Άντε ακόμα δεν το έφαγες εντυπώσεις λέγε
Άντε ακόμα δεν το έφαγες εντυπώσεις λέγε
Ξέρεις να τρως ... τέλος.
Θα του καρφωθεί κανένα πλευρό στον λαιμό ... μην τον αγχώνεις.Άντε ακόμα δεν το έφαγες εντυπώσεις λέγε
Μπορεί όντως να μην ήταν ρίγανη και να είναι χαλαρός τώραΆντε ακόμα δεν το έφαγες εντυπώσεις λέγε
Θα γεύεται το γλυκό τώραΜπορεί όντως να μην ήταν ρίγανη και να είναι χαλαρός τώρα
Δώστου τον χρόνο του....
Ο Γιάννης κάνει τον Ελληνικό βοα και οι περαστικοί πετάνε κέρματα τώρα.Άντε ακόμα δεν το έφαγες εντυπώσεις λέγε
Αφήστε τον να ρευτει ρε παιδιά!!!Γιάννη σου σκάλωσε το κόκκαλο ;
Μίλα μας ,εισαι καλά ;
Ο Γιάννης κάνει τον Ελληνικό βοα και οι περαστικοί πετάνε κέρματα τώρα.
Με τόση μπύρα που έχει πιεί, θα έχει πάρει φακό και θα γυρνάει στα πάρκα να δεί που κουρνιάζουν οι φάσσεςΑφήστε τον να ρευτει ρε παιδιά!!!
Με τόση μπύρα που έχει πιεί, θα έχει πάρει φακό και θα γυρνάει στα πάρκα να δεί που κουρνιάζουν οι φάσσες
Αφήστε τον να ρευτει ρε παιδιά!!!
Γιάννη δες τα και τα τρία τι σε λένεΟ Γιάννης κάνει τον Ελληνικό βοα και οι περαστικοί πετάνε κέρματα τώρα.
Σαν πυρ γυνή και θάλασσα είναι και τα τρίαΓιάννη δες τα και τα τρία τι σε λένε
Κουλοπιζα
Τι'ν κιο ?Κουλοπιζα
Σάλτσα μπύρας με σοκολάτα...ΤρελόΓλυκόξινη η σάλτσα ?
Το καλό δεν στο είπα....Άντε ακόμα δεν το έφαγες εντυπώσεις λέγε
Και στο κρέας μπύρα ? Τον ξεπέρασες τον άλλο.Σάλτσα μπύρας με σοκολάτα...Τρελό
Και τι του είπες μη μου πεις του είπες NoΤο καλό δεν στο είπα....
Όταν τελειώσεις το φάει, έρχεται το γκαρσόνι και σε ρωτάει αν θέλεις κι αλλο...δωρεάν...και το έχει μαζί του σε δίσκο .. όχι μόνο λόγια....
Το ήξερα ότι έτσι γίνεται....αλλά ήταν μεγάλη μερίδα δεν πάει άλλο....έχω και συνέχεια για χαλαρή μπύρα...που να το βάλω...αν εισουν εδώ εσύ...θα το έκλειναν το μαγαζί...Και τι του είπες μη μου πεις του είπες No
Κάντο πακέτο για αύριο ...Και τι του είπες
Α γεια σου μπορεί να έχει τίποτα λιγούρες τις χαραεςΚάντο πακέτο για αύριο ...