Μοτοσυκλέτα

Ναι Διονύση, το 650 έχω από το 2007.
Και εγώ ενα του 07 έχω.
Το πήρα πριν κανα μήνα.
Ο τυπος το ειχε φορτωμένο φουλ εξτρα και ειχε και λιγα χλμ.
Ακομα δεν το εχω ταξιδεψει να σου πω τις εντυπώσεις μου αλλα σαν πρωτη εντύπωση μου φαίνεται εντάξει.
Του έβαλα αλλη ζελατίνα ( givi air flow ) και του εφτιαξα ανατομικη σελα για να μην πιάνεται ο κωλος μου στα μεγάλα ταξίδια :D
Ελπιζω να με ικανοποιήσει να το κρατήσω.

Και εγώ ενα του 07 έχω.
Το πήρα πριν κανα μήνα.
Ακομα δεν το εχω ταξιδεψει να σου πω τις εντυπώσεις μου αλλα σαν πρωτη εντύπωση μου φαίνεται εντάξει.
Του έβαλα αλλη ζελατίνα ( givi air flow ) και του εφτιαξα ανατομικη σελα για να μην πιάνεται ο κωλος μου στα μεγάλα ταξίδια :D
Ποσο το πηρες διονυση ?

Ποσο το πηρες διονυση ?
3.800 , βάλε την μεταβίβαση και μια καινούργια μπαταρία πήγε 3.900.
Εχει πάνω όμως ένα σωρό έξτρα τα οποία είναι πανάκριβα .
Εγω φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω ουτε ευρώ για κάποια από αυτά που είχε βάλει ο τύπος .
Μόνο κάγκελα για βαλίτσες θα έβαζα και αυτά που έβαλα τώρα για να με διευκολύνουν στα ταξίδια .
Είχε 38.000 χλμ

Kαλη τιμη αλλα τοπ για 07 Διονυση αλλα αμα εχει εξτρα οκ και ειναι σε καλη κατασταση εξωτερικα οκ
Φαντάσου Τζίμη ότι μόνο η εξάτμιση που έχει πάνω κάνει κανα 650 ευρώ .Όταν την είδα ξενέρωσα αλλά ευτυχώς δεν κάνει θόρυβο.
Απο εκεί και πέρα έχει ότι έξτρα έδινε η suzuki .sarcastic., μέχρι κωλοφάναρο έχει αλλάξει ο τύπος και έχει βάλει led.
Εχω κερδίσει τον σεβασμό των πιτσιρικάδων στις καφετέριες λέμε.big smile..ha ha ha.

Και εγώ ενα του 07 έχω.
Το πήρα πριν κανα μήνα.
Εγώ το πήρα εκτός αντιπροσωπείας, τα παραεισαγωγής που λέγανε τότε, καινούργιο και τελείως ξεβράκωτο. Ακόμα έτσι το έχω εκτός από μια βαλίτσα givi που έχω βάλει πίσω.
Είσαι ευχαριστημένος από τη ζελατίνα σου; Θέλω να την αλλάξω από τότε που το πήρα .big smile.
Το μηχανάκι είναι τίμιο για τα λεφτά που δίνει κανείς να το αποκτήσει. Στο ταξίδι είναι ευχάριστο, στρίβει αρκετά καλά αν αποφασίσεις να το πλαγιάσεις, οι αναρτήσεις του θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερες, ομοίως και τα γκάζια του, αξιοπρεπή μπροστινά φρένα. Από βλάβες προσωπικά δεν έχει βγάλει κάτι άξιο αναφοράς. Μπορείς να γίνεις μέλος στο facebook στο vstrom greek riders, οργανώνουν πολύ συχνά συναντήσεις και εκδρομές εκτός Αθήνας και εκεί θα διαβάσεις πολλά για εξοπλισμούς, προβλήματα και άλλα πολλά που ίσως σου φανούν χρήσιμα.

Φαντάσου Τζίμη ότι μόνο η εξάτμιση που έχει πάνω κάνει κανα 650 ευρώ .Όταν την είδα ξενέρωσα αλλά ευτυχώς δεν κάνει θόρυβο.
Απο εκεί και πέρα έχει ότι έξτρα έδινε η suzuki .sarcastic., μέχρι κωλοφάναρο έχει αλλάξει ο τύπος και έχει βάλει led.
Εχω κερδίσει τον σεβασμό των πιτσιρικάδων στις καφετέριες λέμε.big smile..ha ha ha.
.vert funny..bike

Είσαι ευχαριστημένος από τη ζελατίνα σου;
Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος .
Είναι εξαιρετικά μελετημένη ζελατίνα και εύκολα ρυθμιζόμενη .Μπορεί απο τα 53 εκατοστά με μία απλή κίνηση να φτάσει τα 65
Ουσιαστικά είναι διπλή Ζελατίνα και λειτουργεί με ένα είδος υποπίεσης που στέλνει το αέρα πάνω από το κράνος .

παλιομηχανόβιε βάλε φωτό στο σχετικό thread .ha ha ha..ha ha ha.

Μετά από την επιθυμία του σύντροχου Hondaκια vpentza, να πω δυο κουβέντες για την σημερινή μοτοβόλτα .sarcastic.

Το πρόγραμμα έλεγε καφεδάκι στις πηγές της Κρύας στην Λιβαδειά , επίσκεψη στο Χάνι της Γραβιάς , μάσες στο Πολύδροσο και επιστροφή από τα τσιχλοκάρτερα της Αταλάντης .

Τελικά από το πρόγραμμα, μόνο τις πηγές της Κρύας κρατήσαμε .sarcastic.
Πριν την Θήβα πέσαμε και σε σε ομίχλη.

CbpK8Gt.jpg

Αλλαγή λοιπόν προορισμού στο GPS και βούρ για Δίστομο -Αντίκυρα

PdVF56A.jpg

Ουζάκια και μεζεδάκια λοιπόν δίπλα στην θάλασσα και επιστροφή από Αλίαρτο κλπ .

Το κοντέρ έγραψε 362 όμορφα χιλιόμετρα :)

Μετά από την επιθυμία του σύντροχου Hondaκια vpentza, να πω δυο κουβέντες για την σημερινή μοτοβόλτα .sarcastic.

Το πρόγραμμα έλεγε καφεδάκι στις πηγές της Κρύας στην Λιβαδειά , επίσκεψη στο Χάνι της Γραβιάς , μάσες στο Πολύδροσο και επιστροφή από τα τσιχλοκάρτερα της Αταλάντης .

CbpK8Gt.jpg

PdVF56A.jpg

Ωραια διαδρομη Διονυση μπραβο παντα ορθιος αδελφε και περνας καλα .well done.

CbpK8Gt.jpg

PdVF56A.jpg

Ωραίοι φίλε!!!
Πάντα τέτοια...

Back