Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Μια χαρα ειναι κλεινεις μεχρι και 13 χιλ ανετα και πολες φορες μαγγωνει κιολας !!! Συνεργαζεται πολυ καλα με τα στροφεια του !
Σε ευχαριστω Δημητρη...λεω με την αρχη του νεου ετους να κανω δωρο στον εαυτο μου 2 νεα αντικειμενα...το 3ο σταδιο κ ενα νεο μαχαιρι χαραξης (7*) του CNC EXPERTS το οποιο επειτα απο 2 χρονια που παρακολουθω στενά τις δοκιμες απο ενα καλο μου φιλο, τα τεστ κατανομων σε πινακα κ ταχυτητων σε ταχογραφο, με εχει κερδισει κ πίση αρκετα πλεον...:)

Υ.Γ.
Βγαζει κατανομες του 8* κ ταχυτητες 6* σε πολυ μεγαλη προσεγγιση αυτών.

Σε ευχαριστω Δημητρη...λεω με την αρχη του νεου ετους να κανω δωρο στον εαυτο μου 2 νεα αντικειμενα...το 3ο σταδιο κ ενα νεο μαχαιρι χαραξης (7*) του CNC EXPERTS το οποιο επειτα απο 2 χρονια που παρακολουθω στενά τις δοκιμες απο ενα καλο μου φιλο, τα τεστ κατανομων σε πινακα κ ταχυτητων σε ταχογραφο, με εχει κερδισει κ πίση αρκετα πλεον...:)

Υ.Γ.
....love..shake hands....πρώτα ο Θεός την νέα σεζον με 3 Στάδια ... θα έχουμε ανταλλαγές .... εμπειριών & εντυπώσεων!...;).sarcastic.!!!

Κάνουν μεγάλη διαφορά τα 3 στάδια από τα 5 και αν ναι γιατί?
1.Την μεγαλη διαφορα στην ιδιογομωση την καθοριζει παντα ο ταχογραφος ανεξαρτητα τον αριθμο σταδιων
2.Με τον συνδιασμοτου δευτερου σταδιου(κωνικη) και τριτου μπορεις να κλεισης σε 14 πραγματικα χιλιοστα.
3.Με την χρηση του τεταρτου σταδιου( πατημα),το ρελιασμα γινεται απροσκοπτα χωρις να καταπονουμε μοτερ και στροφειο λογο θερμοκρασιων που αναπτυσονται σε αλεπαληλα και συνεχες ρελιασματα.
4.Ειναι ποιο ομορφα τα πεντασταδιακα😄

...έγω πιστεύω οτι μόνον με δοκιμές σε βλητικό σταθμό, όταν έχουμε πλήρη στοιχεία, μπορούμε να συγκρίνουμε σωστά φυσίγγια...

...η ταχύτητα απο μόνη της δεν αρκεί νομίζω, και βέβαια υπάρχει και το θέμα διατήρησης ( φονικότητα στο πεδίο ), που δεν εξαρτάται απόλυτα απο την ταχύτητα...

...ίσως μπορούν να αναφερθούν και και αλλα στοιχειά τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής βλητικής, δεν τα γνωρίζω όλα, και το θέμα νομίζω θα γίνει μακροσκελέστατο...

...ολα τούτα ανεξάρτητα απο τα στάδια...

Υ.Γ.
img_20221212_114928_2-jpg.62618
IMG_20221212_114943_2.jpgIMG_20221212_115230_7.jpg
Κωστα μαχαιρακι τριτο σταδιο και στροφειο ιταλικου τυπου του λαναρα

Attachments

• IMG_20221212_114928_2.jpg
    IMG_20221212_114928_2.jpg
    186,2 KB · Προβολές: 244
...έγω πιστεύω οτι μόνον με δοκιμές σε βλητικό σταθμό, όταν έχουμε πλήρη στοιχεία, μπορούμε να συγκρίνουμε σωστά φυσίγγια...

...η ταχύτητα απο μόνη της δεν αρκεί νομίζω, και βέβαια υπάρχει και το θέμα διατήρησης ( φονικότητα στο πεδίο ), που δεν εξαρτάται απόλυτα απο την ταχύτητα...

...ίσως μπορούν να αναφερθούν και και αλλα στοιχειά τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής βλητικής, δεν τα γνωρίζω όλα, και το θέμα νομίζω θα γίνει μακροσκελέστατο...

