Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μου αρέσει που το thread "Μπεκάτσες" αρχίζει και έχει περισσότερη συμμετοχή από αυτό της "Τσίχλας".........θα έχουμε μεγάλες κόντρες στις θεάσεις εφέτος που δείχνει να είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά, εφάμιλλη με αυτή του 2004 (αν δεν κάνω μεγάλο λάθος)

μου αρέσει που το thread "Μπεκάτσες" αρχίζει και έχει περισσότερη συμμετοχή από αυτό της "Τσίχλας".........θα έχουμε μεγάλες κόντρες στις θεάσεις εφέτος που δείχνει να είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά, εφάμιλλη με αυτή του 2004 (αν δεν κάνω μεγάλο λάθος)

Και να φανταστείς Βασίλη εγώ για φέτος δεν ξεκίνησα ακόμη τη μπεκάτσα... Φαντάσου όταν ξεκινήσω τι έχει να γίνει... .buy buy. .smashfrak. .my man. .sarcastic.

Και να φανταστείς Βασίλη εγώ για φέτος δεν ξεκίνησα ακόμη τη μπεκάτσα... Φαντάσου όταν ξεκινήσω τι έχει να γίνει... .buy buy. .smashfrak. .my man. .sarcastic.
Μια απο τα ίδια Χρήστο, σε αναμονή της πρώτης συνάντησης είμαστε, περιμένουμε.......

Πριν λίγο μιλήσαμε με το κουμπάρο μου, δύο πουλάκια σήκωσε αλλά είχαν αναστατη συμπεριφορά λόγω νοτιά προφανώς και δεν μπόρεσε να τουφεκισει καμία, από την άκρη της πήρε η επανιελίτσα και έφτασαν βαθιά μέσα στο πυκνό. Όπως μου είπε μέσα στα πυκνά έχει κρατήσει νερό και το έδαφος είναι μαλακό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ο χθεσινος δυνατος ΒΒΑ 8 μποφορ δεν μας αφησε να παμε στο βουνο, σημερα ξεκινησα μονος μου μιας και ο φιλος δουλευε(που να μη δουλευε).hair.εφτασα στο μερος 7,45 ησυχια , απνοια, ξαστερια και κρυο , ξεκιναω ολο ελπιδα στα πρωτα ραντεβου τιποτα, ανεβαινω πιο πανω και λεω να παω δρομο δρομο και αμα ακουσω το μπιπερ να ανεβω, δεν περπαταω 15 μετρα ακουω φερμα μεχρι να παω βλεπω να σηκωνεται μια ορτυκομανα να περναει απο μπροστα μου και να ξανακαθεται στο δασος, φυσικα οπλο δεν σηκωσα αφου λεω να βαλω την καμερα και να γυρισω πισω και να γραψω την φερμα της σκυλας , ανεβαινω πανω την ορτυκομανα δεν την βρηκα περπαταω καμια 50 μετρα φερμα η σκυλα , ποιανω το μερος υπολογιζοντας πως θα φυγει οπως συνηθως προς τον δρομοα κανω εναν μεγαλο κυκλο παω πανω απο το δρομο και την βαζω αναμεσα μας ... τελικα μετα απο ωρα πολυ μου την κανει προς τα πισω της ριχνω μια και.... πεταλο, αρχιζω βριζω το πουλι,@@@@@ συνεχιζω περναω τον κομο περναω παλι στα στανταρακια τιποτα αδεια, κατεβαινω στο δρομο αλλα πριν εχει ενα δασακι κανα στρεμμα που φετος βαζει συνεχεια πουλια αφηνω την σκυλα κανει την γυρα της και λιγο πριν φτασω στο δρομο ακουω το μπιπερ να βαραει , τρεχω , τρεχω φτανω στο μερος εχει και εναν τρακτεροδρομο εκει που τον ξερω και υπολογιζω και φυγει απο κει περιμενω και περιμενω και περιμενω 10 λεπτα στη φερμα στα 6-7 μετρα απο μενα την σκυλα δεν την εβλεπα λογω της ψιλης φτερης , κοιταω κατω ψαχνω να βρω καμια πετρα να την σηκωσω τελικα βρισκω ενα ξυλο το ριχνω... παλι τιποτα και ξαφνικα σηκωνεται της ριχνω την πρωτη αλλα εκει μου κανει σπασιμο, ριχνω αλλες δυο ... παπαρια παλι πεταλο βγαζω την καμερα απο το κεφαλι και απο τα νευρα μου παω να φυγω και ακουω πισω μου στο ιδιο μερος να σηκωνεται ακομη μια, οκ λεω παμε να φυγουμε τωρα μαζευω την σκυλα και δρομο @@@@@@.smashfrak.αυριο παλι , εχω ανοιξει λογαριασμο τωρα

Κοψε τις μαλακιες και ασε τα πεταλα ... αμα τα δει ο αλλος αυτα την γαμ....ες.sex hard....χαχαχα
Υγ.δεν σε ξεπλενει τιποτα......my man.
αστα φιλε , μεσ στα νευρα ειμαι , εχω χασει και την ακιδα απο την καννη και δεν μπορω να βρω εδω , ασε που τα εχω γραψει και στην καμερα αλλα ντρεπομαι να σας τα δειξω γιατι θα με κραξετε .pray to God.

