Γυρίσαμε χθες αργά το απόγευμα και ακόμα να συνέλθουμε με όλα αυτά που είδαμε
Οι ευχές των φίλων για καλή επιστροφή είμαι σίγουρος ότι πάντα¨πιάνουν τόπο"
Πραγματικά "πήραν τα μυαλά μας αέρα" αφού το κοντέρ έγραψε 1310 υπέροχα χιλιόμετρα σε απίστευτα τοπία .Στο δρόμο είδαμε φίδια , κοτσύφια ,παπιά, τσαλαπετεινούς και κοντά στο Νυμφαίο μέρα μεσημέρι ένα λαγουδάκι που έτρεχε στην μέση του δρόμου κατατρομαγμένο
Πρώτη μέρα λοιπόν το πρόγραμμα έλεγε Καστοριά.
Μία πόλη πραγματικά όμορφη χτισμένη γύρω γύρω από την λίμνη με ήρεμους και χαλαρούς κατοίκους .
![]()
Το μεσημέρι είχε ουζάκια δίπλα στην λίμνη ..
![]()
.........και το βράδυ ποτάκια , πάλι δίπλα στην λίμνη
![]()
Το επόμενο πρωί ξύπνημα κατά τις 8 , πρωινό στο ξενοδοχείο και τσεκάρισμα στο gps τις διαδρομές της ημέρας.
Αυτή ήταν η θέα από το δωμάτιο μας
![]()
Στον δρόμο μας ήταν το Νυμφαίο , οπότε μια επίσκεψη για καφέ ήταν επιβεβλημένη
![]()
Επόμενη στάση Λουτράκι Αριδαίας .
Το ξενοδοχείο μας
![]()
Ιδρωμένοι και κουρασμένοι από το ταξίδι , βγάλαμε γρήγορα από πάνω μας τις μπότες και τις στολές και φύγαμε σφαιράτοι για τα λουτρά Πόζαρ .
![]()
Πραγματικά ρε μάγκες αν δεν το έχετε κάνει δεν μπορείτε να καταλάβετε πως νοιώθει το σώμα όταν πέφτουν πάνω του με ορμή νερά που έχουν θερμοκρασία 38 βαθμούς .
![]()
Το απόγευμα αράξαμε σε τοπική καφετέρια με σκοπό να δούμε τον τελικό μιας και το μαγαζί διέθετε γιγαντοοθόνη .
Ξεκινήσαμε με σόδες , συνεχίσαμε με ουίσκυ και πίτσες ...και τελειώσαμε με γλυκά και προφιτερόλ
Η επόμενη μέρα ήταν μέρα γυρισμού , έπρεπε να κάνουμε 600 χιλ και ετοιμαστήκαμε γρήγορα για να φύγουμε νωρίς.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και οργάνωση των διαδρομών.Ίσως το πιο ωραίο κομμάτι των ταξιδιών μου είναι η χάραξη των διαδρομών.
Το δρομολόγιο του γυρισμού βγήκε από τελείως διαφορετικές διαδρομές .
Η γέφυρα του Βελβεντού
![]()
Τελευταία στάση στα Καμμένα Βούρλα για ψαράκι και λίγο θάλασσα.
Περάσαμε καταπληκτικά για άλλη μία φορά , εύχομαι να έχω λίγα λεφτά και να είμαι υγιής να μπορώ να ταξιδεύω .
υγ Τους χάρτες για τον προγραμματισμό του επόμενου ταξιδιού φρόντισα να μην τους κρύψω![]()
Μπράβο σας που περάσατε όμορφα και με ασφάλεια! Σύντομα και προς τα μέρη μας!
![shake hands .well done. .well done.](/forums/data/assets/smilies/congrats.gif)