Στον βλητικο θα μετρηθεί χρόνος καύσης,αναπτυσσόμενες πιέσεις,ταχύτητα στο 1-1,5μ από το στόμιο της κάνης....
Γενικότερα φαινόμενα εσωτερικής βλητικής...
Βλητική τέλους, ΔΕΕΕΝΝΝ!
Οι βλητικοι σταθμοί δουλεύουν με βασικό μέλημα το ΑΣΦΑΛΈΣ ΦΥΣΙΓΓΙ!

Στον βλητικο θα μετρηθεί χρόνος καύσης,αναπτυσσόμενες πιέσεις,ταχύτητα στο 1-1,5μ από το στόμιο της κάνης....
Γενικότερα φαινόμενα εσωτερικής βλητικής...
Βλητική τέλους, ΔΕΕΕΝΝΝ!
Οι βλητικοι σταθμοί δουλεύουν με βασικό μέλημα το ΑΣΦΑΛΈΣ ΦΥΣΙΓΓΙ!
... συμφωνώ!... 🙂... , για τον λόγο αυτο Γιάννη διαχώρισα την διάτρηση και τα στοιχεία της εξωτερικής βλητικής σε άλλη παράγραφο ( γραμμή )...δεν τα δίνει το κανονάκι αυτά... αυτο που ήθελα να καταδείξω ( ίσως δεν εκφράστηκα καλά..) είναι οτι θα πρέπει να τα γνωρίζουμε και αυτά ...

Δουλευει καποιος το 3ο σταδιο του Λαναρα, να μου πει τη γνωμη του;;;

Δουλευει καποιος το 3ο σταδιο του Λαναρα, να μου πει τη γνωμη του;;;
Είναι πολύ καλό κλείνεις μέχρι 13-14 χιλιοστά κενού χώρου.....

tratsis μου φαινεται οτι θα ανοιξεις καμια βιοτεχνια φυσιγγιων με βλητικο σταθμο,θα μας δωσεις κανα δυο σεταπακια "καλα" να μας γλυκανεις,και μετα θα μας πουλας φυκια για μεταξωτες κορδελες οπως οι υπολοιποι.🤣

Υ.Γ Καμια ειρωνεια στα γραφομενα μου, ετσι για να γινετε τζιβιτζιλικι.😀

tratsis μου φαινεται οτι θα ανοιξεις καμια βιοτεχνια φυσιγγιων με βλητικο σταθμο,θα μας δωσεις κανα δυο σεταπακια "καλα" να μας γλυκανεις,και μετα θα μας πουλας φυκια για μεταξωτες κορδελες οπως οι υπολοιποι.🤣

Υ.Γ Καμια ειρωνεια στα γραφομενα μου, ετσι για να γινετε τζιβιτζιλικι.😀
...μπα δεν νομίζω... .sarcastic. !!!

... χωρίς πλάκα, εγώ με δυο - τρεις βαριά - βαριά μπαρούτες, και 1-2 συνταγές την κάνω τη δουλειά μου...

Και χωρίς να υποτιμώ ειλικρινά το πολυσταδιακό και την ανωτερότητα του ( σ.σ. πέραν των τριών σταδίων), αν δεν ήταν η S4n , για αυτήν βασικά θα πάρω το 3ο στάδιο ... ακόμα και με το απλό μηχανάκι του Λανάρα κάνω μια χαρά τη δουλειά μου στο κυνήγι ...δεν επιδιώκω το τέλειο...

Τούτα ολα ειναι για να γίνεται κουβέντα...

Υ.Γ...και ένα μηχανάκι ειναι καλό.... συνέχεια μανέλα!.sarcastic.... κουραστικο!.sarcastic....να είσαι καλά...🙂...

Τέλεια είναι αλλά εξήγησε μας λίγο πως δουλεύει αυτό το μηχάνημα;
Κατεβαίνουν τα στάδια πάνω στο φυσίγγι;
Επισης το στροφειο μου κάνει εντυπωση
IMG_20200417_122830.jpgIMG_20200417_122950.jpg
Ιδιοκατασκευη είναι Στέλιο.
Δουλεύει με κατέβασμα των σταδίων.
Δεν υπάρχει στροφείο.
Κλείνω σε άλλη...ιδιοκατασκευη...🙂

Back