Σημερα 3ωρο ψαξιμο στα 700μ περιπου, σε βελανιδια,ελατο,πευκο-φτερη, δεν απεδωσε καρπους.Μουνταρε ενα σημειο σε καποια φαση το σκυλ,ι αλλα βρηκα την κοτσιλια της φρεσκια φρεσκια.sarcastic..Μας ε...σε και εφυγε.sarcastic..Ακουστηκαν αλες 6-8 τουφεκιες στην περιοχη αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν σε μπεκατσες ολες.Παιζουν λαγοι και φασσες σε αυτα τα μερη.Αυριο παλι.Θα εχει καλο καιρο για μπασιμο,για να δουμε..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ο χθεσινος δυνατος ΒΒΑ 8 μποφορ δεν μας αφησε να παμε στο βουνο, σημερα ξεκινησα μονος μου μιας και ο φιλος δουλευε(που να μη δουλευε).hair.εφτασα στο μερος 7,45 ησυχια , απνοια, ξαστερια και κρυο , ξεκιναω ολο ελπιδα στα πρωτα ραντεβου τιποτα, ανεβαινω πιο πανω και λεω να παω δρομο δρομο και αμα ακουσω το μπιπερ να ανεβω, δεν περπαταω 15 μετρα ακουω φερμα μεχρι να παω βλεπω να σηκωνεται μια ορτυκομανα να περναει απο μπροστα μου και να ξανακαθεται στο δασος, φυσικα οπλο δεν σηκωσα αφου λεω να βαλω την καμερα και να γυρισω πισω και να γραψω την φερμα της σκυλας , ανεβαινω πανω την ορτυκομανα δεν την βρηκα περπαταω καμια 50 μετρα φερμα η σκυλα , ποιανω το μερος υπολογιζοντας πως θα φυγει οπως συνηθως προς τον δρομοα κανω εναν μεγαλο κυκλο παω πανω απο το δρομο και την βαζω αναμεσα μας ... τελικα μετα απο ωρα πολυ μου την κανει προς τα πισω της ριχνω μια και.... πεταλο, αρχιζω βριζω το πουλι,@@@@@ συνεχιζω περναω τον κομο περναω παλι στα στανταρακια τιποτα αδεια, κατεβαινω στο δρομο αλλα πριν εχει ενα δασακι κανα στρεμμα που φετος βαζει συνεχεια πουλια αφηνω την σκυλα κανει την γυρα της και λιγο πριν φτασω στο δρομο ακουω το μπιπερ να βαραει , τρεχω , τρεχω φτανω στο μερος εχει και εναν τρακτεροδρομο εκει που τον ξερω και υπολογιζω και φυγει απο κει περιμενω και περιμενω και περιμενω 10 λεπτα στη φερμα στα 6-7 μετρα απο μενα την σκυλα δεν την εβλεπα λογω της ψιλης φτερης , κοιταω κατω ψαχνω να βρω καμια πετρα να την σηκωσω τελικα βρισκω ενα ξυλο το ριχνω... παλι τιποτα και ξαφνικα σηκωνεται της ριχνω την πρωτη αλλα εκει μου κανει σπασιμο, ριχνω αλλες δυο ... παπαρια παλι πεταλο βγαζω την καμερα απο το κεφαλι και απο τα νευρα μου παω να φυγω και ακουω πισω μου στο ιδιο μερος να σηκωνεται ακομη μια, οκ λεω παμε να φυγουμε τωρα μαζευω την σκυλα και δρομο @@@@@@.smashfrak.αυριο παλι , εχω ανοιξει λογαριασμο τωρα

Και οι ηττες μεσα στο παιχνιδι ειναι.
Δεν μας επηρεαζουν ομως, συνεχιζουμε.
Και εδω πρεπει να μπηκαν λιγες,
αν και στο βουνο ακουσα μονο εναν να παιρνει πουλι.
Οι λοιποι μονο βολτα εκαναν.
Αν μ αφησουν τα μπλε πουλια θα κανω την 1η εξορμηση αυριο.

