Και η μηχανή;
Μαλλον πρεπει να παρεις τηλ. να ρωτησεις.Και η μηχανή;
Αν δεν παρεις τηλ. ακρη δεν βγαζεις, το βιντεο ειναι του 14, μεταχειρω εχει στο ebay και εχει μια στο ventora αλλα δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι.Ενδεχεται να μην βγαινει πλεον αλλα να βγαινει αλλο παραπλησιο.Αυτά ειναι τα υλικά για την μετατροπή της μηχανής.η μηχανή από μόνη της έχει και αυτή μια αξία.
Υπάρχουν σκεψεις να πουληθεί η συγκεκριμένη μηχανή.
Πηρες τηλ.? Τιμη?Υπάρχουν σκεψεις να πουληθεί η συγκεκριμένη μηχανή.
Ισως πρεπει να δεις αν σ'αυτα τα χρηματα, υπαρχει και τιποτα αλλο.650€ με μπάρα ριθμιζομενη
Δε διαφωνούμε..........@Vaggelis ioannina "αυτή τη στιγμή" δε ξέρω αν θα έπρεπε να ασχοληθεί κανείς με την ιδιογόμωση...
Αλλά σε "τεχνικό" επίπεδο μιλώντας:
1.)συμφωνώ κ εγώ για τη smart ότι είναι η καλύτερη επιλογή (συνδυαστικά με το κόστος).
2.) Λαναρά 2 στάδιων (αν συνοδευτεί με μοχλικό, πατέντα και το 3ο στάδιο ακόμα καλύτερα).
3.) Ρελιάστρα παραδοσιακή!
Εχω δει βίντεο με σύγχρονες χειρός, με ρύθμιση (φρένο) στο πάτημα, εξαιρετικές!
Ή στροφείο σε δράπανο.
Το φυσίγγι με ρέλι θεωρώ πως είναι
πολύ παρεξηγημένο!
Τώρα πλέον όμως δεν συμφέρει με τίποτα.Το φυσίγγι με ρέλι θεωρώ πως είναι
πολύ παρεξηγημένο!
Εξαρτάται...Τώρα πλέον όμως δεν συμφέρει με τίποτα.
Και η κάλυκες ακριβήναν, χειρότερα.Εξαρτάται...
0.05gr παραπάνω, έχει δόση και ένα δισκάκι ρελιού, ανά φυσίγγι!
ΜΟΝΟ στη τσίχλα είναι επιλήψιμο το κόστος αυτό,αν ρίχνεις κάποιες χιλιάδες το χρόνο
(καλομάθατε φέτος...)!
Από την άλλη σύγκρινε τιμές μηχανών μ αυτή της ρελιάστρας....
Τον επώνυμο κατασκευαστή φυσιγγίων δεν τον συμφέρει,οκ!
Όπως ενδεχομένως και τους κατασκευάστες μηχανών....
Οντως..τα 34 γραμμάρια φετος που θα κυμανθουν (μέσο όρο)?Παιδες, ετσι οπως εγιναν τα πραγματα, συμφερει να γεμιζεις λιγα φυσιγγια για θηραματα που δεν καταναλωνεις πολλα.
Μπορεις ανετα ολο το καλοκαιρακι να περασεις την ωρα σου γεμιζοντας λιγα φυσιγγια για ορτυκι, τρυγονι, μπεκατσα, παπι, φασσα, λαγο.
Ακομα και ενα ενα στο χερι χωρις αυτοματισμους.