Άλλη απλή συμβουλή είναι το δικαρτο κινητό. Υπάρχει ρέμα κόσμοτε,ρέμα βονταφον ανάλογα πιο Δίκτυο έχει σήμαΕγώ πάλι αυτό το δίωρο τρίωρο να πάω μόνος ταξίδι δεν το πολυπαλεύω πλέον όπως το έκανα πριν 5-6 χρόνια. Αν και τρελαίνομαι για ταξίδια αυτή η επιστροφή στις 22:00-23:00 με σκοτώνει όταν δεν έχω δει κι ολας πουλιά.
Όσο για την παρέα προτιμώ να πάω λιγότερα κυνήγια πάρα ν' ανεχτώ ανθρώπους που δεν ταιριάζω και οι οποίοι σίγουρα θα μου χαλάσουν μία εξόρμηση που την περίμενα πως και πως και στερηθηκα οικογένεια και οικονομικούς πόρους για να την κάνω. Και όπως τα έχω πει και με τον Αρι δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους στα χνώτα σου.
Μία φιλική συμβουλή στους μοναχικούς.
Αφήνω στο γραφείο στο σπίτι τις συντεταγμένες που παρκάρω το αυτοκίνητο ή δεύτερη τριτη εναλλακτική τοποθεσία με οδηγία τύπου στα 200 ή 500 μέτρα γύρω από το αυτοκίνητο θα βρίσκομαι.
Ή ότι αν συμβεί κάτι το μέρος και τα καρτερια τα ξέρει ο τάδε και αυτό είναι το τηλέφωνο του.
Μία άλλη οδηγία επειδή στην φασσα μπλέκεις σε μέρη που δεν πιάνει κινητό στέλνω ένα μήνυμα πριν μπω στο σημείο εφόσον το ξέρω κι ολας και έχω πει από πριν πως αν μία ώρα μετά την δύση του ηλίου δεν έχω δώσει σημεία ζωής τότε ν' αρχίσουν ν' ανησυχούν.
Ε αυτή την μία ώρα προσπαθώ να έχω βγει από το σημείο και να επικοινωνήσω για να μην γίνουμε βούκινο στην Νικολουλη.
Λίγο υπερβολικός?
Το ξέρω. Προσπαθώ να προβλέψω όσο γίνεται περισσότερα κακά.