Manos
Staff member
Α το πουλάκι μου τώρα πίνει με αλκοολ μπύρα ε; Να σε δω να παραγγέλνεις ξανά άνευ και τα λέμε. Ωραίο πρωινό, δυναμωτικό!
Γνωστη η φυσιογνωμια του Κυριου βρε που τον ξερω
Αναγκαστικά φιλαράκι.....Α το πουλάκι μου τώρα πίνει με αλκοολ μπύρα ε; Να σε δω να παραγγέλνεις ξανά άνευ και τα λέμε. Ωραίο πρωινό, δυναμωτικό!
Πέσανε μπεκάτσες ναι....δύο σηκώματα κάναμε.Γνωστη η φυσιογνωμια του Κυριου βρε που τον ξερω
Λες να πεσανε μπεκατσες λογω αλλαγης του καιρου
Καλα να περνατε Αρχοντες σημερα εχει το προγραμμα μαγγαλοθεραπεια![]()
Μπεκατσα! Τι κάνεις εκεί? Θα σε κολλήσει καμμία κόντρα δόση
Τουρσί είναι αυτό στο πιάτο?
Εκει τον εχεις ε; Και πίνει και με αλκοόλ . Κοίτα μη σου πάθει τίποτα και τον τρέχεις Εμαθα εγω πως ειναι κάτω. Τον τρίτο που τον έχετε ;
Εδώ είναι...τν έχω καβατζάρει.......κ μη φοβάσαι...δν παθαίνει τίποτα γιατί έχει καλό καρμπιρατέρ....Εκει τον εχεις ε; Και πίνει και με αλκοόλ . Κοίτα μη σου πάθει τίποτα και τον τρέχεις
Ο τρίτος κάπου κόβει βόλτες στα μέροι σου.....προς Ηλιούπολη ψάξε....Τον τρίτο που τον έχετε ;
Ε ναι.....τους αλανιάριδες του ταϊζω αυγά από αλανιάρες κότες.......τα αυγα που τον ταιζεις ειναι απο αλανιάρες δικές σου;
Ναι Γιάννη!!!Τουρσί είναι αυτό στο πιάτο?
Γι'αυτό τραβιέται η μπύρα. .Ο καλύτερος μεζές μπράβο.Ναι Γιάννη!!!
Πιπεριά φλωρίνης ψημένη σε φούρνο πάνω σε λαδόκολλα....αποφλοιωμένη και γεμισμένη με λάχανο,μαϊντανό,καρότο ψιλοκομμένα κ βουτηγμένα στο ηλιέλαιο....
Ωχ ,πλάκωσε το βαρύ πυροβολικό.....
Aμα εχεις Χασαπη μερακλη φτιαχνεις θαυματαΩχ ,πλάκωσε το βαρύ πυροβολικό.....
Ευτυχώς ρε φίλε που η προβατίνα Βοιωτίας δεν είναι σαν τις χτικιασμένες τσίχλες της
Εγω σήμερα φίλε ξηγήθηκα μπιφτέκια απο κιμά πρόβειο (μπούτι) Αθαμανικών ορεων![]()
Ααα.... πουλάκια μου, βρήκατε ευκαιρία τώρα που έλειπα!!!!
Αμ..τη να σου κάνω......άλλος πάει πάνω και άλλος έρχεται κάτω....Ααα.... πουλάκια μου, βρήκατε ευκαιρία τώρα που έλειπα!!!!
Μπράβο παληκάρια, πάντα τέτοια!![]()
Να σπάει η ρουτίνα.......Αμ..τη να σου κάνω......άλλος πάει πάνω και άλλος έρχεται κάτω....![]()
![]()