αστα φιλε , μεσ στα νευρα ειμαι , εχω χασει και την ακιδα απο την καννη και δεν μπορω να βρω εδω , ασε που τα εχω γραψει και στην καμερα αλλα ντρεπομαι να σας τα δειξω γιατι θα με κραξετε .pray to God.
Δειξτα, δειξτα θα είμαστε τρυφεροί μαζί σου.........sarcastic.

Εντάξει φίλε όλοι έχουμε φαει ξεβρακωμα απο τις βασίλισσες, αυτές μένουν........να μας στοιχειώνουν.......big smile.

Δε πειράζει Βικτωρα...όλα μες στο κυνήγι είναι...
Αρκεί που άρχισε να γίνεται παιχνίδι και από τώρα και στο εξής καθε μέρα και καλύτερα θα' ναι...

Ρε Βίκτωρα δεμένες τις εχεις χα χα χα

Σήμερα στα ψηλά με το φίλο Στάυρο, υπέροχο το δάσος οξυά δρύς και ενδιάμεσα γαύρα, ειχαμε πρωτα μια λευκη φέρμα αφου μας την έκανε πονηρα στη συνέχεια κοντά σε ρεματιά αι σε γαύρα ακούσαμε το μπιπερ για τρία χτυπήματα και μετα αφου φτάνω κοντά βλεπω την ουρά του Daby κόκαλο και ξανα μπιπ μπιπ με το που πιανω θεση κοντά του σηκώνετα απο τα μούτρα του και απο το ποιο ασφαλέστερο σημείο για κείνη σε σχέση με μενα και να πηγαίνει μια πιθαμή απο το έδαφος και απο πισω της ο σκύλος ωστε να μην μπορώ να τουφεκισω γιατί ειχα στην ακιδα μπεκάτσα και σκύλο ο Στάυρος που ηταν σε δυσκολότερο σημείο απο μένα της εμπιξε 2 τουφεκιες αλλα είχε πιάσει δέντρα μπροστά του. Αυτή ηταν η πρώτη μας επαφή με την Μπεκατσα μας εστω και έτσι χωρις καρπωση το κέφι μας το κάναμε!!!!!

βλεπω να σηκωνεται μια ορτυκομανα
Και εδώ 2 κυνηγοί σήκωσαν σήμερα στο δάσος ορτυκομάνα...
Βίκτωρα φιλαράκι όλοι ξέρουμε ότι αυτή είναι η μαγεία του κυνηγιού της βασίλισσας... ;)
Καλή αρχή σε όσους πήγαν πρώτη φόρα ασχέτως κάρπωσης...

Βικ άμα εχασες την ακίδα βάλε αγκάθι από σαργο ρε χα χα και κοίτα μηπος κανένας προππαπους είχε σιδεραδικο κοινός πεταλωτηριο χι χι εγώ δεν φταιω ρε ο μανιακός μου είπε να σε πειραξω..ξες τι κωλοπαιδο είναι αυτό..όλο μαγκιες και έτσι είναι ναουμε το ζλαπακ..μικρος είναι ακόμη θα στρώσει..αν δεν στρώσει θα τον φάει ου λύκους στα χαμενα..κατ πουλάκια μπαίνουν αλλά βγαίνουν κιόλας με την μία..εγώ τώρα έχω λίγο δουλειά και μόλις σκάσουν μύτη θα τα πούμε μία και καλή με τα μωρά..έχω αποστολή φέτος να βγει καλά ο κουρτχαρας

Καλησπερα σε ολους.Κουλουρι και σημερα σε ελατο με φτερη.Κοσμος και ντουνιας σημερα στο βουνο.Δεν ακουστηκε καμμια τουφεκια στην περιοχη.Δεν πτοουμαστε;).Αυριο παλι:).Καλη συνεχεια σε ολους με τις βασιλισσες!!!

Σημερινο κυνηγι με την ΣΙΜΠΑ βρηκαμε ενα πουλακι. πηραμε και αλλες 3 φερμες αλλα οι κυριες μας την εκαναν..
δυο φορες φερμα στην δευτερη μας εκανε ενα μικροσπασιμο για να βγει εκτος στοχου αλλα δεν τα καταφερε...
Οκ.Ο Λαμπρος κλασικα παλι βρηκε 2-3 μπεκατσες.buy buy..Κανα νεο σοβαρο θα μας πεις?Αλλη φορα να γραφεις απο 7 μπεκατσες και πανω..buy..Συνηθισαμε πλεον τα μικροτερα νουμερα .badboys..sarcastic..sarcastic..sarcastic..well done.

Status
Not open for further replies.
Back