Ωραίος ρε Σάκη , αλλά τον φασιανό που τον βρήκες ;
Ωραίος ρε Σάκη , αλλά τον φασιανό που τον βρήκες ;
Γάντι για να μην λερωθεί και πέλμα στον ώμο ... ωραίος ... τον πάω.
Τη γραβάτα με τους φασιανούς δεν την είδες;;Γάντι για να μην λερωθεί και πέλμα στον ώμο ... ωραίος ... τον πάω.
Δεν κουβαλάω μαζί το μικροσκόπιο ...Τη γραβάτα με τους φασιανούς δεν την είδες;;
ΣτρουθοκάμηλοΠέρδικα?
Γι'αυτό δεν το γουστάρουν το κυνήγι στην Ελλάδα, γιατί πάμε με φόρμα Τσεκλένης και σκαρπινι.Δεν κουβαλάω μαζί το μικροσκόπιο ...
Σαν να την έκανε από τον γάμο είναι.
αλανιαρααα ντοπια κοτα ειναι μητσοΩραίος ρε Σάκη , αλλά τον φασιανό που τον βρήκες ;
Ντόπια απο το κοτέτσι του υπουργού ;αλανιαρααα ντοπια κοτα ειναι μητσο
Άντε μεσημεριάτικα δε πήγα ακόμα σπίτι για φαγητόView attachment 72522
@Alex37 κάνε τα κουμάντα σου να κατέβεις να φάμε κανα λαγό γιατί δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις κανέναν. Ο πατέρας μου είπε ότι πρέπει να έχουμε αδειάσει την κατάψυξη μέχρι 15 Σεπτέμβρη. Αλλιώς λέει δεν πρόκειται να βαρεσουμε καινούριο στην έναρξη. Το σημερινό λαγουδακι ήταν λουκούμι πάντως
Άντε μεσημεριάτικα δε πήγα ακόμα σπίτι για φαγητό
Μου έφτιαξες καλά τώρα
Έριξα δυο πιάτα μακαρόνια με κιμά μια Μπλάνα φέτα και ένα δροσερό αγγούρι χα χαΠρολαβαίνεις. Ήταν ψωμωμένος και έχει μείνει και για το βράδυ
Καλά πάμε...και ένα δροσερό αγγούρι
Ο καθένας βρίσκει το δρόμο του φίλεΚαλά πάμε...
Μήπως έχεις κανένα που να είναι βαρεμενος με b&p???View attachment 72522
@Alex37 κάνε τα κουμάντα σου να κατέβεις να φάμε κανα λαγό γιατί δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις κανέναν. Ο πατέρας μου είπε ότι πρέπει να έχουμε αδειάσει την κατάψυξη μέχρι 15 Σεπτέμβρη. Αλλιώς λέει δεν πρόκειται να βαρεσουμε καινούριο στην έναρξη. Το σημερινό λαγουδακι ήταν λουκούμι πάντως
Άριστα μπορώ να σου πωΚαλά πάμε...
Θα τον πω τώρα Δημητρη αλλά έχει χάρηΟ καθένας βρίσκει το δρόμο του φίλε
Είναι ποιο νόστιμοςΜήπως έχεις κανένα που να είναι βαρεμενος με b&p???
Μήπως έχεις κανένα που να είναι βαρεμενος με b&p???