Είπα να διώξω τον εκνευρισμό μου τρώγοντας τις καριόλες και πίνοντας κρασάκιΕιπε να τσιμπισει κατι......
Έλα όμως που δεν τον έδιωξα..
Είπα να διώξω τον εκνευρισμό μου τρώγοντας τις καριόλες και πίνοντας κρασάκιΕιπε να τσιμπισει κατι......
ΜερακλήςΕίπα να κάνω ένα διάλειμμα από τη ρυθμιστική γιατί έχω εκνευριστεί με τα @@@@@@ και είπα να φάω τις καριόλες μου συνοδεία φασολιών κόκκινων σαλάτα και κρασάκι Λήμνου από Μοσχάτο Αλεξανδρείας. Ψωμάκι ολικής ζυμωμένο από τα χεράκια μου , τυράκι γίδινο ντόπιο και ωραια θέα.
Να δω πως θα πάω στο βουνό μετά .
View attachment 76816
View attachment 76817
Ωρε,δεματικά ειναι αυτα ;View attachment 76892
Έτσι για το καλό....
ΔοσεεεεεεεεεεView attachment 76892
Έτσι για το καλό....
Δεν σου λέω τα κόλπα μου....Ωρε,δεματικά ειναι αυτα ;
Α ρε μερακλήView attachment 76892
Έτσι για το καλό....
Ποιον έχεις φίλο και σου δίνει την μια μπεκάτσες και την άλλη φασσες;Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από τη ρυθμιστική γιατί έχω εκνευριστεί με τα @@@@@@ και είπα να φάω τις καριόλες μου συνοδεία φασολιών κόκκινων σαλάτα και κρασάκι Λήμνου από Μοσχάτο Αλεξανδρείας. Ψωμάκι ολικής ζυμωμένο από τα χεράκια μου , τυράκι γίδινο ντόπιο και ωραια θέα.
Να δω πως θα πάω στο βουνό μετά .
View attachment 76816
View attachment 76817
Ω ρε μάγκα μου τι έκανες!Θα γινόμουν σεφ αλλά με έφαγε η πολυμεταβλητή στοχαστική ανάλυση
View attachment 76930View attachment 76931View attachment 76929View attachment 76927View attachment 76928
Νομίζω ο αυγοδάρτης θέλει κώνο.Θα γινόμουν σεφ αλλά με έφαγε η πολυμεταβλητή στοχαστική ανάλυση
View attachment 76930View attachment 76931View attachment 76929View attachment 76927View attachment 76928
Δεν ακούστηκε καλά αυτό!Νομίζω ο αυγοδάρτης θέλει κώνο.
Το βύσσινο Γιάννη. Δεν μου φαίνεται καλή η κατανομή του.Δεν ακούστηκε καλά αυτό!
Τύφλα νάχει ο Παρλιάρος!!!!!! ΜπράβοΘα γινόμουν σεφ αλλά με έφαγε η πολυμεταβλητή στοχαστική ανάλυση
Περιμενεις τον κουμπαρο ή θα ταισεις τις γατες?????Ξεκινήσαμε...
View attachment 76945
Γάτα είσαι ρε σκύλε...Περιμενεις τον κουμπαρο ή θα ταισεις τις γατες?????