Μια χαρα ειναι κλεινεις μεχρι και 13 χιλ ανετα και πολες φορες μαγγωνει κιολας !!! Συνεργαζεται πολυ καλα με τα στροφεια του !Δουλευει καποιος το 3ο σταδιο του Λαναρα, να μου πει τη γνωμη του;;;
Μια χαρα ειναι κλεινεις μεχρι και 13 χιλ ανετα και πολες φορες μαγγωνει κιολας !!! Συνεργαζεται πολυ καλα με τα στροφεια του !Δουλευει καποιος το 3ο σταδιο του Λαναρα, να μου πει τη γνωμη του;;;
Σε ευχαριστω Δημητρη...λεω με την αρχη του νεου ετους να κανω δωρο στον εαυτο μου 2 νεα αντικειμενα...το 3ο σταδιο κ ενα νεο μαχαιρι χαραξης (7*) του CNC EXPERTS το οποιο επειτα απο 2 χρονια που παρακολουθω στενά τις δοκιμες απο ενα καλο μου φιλο, τα τεστ κατανομων σε πινακα κ ταχυτητων σε ταχογραφο, με εχει κερδισει κ πίση αρκετα πλεον...Μια χαρα ειναι κλεινεις μεχρι και 13 χιλ ανετα και πολες φορες μαγγωνει κιολας !!! Συνεργαζεται πολυ καλα με τα στροφεια του !
...Σε ευχαριστω Δημητρη...λεω με την αρχη του νεου ετους να κανω δωρο στον εαυτο μου 2 νεα αντικειμενα...το 3ο σταδιο κ ενα νεο μαχαιρι χαραξης (7*) του CNC EXPERTS το οποιο επειτα απο 2 χρονια που παρακολουθω στενά τις δοκιμες απο ενα καλο μου φιλο, τα τεστ κατανομων σε πινακα κ ταχυτητων σε ταχογραφο, με εχει κερδισει κ πίση αρκετα πλεον...
Υ.Γ.
Βγαζει κατανομες του 8* κ ταχυτητες 6* σε πολυ μεγαλη προσεγγιση αυτών.
Είναι πιο όμορφα αυτά των 5 σταδίων!Κάνουν μεγάλη διαφορά τα 3 στάδια από τα 5 και αν ναι γιατί?
1.Την μεγαλη διαφορα στην ιδιογομωση την καθοριζει παντα ο ταχογραφος ανεξαρτητα τον αριθμο σταδιωνΚάνουν μεγάλη διαφορά τα 3 στάδια από τα 5 και αν ναι γιατί?
Σε ευχαριστω Δημητρη...λεω με την αρχη του νεου ετους να κανω δωρο στον εαυτο μου 2 νεα αντικειμενα...το 3ο σταδιο κ ενα νεο μαχαιρι χαραξης (7*) του CNC EXPERTS το οποιο επειτα απο 2 χρονια που παρακολουθω στενά τις δοκιμες απο ενα καλο μου φιλο, τα τεστ κατανομων σε πινακα κ ταχυτητων σε ταχογραφο, με εχει κερδισει κ πίση αρκετα πλεον...
Υ.Γ.
Βγαζει κατανομες του 8* κ ταχυτητες 6* σε πολυ μεγαλη προσεγγιση αυτών.
Στον βλητικο θα μετρηθεί χρόνος καύσης,αναπτυσσόμενες πιέσεις,ταχύτητα στο 1-1,5μ από το στόμιο της κάνης.......έγω πιστεύω οτι μόνον με δοκιμές σε βλητικό σταθμό, όταν έχουμε πλήρη στοιχεία, μπορούμε να συγκρίνουμε σωστά φυσίγγια...
...η ταχύτητα απο μόνη της δεν αρκεί νομίζω, και βέβαια υπάρχει και το θέμα διατήρησης ( φονικότητα στο πεδίο ), που δεν εξαρτάται απόλυτα απο την ταχύτητα...
...ίσως μπορούν να αναφερθούν και και αλλα στοιχειά τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής βλητικής, δεν τα γνωρίζω όλα, και το θέμα νομίζω θα γίνει μακροσκελέστατο...
...ολα τούτα ανεξάρτητα απο τα στάδια...
... συμφωνώ!...Στον βλητικο θα μετρηθεί χρόνος καύσης,αναπτυσσόμενες πιέσεις,ταχύτητα στο 1-1,5μ από το στόμιο της κάνης....
Γενικότερα φαινόμενα εσωτερικής βλητικής...
Βλητική τέλους, ΔΕΕΕΝΝΝ!
Οι βλητικοι σταθμοί δουλεύουν με βασικό μέλημα το ΑΣΦΑΛΈΣ ΦΥΣΙΓΓΙ!
Δουλευει καποιος το 3ο σταδιο του Λαναρα, να μου πει τη γνωμη του;;;
Είναι πολύ καλό κλείνεις μέχρι 13-14 χιλιοστά κενού χώρου.....Δουλευει καποιος το 3ο σταδιο του Λαναρα, να μου πει τη γνωμη του;;;
tratsis μου φαινεται οτι θα ανοιξεις καμια βιοτεχνια φυσιγγιων με βλητικο σταθμο,θα μας δωσεις κανα δυο σεταπακια "καλα" να μας γλυκανεις,και μετα θα μας πουλας φυκια για μεταξωτες κορδελες οπως οι υπολοιποι....έγω πιστεύω οτι μόνον με δοκιμές σε βλητικό σταθμό, όταν έχουμε πλήρη στοιχεία, μπορούμε να συγκρίνουμε σωστά φυσίγγια...
...η ταχύτητα απο μόνη της δεν αρκεί νομίζω, και βέβαια υπάρχει και το θέμα διατήρησης ( φονικότητα στο πεδίο ), που δεν εξαρτάται απόλυτα απο την ταχύτητα...
...ίσως μπορούν να αναφερθούν και και αλλα στοιχειά τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής βλητικής, δεν τα γνωρίζω όλα, και το θέμα νομίζω θα γίνει μακροσκελέστατο...
...ολα τούτα ανεξάρτητα απο τα στάδια...
Τέλεια είναι αλλά εξήγησε μας λίγο πως δουλεύει αυτό το μηχάνημα;
...μπα δεν νομίζω...tratsis μου φαινεται οτι θα ανοιξεις καμια βιοτεχνια φυσιγγιων με βλητικο σταθμο,θα μας δωσεις κανα δυο σεταπακια "καλα" να μας γλυκανεις,και μετα θα μας πουλας φυκια για μεταξωτες κορδελες οπως οι υπολοιποι.
Υ.Γ Καμια ειρωνεια στα γραφομενα μου, ετσι για να γινετε τζιβιτζιλικι.![]()
...αν μπορείς για στείλε και απ' αυτήν μια φοτογραφία ...!Κλείνω σε άλλη...ιδιοκατασκευη...![]()
Δεν πεζεσε.πολη αστεριιιView attachment 62637View attachment 62638
Ιδιοκατασκευη είναι Στέλιο.
Δουλεύει με κατέβασμα των σταδίων.
Δεν υπάρχει στροφείο.
Κλείνω σε άλλη...ιδιοκατασκευη...![]()
Α Εθνική..........View attachment 62637View attachment 62638
Ιδιοκατασκευη είναι Στέλιο.
Δουλεύει με κατέβασμα των σταδίων.
Δεν υπάρχει στροφείο.
Κλείνω σε άλλη...ιδιοκατασκευη...![]()