Ρε Παναγιώτη, εφιάλτες μου δημιουργήσεις. Είμαι στη θάλασσα και μου 'ρχεται να φάω τις πέτρες γύρω μου.Άμα λείπει η γυναίκα σε τρώει η ξηροφαγια View attachment 76723
Ρε Παναγιώτη, εφιάλτες μου δημιουργήσεις. Είμαι στη θάλασσα και μου 'ρχεται να φάω τις πέτρες γύρω μου.Άμα λείπει η γυναίκα σε τρώει η ξηροφαγια View attachment 76723
Απ'το να σε φάει η γκρίνια...Άμα λείπει η γυναίκα σε τρώει η ξηροφαγια View attachment 76723
Κατι τετοια ακουει και διαβαζει ο αλλος και δεν ''σοβαρευεται''......Απ'το να σε φάει η γκρίνια...
Αυτήν είναι η ουσιαστική χρησιμότητα του διαδικτύου....Να παρέχει διάχυτη γνώση και πληροφορία...Κατι τετοια ακουει και διαβαζει ο αλλος και δεν ''σοβαρευεται''......
Με φώναξε κανείς?Κατι τετοια ακουει και διαβαζει ο αλλος και δεν ''σοβαρευεται''......
Άμα ακούσουν τις αισιόδοξες πληροφορίες σου τους βλέπω όλους μαγκουφηδες.Αυτήν είναι η ουσιαστική χρησιμότητα του διαδικτύου....Να παρέχει διάχυτη γνώση και πληροφορία...
Με την υπογεννητικότητα θα μας καταλάβουν οι Πακι.Άσε ρε Παναγιώτη να σώσουμε καμμια ψυχή ρε φίλε.....
Κανε δουλεια σου, μη δινεις σημασια.....Με φώναξε κάνεις?
Αμέσως παιδί εσυ.Αυτά λες και έστριψε ο άλλος.Ουτε like δε μας κάνει...Με την υπογεννητικότητα θα μας καταλάβουν οι Πακι.
Η ζωή θέλει θυσίες.Αμέσως παιδί εσυ.Αυτά λες και έστριψε ο άλλος.Ουτε like δε μας κάνει...
Υπονοεις κάτι;View attachment 76753
Μανιτσα...Υπονοεις κάτι;View attachment 76753
Πήγαινε κοίτα τις σπαλομπριζολες μην ξεραθουν...και άσε αν σε φώναξε κάνεις..Με φώναξε κάνεις?
Μαζοχα.Μανιτσα...
Έτσι μπράβο.Αυτό ήταν...View attachment 76757
Ναι, τωρα ειναι σκετη κ@βλ@!!!!!Έτσι μπράβο.
Εδώ σίγουρα κάποιος την μάλωσε τη Ζωή.Υπονοεις κάτι;View attachment 76753