Μοτοσυκλέτα

Eισαι παρανομος,να το βαλεις σε θηκη...sarcastic.
Τι το περάσαμε αγρια δυση...yelling.
Τάσο σε πιάνω "αδιάβαστο" ... .yel. Στην άγρια δύση τα είχανε σε θήκες !!! .sarcastic.

saddle-scabbard.jpg

Δες εδώ πράμα !!! ;)
Saddle scabbards

Διονυση είναι τρελο εργαλειο. Εχει ροπαρα (1200) ειναι σταθερο και στα 200 και με σελα που δεν θες να κατεβεις.
Προβληματιζει το βαρος της μονο στην πολη αλλα μολις βγεις .....

Διονυση είναι τρελο εργαλειο. Εχει ροπαρα (1200) ειναι σταθερο και στα 200 και με σελα που δεν θες να κατεβεις.
Προβληματιζει το βαρος της μονο στην πολη αλλα μολις βγεις .....
Μην τα λες σε εμένα Αλεξ , το γουστάρω και εγώ απίστευτα :)
Ειδικά όταν βλέπεις και την τιμή του.fff..fff.

πριν 5 χρονια αναμνησης απο εντουροβωλτες στα περιξ θεσσαλονικης.my man. image sharingcertificity.com capturecertificity.com image urlcertificity.com free picture uploadcertificity.com uploading picturescertificity.com gifs uploadcertificity.com free picture hostingcertificity.com photos uploadcertificity.com image free hostingcertificity.com και στο τελως της καθε βωλτας με την παρεα παντα τσυπουρακι στα ψιλααα.terror.

αντε να δωσο λιγες ακωμη φωτο εφωσον γουσταρεται ρε παιδεςςςς.RESPECT. και εφωσον μου λοιπη και μενα διωτι το εχω πουληση εδω και μια σχεδων 5αετια μαλακιαμου τελως παντων,,,,,,σας βαζω και εξτρα καπιες φωτο που ημουνα και στην f3 στην τριπολη οχι να πιλοταρο .sarcastic. απλα μεσα στην ομαδα βωηθως που και που εκανα και καμια βωλτα κανα φωρμουλακιιιdrive cardrive car.sarcastic. στην τριπολη και ροδο,,,αχχχχχχ αναμνεισης ωραιεςςςς ναστε καλα ρε παιδιαααα που με κανεται λαικ και πιστευω οτι γουσταρεται και εσης ολησαςςς,,,,η φωτο ειναι απο φωτογραφικες μηχανες του τοτε καιρουυυυ κινητα δεν ειχαμε και εαν υπηρχαν τα ειχανε λοιγη adult image sharingcertificity.com upload picscertificity.com img hostcertificity.com print screencertificity.com image upload no limitcertificity.com how to print screen on pccertificity.com και ολαυτα παιδες τα εχω σε ενα κυνηγιτικο καμαρακι φωτο και καθωμαι με τους φιλουσμου και πινουμε τα τσυπουρακιαμας και αναπωλουμε και γουσταρουμεεεεε,,,,,δωξα στο θεο που μας χαρησε τετειες χαρεςςςςςςςς.RESPECT..my man.

Back