Μαγκάλια και Σούβλες

Χρύσανθε, πόσο το αφήνεις στη μαρινάδα; Το σκουπίζεις πρίν το βάλεις στη φωτιά;
Τουλαχιστον 2-3 φιλε
Οχι δεν το σκουπιζεις

Το κεφαλι θα το κοψεις στην μεση
Ενας μικρος μπαλτας η μαχαιρι κουζινας μεγαλο το βαζεις στην μεση και σπρωχνεις προς το κατω και γινεται τομη ακριβειας

Εαν δεν κοπει θα σε εμποδιζει στην σχαρα

Καλή όρεξη Χρύσανθε!!!!
Φαίνεται εξαιρετικό....
Θα ανεβαζα φωτο για να φανει ποσο ωραια ψημεται χωρις να στεγνωσει και οτι μενει μαλακο το κρεας αλλα δεν με αφηνει και δεν ειμαι για εφαρμογες ρισαιζινγκ και τετοια

Οποιος εχει λιγη αυλη με δυο δεντρα μεσα να κανουν σκια θα του συστηνα ανεπιφυλακτα να φτιαξει 2-3 κλουβια να χει 1 σευγαρι κουνελια και 6 κοτες

Δεν χτρειαζεται παραπανω ωια ενα σπιτι μεχρι 5 ατομα καο δεν ξεψευγει ουτε σε κοστος ουτε σε κοπο

Θα ανεβαζα φωτο για να φανει ποσο ωραια ψημεται χωρις να στεγνωσει και οτι μενει μαλακο το κρεας αλλα δεν με αφηνει και δεν ειμαι για εφαρμογες ρισαιζινγκ και τετοια

Οποιος εχει λιγη αυλη με δυο δεντρα μεσα να κανουν σκια θα του συστηνα ανεπιφυλακτα να φτιαξει 2-3 κλουβια να χει 1 σευγαρι κουνελια και 6 κοτες

Δεν χτρειαζεται παραπανω ωια ενα σπιτι μεχρι 5 ατομα καο δεν ξεψευγει ουτε σε κοστος ουτε σε κοπο
Συμφωνώ...
Θέλουν ομως προσοχή τα κουνέλια στην εκτροφή...ειναι αρκετά ευαίσθητα...

Σε αποζημιώνει βέβαια το φαΐ τους...

Συμφωνώ...
Θέλουν ομως προσοχή τα κουνέλια...ειναι αρκετά ευαίσθητα...

Σε αποζημιώνει βέβαια το φαΐ τους...
Θελουν
Εγω δυο θυληκα εχω και περσυ σε 20 μερες εχασα και τις δυο μανες
Γιαυτο ειπα σκια
Έπειδη ομως δεν ειναι για παραγωγη αλλα για το σπιτι ειναι πιο ευκολα τα πραματα
Αν πας για παραγωγη πας σε αλλη φαση και εχει και κοπο και κοστος και φαρμακα καλως η κακως

Θελουν
Εγω δυο θυληκα θελω και περσυ σε 20 μερες εχασα και τις δυο μανες
Γιαυτο ειπα σκια
Έπειδη ομως δεν ειναι για παραγωγη αλλα για το σπιτι ειναι πιο ευκολα τα πραματα
Αν πας για παραγωγη πας σε αλλη φαση και εχει και κοπο και κοστος και φαρμακα καλως η κακως
Και στο σπίτι θέλουν...πεντακάθαρο νερό...ίσκιο όπως λες...χώρος που να αεριζεται...

Είχαν οι δικοί μου παλαιότερα...

Πολλες φορες το κανω ετσι
Χωρις την μπολια

Δινει εξτρα γευση ναι
Το στεγνωμα ειναι καθαρα στο ψησιμο
Πολλές φορές την έδενε σε ένα λεπτό καλάμι την έβαζε δίπλα στα κάρβουνα να "ιδρώσει" και περναγε το κουνέλι που και πού...

Ετσι κάνουμε και στο σουβλιστό αρνί...

Σημερα εχει σπιτικο κουνελακι...
Είχαμε και εμείς όταν ήμουν παιδί και ως έφηβος.
Τα είχαμε σε κλούβες.
Ο παππούς τα είχε ελεύθερα σε ένα περιφραγμένο κτήμα.
Εκεί γινόταν χαμός...είχαν φτιάξει φωλιές στο έδαφος και ήταν το κτήμα γεμάτο από μικρά ως πολύ μεγάλα και όλων των χρωμάτων .
Μετά τα χαλάσαμε , υπήρχε και η φημολογία ότι ζευγαρώνουν με ποντίκια και παίρνουν μικρόβια .
Πάντως, στιφάδο τα κάναμε.
Δεν θυμάμαι ποτέ να τα είχαμε φτιάξει αλλιώς.

Θελουν
Εγω δυο θυληκα εχω και περσυ σε 20 μερες εχασα και τις δυο μανες
Γιαυτο ειπα σκια
Αν τα έχεις σε κλουβί να έχεις λοξά λαμαρίνα από κάτω ώστε να φεύγουν τα κατουρλιά τους παραδίπλα.
Οι αναθυμιάσεις από τα κατουρλιά είναι που τα σκοτώνει.
Μέχρι να το μάθω έχασα πολλά.
Τώρα ο χώρος είναι για τα σκυλιά και μόνο.

Μετά τα χαλάσαμε , υπήρχε και η φημολογία ότι ζευγαρώνουν με ποντίκια και παίρνουν μικρόβια .
Πάντως, στιφάδο τα κάναμε.
Δεν υπάρχει περίπτωση.
Αν δεις πως κυνηγάει ο αρσενικός κούνελος τα ποντίκια και τα σκοτώνει με πισινές κλωτσιές θα δεις ότι δεν ταιριάζουν.
Τα ποντίκια κυρίως νερό καθαρό ψάχνουν.

Αν τα έχεις σε κλουβί να έχεις λοξά λαμαρίνα από κάτω ώστε να φεύγουν τα κατουρλιά τους παραδίπλα.
Οι αναθυμιάσεις από τα κατουρλιά είναι που τα σκοτώνει.
Μέχρι να το μάθω έχασα πολλά.
Τώρα ο χώρος είναι για τα σκυλιά και μόνο.
Ετσι τα χω φιλε .shake hands.
Ειπα να μην μπω σε λεπτομεριες
Υπεριψωμενα κλουβια σε σκια σε τοπο με αερα και απο κατω λαμαρινα με κληση που τα στελνει ολα κατηφορικα σε ενα σημειο για μαζεμα
Αμα ξερεις αυτο το κολπο εισαι δυναμη!!!

Back