Καλορίζικο !!!
Ευχαριστώ Γιώργο.....Καλοντούφεκο και καλά κυνήγια
Ευχαριστώ Ανδρέα.......Καλορίζικο !!!
Το όπλο του Νικήτα Κυπρίδημου.Συνεχώς το αναβάλλω,αλλά θέλω να φτιάξω ένα τέτοιο,κάποια στιγμή.
View attachment 86989
Μπράβο Γιάννη καλορίζικο κ καλά κυνήγια!
Στελιο αν δεν το έλεγες δεν θα πρόσεχα την σκανδάλη στο οπλο του Γιάννη...Επίσης αν βλέπω καλά, έχουν βελτιώσει και τη λεπίδα της σκανδάλης. Την έχουν κάνει πιο μακριά και με πιο έντονη (κλειστή) καμπύλη. Στα παλιότερα (και στο δικό μου) είναι πιο κοντή με πιο ανοιχτή καμπύλη και κλίση προς τα πίσω. Έτσι πολλές φορές κατά το τράβηγμα γλιστρά το δάχτυλο προς τα κάτω και μαγκώνει ανάμεσα στον υποφυλακτήρα και την άκρη της σκανδάλης, που είναι λεπτή και μυτερή ... και τσούζει αρκετά, κυρίως με κάπως δυνατά φυσίγγια !!!
Μαλλον οι Ρωσσοι νομιζαν οτι ολοι κυνηγουν με κρυο και γαντια.Στελιο αν δεν το έλεγες δεν θα πρόσεχα την σκανδάλη στο οπλο του Γιάννη...
Τάσο πρώτη φορά το πρόσεξα πριν λίγες μέρες σε ένα βιντεάκι στο Baikal team, όπου πολλά από τα μονόκαννα που έδειχνε είχαν αυτή τη μακρύτερη και πιο καμπυλωτή σκανδάλη. (Αλλά όχι όλα, κάποια είχαν την παλιά).Στελιο αν δεν το έλεγες δεν θα πρόσεχα την σκανδάλη στο οπλο του Γιάννη...
Οντως έτσι είναι αλλά δεν τις εχω δώσει κ σημασία
Καλορίζικο Γιάννο, να είσαι γερός να το χαρείς!
Πλαστικό στην σκανδαλοθήκη και πάπια. Κατά τα αλλά αχρωμίωτο με μέτρα κοντακίου Remington και φυσικά καλές τουφεκιές. Μου την χαλάει το πλαστικό.Αυτά λένε τίποτα; Ξέρει κανείς να μας πει;View attachment 86999
Μπράβο Γιάννη καλορίζικο κ καλά κυνήγια!
Στελιο αν δεν το έλεγες δεν θα πρόσεχα την σκανδάλη στο οπλο του Γιάννη...
Οντως έτσι είναι αλλά δεν τις εχω δώσει κ σημασία γιατί εμένα δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ..
Ίσως γιατί έχω λεπτά δάχτυλα.....
View attachment 86996
Καλορίζικο!
Γιαννη, με γεια!
Καλορίζικο το ρωσικό κανονάκι
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά....Καλορίζικο Γιάννο, να είσαι γερός να το χαρείς!
Καλορίζικο και καλοτούφεκο φίλε μου. Σου εύχομαι να το λιώσεις από τις τουφεκιές. Πολύ καλή επιλογή και πολύ καλύτερες τουφεκιές από αυτό με τα τσοκάκια.Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά....
Όντως το πλαστικό είναι ξενεραΠλαστικό στην σκανδαλοθήκη και πάπια. Κατά τα αλλά αχρωμίωτο με μέτρα κοντακίου Remington και φυσικά καλές τουφεκιές. Μου την χαλάει το πλαστικό.
Καλορίζικο Γιάννη!
Καλοτούφεκο το εργαλείο και σαν ομοιοπαθής μονοκανάκιας σου λέω ότι υπάρχει κίνδυνος εθισμού με το εργαλείο που πήρες.
Καλοριχτο Γιαννη να το χαρεις!
Σας ευχαριστώ παλικάρια μου.Καλορίζικο και καλοτούφεκο φίλε μΚαλορίζικο Γιάννη!
Να είσαι γερός να το χαίρεσαι!Καλοτούφεκο το εργαλείο και σαν ομοιοπαθής μονοκανάκιας σου λέω ότι υπάρχει κίνδυνος εθισμού με το εργαλείο που πήρες.Καλοριχτο Γιαννη να το χαρεις!
. Σου εύχομαι να το λιώσεις από τις τουφεκιές. Πολύ καλή επιλογή και πολύ καλύτερες τουφεκιές από αυτό με τα τσοκάκια.