Στην Ελλαδα η διήθηση απαγορεύεται απο τον ΚΟΚ.Το νου σας μηχανοβιοι .bike
http://www2.iefimerida.gr/news/3222...na-kinoyntai-anamesa-se-lorides#ixzz4a61NEer0
ο ΚΟΚ αναφέρει πως απαγορεύεται η παράλληλη κίνηση δύο οχημάτων στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας , αυτό ουσιαστικά είναι και η διήθησηΟ νόμος δεν είναι σαφής με την έννοια ότι ΝΑΙ απαγορεύεται η κίνηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα
δεν ηξερα οτι εχουμε εδω και ....μηχανοβιους !
Ευχαριστη η εκπληξη !
Με θετε και μενα στην παρεα με την παλιοαμερικανα μου ?....η ...μονο ευρωπαικα και γιαπωνεζικα ...δεχεστε ?
ενα πολυ γιαλιστερο !.xm.....που κανει και πολυ θορυβο ...!!.bike και δουλευει και σαν μπετονιερα ...!!Είμαστε παντού
Τί μΕχανάκι έχεις ;;;;![]()
ενα πολυ γιαλιστερο !.xm.....που κανει και πολυ θορυβο ...!!.bike και δουλευει και σαν μπετονιερα ...!!
Ωραία φώτο.cool.Σε ενα ταξίδι με τον συντροχο vpentza πάτησα μια βιδα και έμεινα απο λάστιχο στο πουθενά.
Εκεί που ειχαμε μείνει δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε άκρη ωσπου ξαφνικά έρχεται ενα αγροτικο με εναν ηλικιωμενο κύριο ο οποίος μέσα σε χρονο dt ειχε κανονίσει να έρθουν άτομα να φορτώσουν την μηχανή μου στο αγροτικο του και να μας πάει στο κοντινότερο χωριό που υπήρχε βουλκανιζατέρ.
Ο παππούς λοιπόν ηταν παλιός μοτοσικλετιστής της Ελληνικής χωροφυλακης και η μηχανή που του ειχαν χρεώσει ηταν μια Harley Davidson.
Από τότε άρχισα να τις συμπαθώ αυτες τις μηχανές
![]()
Τον Μάιο έρχεται ένα καλό με άφθονα χιλιόμετρα και απίθανα μέρη , πιθανόν να χρειάζεται και διαβατήριο .ha ha ha.θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()
μια κουκλα η γερμανιδα σου Βασιλη !!αν και δεν είμαι fun της συγκεκριμένης μάρκας για δικούς μου υποκειμενικούς και μόνον λόγους,
αυτό μου μου δείχνεις είναι το ΜΟΝΟ μοντέλο (Police Edition) που θα ήθελα να έχω....
βλέπω είσαι Θεσσαλονίκη...μάλλον πρέπει να βρεθούμε κάπου στη μέση (δικαιολογία να γράψουμε χλμ .bike)
Η Γερμανίδα μου
![]()