Μοτοσυκλέτα

Καμιά φορά κοκορεύομαι ότι έχω οδηγήσει την μοτοσυκλέτα μου κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.
Μετά βλέπω κάποιους μουρλούς σαν τους Κοζανίτες του βίντεο και γελάω ........ με τον εαυτό μου φυσικά :)

Δείτε τα καρντάσια , τους βγάζω το καπέλο:)

Στην Ελλαδα η διήθηση απαγορεύεται απο τον ΚΟΚ.
Στα περισσοτερα μερη του κοσμου επιτρέπεται αλλα αυτό δεν εχει καμια σημασια .
Σε περιπτωση ατυχήματος λοιπόν φταίνε οι μοτοσυκλετιστές .

Ο νόμος δεν είναι σαφής με την έννοια ότι ΝΑΙ απαγορεύεται η κίνηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα αλλά η συγκεκριμένη οδηγός που ζητάει αποζημίωση, ουσιαστικά έπεσε πάνω στη νταλίκα ενώ το όχημα ήταν στα αριστερά της και στη λωρίδα του...
Βασικά της λένε ότι δεν της αξίζει η αποζημίωση που ζητούσε επειδή αυτή προκάλεσε ζημιά στον εαυτό της και τη μηχανή της. Αν ήταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα η μοτό κι ένα όχημα άλλαζε λωρίδα προς τα αριστερά εκτιμώ θα επιδικάζονταν συνυπευθυνότητα......

Ο νόμος δεν είναι σαφής με την έννοια ότι ΝΑΙ απαγορεύεται η κίνηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα
ο ΚΟΚ αναφέρει πως απαγορεύεται η παράλληλη κίνηση δύο οχημάτων στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας , αυτό ουσιαστικά είναι και η διήθηση

Διό, είναι να μην μπλέξεις με δικηγόρους..........αν με κοπανήσει κάποιος που αλλάζει λωρίδα, ο δικηγόρος μου θα πει οτι οδηγούσα ....στις παρυφές της λωρίδας μου :D:D:D:D.pop.
Η άτυχη κοπέλα ζήτησε αποζημίωση που την έκλεισαν η νταλίκα και το ΙΧ......άμα διαβάσεις την ετυμηγορία προσεκτικά, θα δεις οτι της λένε ότι αυτή φταίει που έπεσε πάνω τους .....δεν είναι η κύρια "κατηγορία" η διήθηση

Τα σχέδια και τα όνειρα για καινούργιους προορισμούς ξεκίνησαν:):)

jgx84RE.jpg

Σε ενα ταξίδι με τον συντροχο vpentza πάτησα μια βιδα και έμεινα απο λάστιχο στο πουθενά.
Εκεί που ειχαμε μείνει δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε άκρη ωσπου ξαφνικά έρχεται ενα αγροτικο με εναν ηλικιωμενο κύριο ο οποίος μέσα σε χρονο dt ειχε κανονίσει να έρθουν άτομα να φορτώσουν την μηχανή μου στο αγροτικο του και να μας πάει στο κοντινότερο χωριό που υπήρχε βουλκανιζατέρ.
Ο παππούς λοιπόν ηταν παλιός μοτοσικλετιστής της Ελληνικής χωροφυλακης και η μηχανή που του ειχαν χρεώσει ηταν μια Harley Davidson.
Από τότε άρχισα να τις συμπαθώ αυτες τις μηχανές :)

rInWWhP.jpg

Last edited:
Σε ενα ταξίδι με τον συντροχο vpentza πάτησα μια βιδα και έμεινα απο λάστιχο στο πουθενά.
Εκεί που ειχαμε μείνει δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε άκρη ωσπου ξαφνικά έρχεται ενα αγροτικο με εναν ηλικιωμενο κύριο ο οποίος μέσα σε χρονο dt ειχε κανονίσει να έρθουν άτομα να φορτώσουν την μηχανή μου στο αγροτικο του και να μας πάει στο κοντινότερο χωριό που υπήρχε βουλκανιζατέρ.
Ο παππούς λοιπόν ηταν παλιός μοτοσικλετιστής της Ελληνικής χωροφυλακης και η μηχανή που του ειχαν χρεώσει ηταν μια Harley Davidson.
Από τότε άρχισα να τις συμπαθώ αυτες τις μηχανές :)

rInWWhP.jpg
Ωραία φώτο.cool.

θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.hair.
Τον Μάιο έρχεται ένα καλό με άφθονα χιλιόμετρα και απίθανα μέρη , πιθανόν να χρειάζεται και διαβατήριο .ha ha ha.
Όποιος νομίζει ότι έχει "σιδερένιο κώλο" ας έρθει παρέα .sarcastic..sarcastic.

μπραβο στον φιλο Διονυση....το βρηκε !!
Ωραια η φωτο με το φορτωμενο !!....ειναι και κατι τετοιες περιπετειες που δεν τις ξεχνας ποτε !

Παλιος μηχανοβιος κι εγω ....απο το 1980 ...δεν εχω κατεβει απο την σελα ακομα ....!
Εχουν περασει απο τα χερια μου πολλες μηχανες ...ολων των ειδων και εθνικοτητων !
Απο το 2005 ...εως σημερα καβαλαω μια πανεμορφη HARLEY DAVIDSON ....την οποια λατρευω ...και βεβαια την προσεχω σαν τα ματια μου !
Δεν την τσουλαω καθημερινα βεβαια μιας και δεν ειναι οχημα καθημερινης μετακινησης ....αλλα το καλοκαιρι της κανω μερικα ταξιδια μεγαλα ...η...και μικρα !
Ετσι ολον τον χειμωνα .....ξεκουραζεται στο σαλονακι του σπιτιου μου !
Η μηχανη "φτιαχτηκε" σε Police Edition απο εμενα τον ιδιο ....κατι που μου πηρε πολυ χρονο και κοπο !
Κυριολεκτικα ...βιδα βιδα !! (και ειναι και ολες σε ιντσες !!!)
Προκειται λοιπον για μια Harley Davidson Electra Glide Standard (police edition) του 2005

Ιδου το κοριτσι μου .....

αν και δεν είμαι fun της συγκεκριμένης μάρκας για δικούς μου υποκειμενικούς και μόνον λόγους,
αυτό μου μου δείχνεις είναι το ΜΟΝΟ μοντέλο (Police Edition) που θα ήθελα να έχω....
βλέπω είσαι Θεσσαλονίκη...μάλλον πρέπει να βρεθούμε κάπου στη μέση (δικαιολογία να γράψουμε χλμ .bike)

Η Γερμανίδα μου
060436DE-35E5-443B-A6F8-FA6B9E478579_zps8matmfck.jpg

Last edited:
αν και δεν είμαι fun της συγκεκριμένης μάρκας για δικούς μου υποκειμενικούς και μόνον λόγους,
αυτό μου μου δείχνεις είναι το ΜΟΝΟ μοντέλο (Police Edition) που θα ήθελα να έχω....
βλέπω είσαι Θεσσαλονίκη...μάλλον πρέπει να βρεθούμε κάπου στη μέση (δικαιολογία να γράψουμε χλμ .bike)

Η Γερμανίδα μου
060436DE-35E5-443B-A6F8-FA6B9E478579_zps8matmfck.jpg
μια κουκλα η γερμανιδα σου Βασιλη !!
Να ειμαστε γεροι και δυνατοι ...να τα χαιρομαστε για πολλα χρονια και για πολλα χιλιομετρα !
Η καθε μοτοσυκλετα ...εχει την ομορφια της !
Εχθες χαζευα μια moto guzzi αναπαλαιωμενη ενος φιλου εδω μεσα ...και την χαρηκαν τα ματια μου !!

Μακαρι να βολεψει να μαζευτουμε καπου οσοι φιλοι θελουν και μπορουν .....στην μεση ...στα 3/4 ...στο 1/4 ....δεν εχει σηναμανασια που ελεγε και ενας παλιος ηθοποιος μας !
Καλη διαθεση να υπαρχει ...και ολα γινονται !

Back