Εδώ είναι χαρά Θεού.Αυτό ήταν...View attachment 76757
Εδώ είναι χαρά Θεού.Αυτό ήταν...View attachment 76757
Είχε ο αράπης covid το προηγούμενο βράδυ και δεν...Εδώ σίγουρα κάποιος την μάλωσε τη Ζωή.
Ποιος τολμησε να κανει κατι τετοιο????Εδώ σίγουρα κάποιος την μάλωσε τη Ζωή.
Τι κοβιντ με τέτοιο βλέμμα νουκου κούκου.Είχε ο αράπης covid το προηγούμενο βράδυ και δεν...
Κατι κρυβεις εσυ, σαν πολλα δε ξερεις????Είχε ο αράπης covid το προηγούμενο βράδυ και δεν...
Ασπρισε και ο αραπης στην θωρεια της!Τι κοβιντ με τέτοιο βλέμμα νουκου κούκου.
Ήμουν φρεσκοβαμμενος τότε.Κατι κρυβεις εσυ, σαν πολλα δε ξερεις????
Α ρε μαύρε μου.Ήμουν φρεσκοβαμμενος τότε.
Και δε σου φαίνεται ρε μπαγάσαΈλα ντε...Εδώ πίτσα Φ80 δεν με πιάνει και τρώω πατατάκια από πίσω να γεμίσω τα κενά.
Ήταν σε πρόγραμμα διατροφής.Και δε σου φαίνεται ρε μπαγάσα
Εδώ έγινε πουτάνα το νήμα ολόκληρο, η Ζωίτσα θα γλύτωνε.Άρε μια πίτσα
Κάνατε πτανα
Τη Ζωιτσα
Κουφάλες κ@υλ@ν@τε με τον μασετα
Ετσι που τις απλωσες με τοσα καλουδια θα ερθει το υπολοιπο κοπαδι φωναζοντας κινημα της πετσετας ρε φιλεΑυτες ακόμη και στην κατάψυξη έχουν τη δύναμη να σου κρύβονται.
Ομως μεχρι εδω ήταν.
Σε ασπρο κρασάκι με αρωματικα απο τις 7 το πρωι και πάνε για λεμονάτο
View attachment 76802
View attachment 76803
Κι'αυριο μερα ειναι......Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από τη ρυθμιστική γιατί έχω εκνευριστεί με τα @@@@@@ και είπα να φάω τις καριόλες μου συνοδεία φασολιών κόκκινων σαλάτα και κρασάκι Λήμνου από Μοσχάτο Αλεξανδρείας. Ψωμάκι ολικής ζυμωμένο από τα χεράκια μου , τυράκι γίδινο ντόπιο και ωραια θέα.
Να δω πως θα πάω στο βουνό μετά .
View attachment 76816
View attachment 76817
Τώρα μιλάς καλά, θείο!Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από τη ρυθμιστική γιατί έχω εκνευριστεί με τα @@@@@@ και είπα να φάω τις καριόλες μου συνοδεία φασολιών κόκκινων σαλάτα και κρασάκι Λήμνου από Μοσχάτο Αλεξανδρείας. Ψωμάκι ολικής ζυμωμένο από τα χεράκια μου , τυράκι γίδινο ντόπιο και ωραια θέα.
View attachment 76816
View attachment 76817
Βλέπω σου έκοψε την όρεξη η ιστορία με την ρυθμιστική , καλή χώνεψη!!Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από τη ρυθμιστική γιατί έχω εκνευριστεί με τα @@@@@@ και είπα να φάω τις καριόλες μου συνοδεία φασολιών κόκκινων σαλάτα και κρασάκι Λήμνου από Μοσχάτο Αλεξανδρείας. Ψωμάκι ολικής ζυμωμένο από τα χεράκια μου , τυράκι γίδινο ντόπιο και ωραια θέα.
View attachment 76816
View attachment 76817
Ειπε να τσιμπισει κατι......Βλέπω σου έκοψε την όρεξη η ιστορία με την ρυθμιστική , καλή χώνεψη!!