Μαγκάλια και Σούβλες

Το κρεας στα καρβουνα.....θελει δυνατη φωτια.....και μια φορά γυρισμα..... τα ''γουστα'' ομως
διαφέρουν.......
Ειδικά η προβατίνα και ας φουντώνει άμεσα
Αντί για νερό ρίχνεις στο κάρβουνο ξύδι σβήνει την φλόγα αλλά όχι την θράκα ;);).my man.
 
Νικόλα δοκίμασε να πάρεις χοιρινές λαιμού από το κρεοπωλείο έχετε και καλά χοιρινά επάνω
και την ώρα του ψησίματος τις ψεκάζεις με θυμάρι αλάτι πιπέρι και σουμακ
Το δίλιτρο κοκκινέλι θα αδειάσει αεροπορία λεμεεεεεε :D:D
Εγώ τις καρέ δεν τις παίρνω θέλω να έχουν και λίγο λιπακι επάνω να τραβάνε κρασί .drunk..drunk.
θα τις δοκιμασω σε λιγες μερες και θα σου πω...
η μαλλων θα δεις....;)
 
το μαγγαλι στην καλυβα παντος πηγε συνεφο με την παρεα...
IMGP0043.jpg
 
Back
Top