Έτσι είπε και ο τελευταίος και τώρα δε σηκώνει τηλέφωνα.Πες ότι θες!!! Θα γίνει συνάντηση και η τσίκνα θα φτάσει από την Θεσσαλία στην Αττική !!!!!!
Έτσι είπε και ο τελευταίος και τώρα δε σηκώνει τηλέφωνα.Πες ότι θες!!! Θα γίνει συνάντηση και η τσίκνα θα φτάσει από την Θεσσαλία στην Αττική !!!!!!
Βρε την τσίκνα μας θα μυρίζεται!!!!!!!Έτσι είπε και ο τελευταίος και τώρα δε σηκώνει τηλέφωνα.
επειδη ο Χαρης οταν τρωει ´´ζωγραφιζεί´´Πες ότι θες!!! Θα γίνει συνάντηση και η τσίκνα θα φτάσει από την Θεσσαλία στην Αττική !!!!!!
Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τέτοιου είδους ζωγράφους!!! Θα πέσει το Ίντερνετ !!!!Επειδ
επειδη ο Χαρης οταν τρωει ´´ζωγραφιζεί´´
Να μας κανει μια χαρη
Την τσικνα να την στελνει σε σχημα προβατακια
Να παθουν ολοι οι βετζεταριαν αμοκ
Αν τελικά φύγω ,τότε απο 1 Οκτώβρη θα εχει καθημερινά 24 ωρες live streamingΕπειδή κάτι διάβασα,για συνταξιοδότηση:Μόνο με τον όρο,ότι δεν θα ανεβάζεις, κάθε μέρα, φωτογραφίες,από τα Τζουμέρκα.
Δεν γίνεται να λιώνουμε εμείς,στη χαβούζα,κι εσύ,να αγναντεύεις τα περδικοβούνια...
Θείο,άσε τα "αν","θα δούμε","δεν ξέρω"κλπ!Αν τελικά φύγω ,τότε απο 1 Οκτώβρη θα εχει καθημερινά 24 ωρες live streaming
Σαν την τσαπού πετιέσαι κια μετα εξαφανίζεσαιΘείο,άσε τα "αν","θα δούμε","δεν ξέρω"κλπ!
Δρόμο,να ησυχάσεις και να ηρεμήσουμε κι εμείς από την γκρίνια σου!
Μωρέ ξέρω τι θέλεις!Σαν την τσαπού πετιέσαι κια μετα εξαφανίζεσαι
Ξύσε και ασε τα σχόλια.
Να ουμ....
2 άτομα είστε μόνο καλά είναι μη βαρυστομαχιασεται νύχτα είναι
Πωπω τι φτιάχνεις!! Απο εβδομάδα θα ανέβω Λάρισα ορκίζεται ένα φιλαράκι!! Λες;;!!
7 άτομα και αυτή είναι η πρώτη σχάρα Δεν παθαίνουμε τίποτα θα πιούμε σόδες2 άτομα είστε μόνο καλά είναι μη βαρυστομαχιασεται νύχτα είναι
Αν μείνεις για σκ ενημέρωσε με..Πωπω τι φτιάχνεις!! Απο εβδομάδα θα ανέβω Λάρισα ορκίζεται ένα φιλαράκι!! Λες;;!!
Πες τον χασάπη να σφάξει μισό κοπαδιΑν μείνεις για σκ ενημέρωσε με..
Να του πας δυο κούτες φυσίγγια ρεΠωπω τι φτιάχνεις!! Απο εβδομάδα θα ανέβω Λάρισα ορκίζεται ένα φιλαράκι!! Λες;;!!
Τι να κλασει μισό κοπάδι… εδώ έχουμε ξεκληρίσει κοπάδια ολόκληραΠες τον χασάπη να σφάξει μισό κοπαδι
Αμε, να περάσω και απο εσένα να του δώσεις καμία;Να του πας δυο κούτες φυσίγγια ρε
Γατάκια!Πες τον χασάπη να σφάξει μισό κοπαδι
Κάτσε να δω τι ελλείψεις έχωΝα του πας δυο κούτες φυσίγγια ρε