Μοναχοφαη ε μοναχοφαηΚαλή μου όρεξη.
View attachment 73043
Καλή ορεξη ελαφρύ πιάτο για βράδυ κρατάς σιλουέτα
Μοναχοφαη ε μοναχοφαηΚαλή μου όρεξη.
View attachment 73043
Μην ζηλεύεις ρε! Θα καρκωθη!Μοναχοφαη ε μοναχοφαη
Καλή ορεξη ελαφρύ πιάτο για βράδυ κρατάς σιλουέτα
Δε ζηλεύω ρε χαίρομαιΜην ζηλεύεις ρε! Θα καρκωθη!
Να ρθουνε τα καινούργια!Να φεύγουν σιγά σιγάView attachment 73087
Και για μετά τις 20, αν βολέψει, μέχρι τέλη μήνα δεν θα έλεγα όχι...Τι θα λέγατε όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα...να κανονίζαμε καμιά μάζωξη για μπυριτσα...πριν αρχίσουν η διακοπές και την κοπανισουμε...έχει φτιάξει ο καιρός...Η μπύρα τραβιέται...έχουμε αρκετό καιρό να το κάνουμε..
Για μετά τις 15 ...20 του μήνα...
Αν υπάρχει ενδιαφέρον πες το....καθώς και πρόταση για χώρο...
Τρως γρήγορα?Και για μετά τις 20, αν βολέψει, μέχρι τέλη μήνα δεν θα έλεγα όχι...
Τι θα γινει σήμερα ,η μάχη της μασέλας ;
Μαζεύεται όλη η ομάδα μάχης σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι.Τι θα γινει σήμερα ,η μάχη της μασέλας ;
Βάλτε ποτηράκια με νερό να τα βάζετε μέσα μην πάρουν καμία φωτιά και κάψτε τα σαουλιαΜαζεύεται όλη η ομάδα μάχης σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι.
Θα αναστενάξουν τα πιρούνια.
λε πρεμιερ πρεζιταντ ντε ιντερνασιοναλ ντε μπουρντουκλ.Καλή μου όρεξη.
View attachment 73043
Μπράβο! Καλή προπόνηση! Προσπάθησε με το πιρούνι σου να μην τσιμπάς μόνο ένα καλαμαρακι αλλά 3,4 μαζί με γρήγορη ταχύτητα.Μαζεύεται όλη η ομάδα μάχης σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι.
Θα αναστενάξουν τα πιρούνια.
Πρέπει να είσαι νίντζα για να καρφώσεις 3-4,με μια κίνηση!!Μπράβο! Καλή προπόνηση! Προσπάθησε με το πιρούνι σου να μην τσιμπάς μόνο ένα καλαμαρακι αλλά 3,4 μαζί με γρήγορη ταχύτητα.
Σαολιν είναι αυτός μπορεί Γιάννη αφού με τα ξυλάκια που έχουν οι Κινέζοι πιάνει μύγες στον αέρα τα καλαμάρια θα ξεφύγουνΠρέπει να είσαι νίντζα για να καρφώσεις 3-4,με μια κίνηση!!
Ειδικά τα καλαμάρια που...γλυστρανε!
Σαν να θέλεις να καρφώσεις 3-4 ελιές!
Εδώ κι η μία θέλει στριμωγμα!
Βρε , άνευ πίνετε;
Ο αρχηγός μόνο, κάνει αποχή 2 μήνες από οινόπνευμαΒρε , άνευ πίνετε;
Κατι ξέρουν οι αρχηγοί!Ο αρχηγός μόνο, κάνει αποχή 2 μήνες από οινόπνευμα