (σιγά σιγά) μέχρι να το φέρεις, με γάζα ενδιάμεσα πάντα, αρκετή υπομονή και θα είσαι οκ.

5 ποντους στραβωμα για να το φερεις στα ισα ρε φιλε μονο αν εφερνε τα δειγματα απο τα μαρμαρα ο Χαρης
Και ο @Χάρης Π σε αφησε κρεμασμενο εε;
Ηθελα να ξερα το Π τι σημαινει .big smile. .yel..sarcastic.

Την αλλη φορα να του φτιαξεις τζατζικι με σπατουλοστοκο
.sarcastic.

5 ποντους στραβωμα για να το φερεις στα ισα ρε φιλε μονο αν εφερνε τα δειγματα απο τα μαρμαρα ο Χαρης
Και ο @Χάρης Π σε αφησε κρεμασμενο εε;
Ηθελα να ξερα το Π τι σημαινει .big smile. .yel..sarcastic.

Την αλλη φορα να του φτιαξεις τζατζικι με σπατουλοστοκο
.sarcastic.
Τι να σου λέω τώρα για Π όπως θες παρτο

Η μαγική λύση. Δύο στρώσεις επισκευαστικό στόκο (σιγά σιγά) μέχρι να το φέρεις, με γάζα ενδιάμεσα πάντα, αρκετή υπομονή και θα είσαι οκ.
Οκ θα ήμουν αν το έφτιαχνε ο Χάρης μιας και ήρθε αλλά το κοίταζε από κάτω και κουναγε το κεφάλι του.Ειδε και το τζάκι και ξέχασε και αυτά που ήξερε ο μαύρος.

Back